2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...


  • Ankete Katılan
    472

canim cok cok tesekkurler...butun anne adaylari insallah saglikla bebeklerine kavusurlar.Allah herkesin yardimcisi olsun sabir ve guc versin insallah..
 
Sen doktora gidiyorum demiştin. Hayırdır normal kontrol değil mi? İğneleri kol/bacaklardan vurmaya başladın mı?
 

Canım bir önceki yazımda düzeltme yaptım oraya bakarsın. Dediğim gibi olur böyle şeyler. Haklısın kaynar sular boşalmış gibi oluyor ama geçicek. Bunlar ufak şeyler. Hallolur. Sen yavrunu üzme. Hamilelikte sıkıntılı dönemlerde geçirdin zaten. Boşver gitsinnn....
 
OOOOO Ali Baran' nın annesi Mihs'de burdaymış

Canım göremiyorum seni artık. Ben işten face' ye giremiyorum. Akaşm eve gidince de bütün gün bilgisayar başında olduğum için zor giriyorum.

Biliyorum daha çok Facedesin ama arada burayada gelin özlüyoruz
 
Son düzenleme:

okudum canım. Desteğin için tekrar sağol. Dediğin gibi hallolur umarım. Eşimle 4ay içinde tanışıp evlendik biz daha birbirimizi tanıyamadan bide yavrum katıldı aramıza. Zor bi hamilelik geçirmeye devam ediyorum zaten. Boşvereyim bakalım hep böyle olacak değildir herhalde..
 

Maşallah çok hızlısınız. Ben senelerce çocuğum olsun diye tedaviden teviye koşturdum. Arada kayıplar falan da oldu. İnan bu durumları yaşadıktan sonra geçmişte eşimle yaşadığım polimiklerin hiçbiri anlam ifade etmiyor. Ne güzel ki rabbim siz uğraşmadan aramadan size böyle bir melek hediye etmiş. Birbirinizin ve evladınızın kıymetini bilin. İnan bizim şu durumumuzda olmak isteyen okadar çok gözü yaşlı kadın varki..... Allahım tüm isteyenlerin duasını kabul etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. AMİNNNNNN
 
Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım size. Eşiniz ufak bi tartışma anında sizin ailenizi küçümser gibi bi tavırla konuşursa sizin tepkiniz nasıl olurdu?
canım eşinin dediğine bende kırlırdım kendimi koydum senin yerine, verdiin cevap adabında olmuş.ben sinirlerime hakim lamazdım ama.sakince yaptığının yanlışş olduğunu tanınmış ailede olsalar beğenilrnin onlarınkine uymayacağını zevkinide onlardan almadığını belirt.hoş değil yaptığı hatasını anlamalı.bu lafıda tekrarlamamalı.üzülmemeye çalış yinede.
Sen doktora gidiyorum demiştin. Hayırdır normal kontrol değil mi? İğneleri kol/bacaklardan vurmaya başladın mı?

canım gittiim sordum o gün, evet kol ve bacağa geçebilrsin dedi, 1 hafta 10 gündür göbekten vurmuyorum kolumda ince bacaktan vuruyorum.sen kol bacağa geçeli çok olmuştu dimi, psşkopatça bişey düşünüyorum ya aniden başım dönsede düşsem bacağım üstüne gibi :)) yada biri aniden gelip iğneyi vuruken çarpsa filan.manyakmıyım ne :)
 
tüm güzel annelere selammm..

obsesiff arkadasım ben yarın şekercikk le bırlıkte emınonu havuzlu handa olucam eger dedıgın jolie'yi de gorursem yanı yakınlardaysa fıyatlara sekerlerın dahıl oluo olmadıgı soyler aksamı sana burdan yazarım canım ..

benım oglumun odası bıttı resımlerını paylasmıstım perdemız eksıktı oda takıldı ve buyuk ısımız bıttı onuda burdan paylasıorum cok kullanıslı ve guzel oldu bence düşünenlere fikir olsun :)

ebah ,çilek nasılsınız canlar buraya fazla ugrayamayınca hbrlesemıyoruz nasılsınız bakımmm?? hersey yolunda dımı?? çilekle telde gorusuoruz ara sıra ama ebah canım senın kı yok ozelden sende at numara nı bana bnde atım da buraya gıremedıgım zmn konusalım canım benım...

 
merak etme canim diyetle duzelir. Sen sikma canini ki bebis de sikilmasin.

canım çok geçmiş olsunya inş alerjidir çiçek bulaşıyormuydu ben hiç geçirmedimde bilmiyorum sende dikkat et
tesekkurler tatlim evet hemen dr u arayip sorduk ben kucukken gecirdigim icin sorun yokmus

birde eski insanlar hemen hamile deyince nazar degecegine falan inaniyorlar mumkun oldugunca sakliyorlar. E tabi dedigin gibi hastadan da farkimiz yok :))

kızlar bişey soracağım size. Eşiniz ufak bi tartışma anında sizin ailenizi küçümser gibi bi tavırla konuşursa sizin tepkiniz nasıl olurdu?
Canim boyle okuyunca ters tepki veririm diye dusundum ama 2.msjini okuyunca belki esin esprisine demis de olabilir yada icinde art niyet olmadan soylemistir. Cunku bu aralar gercekten cok alinganiz. Bence esinle oturup konusun. Ben bu ara cok alinganim sende biraz alttan alip ilimli davran falan diyebilirsin mesela


Oof ayni der bendede var tatlim esim bir gun var bir gum yok ( bu arada ayen benim kiz da karnini ne zaman.kesicekler diye sorup duruyor :))
 


Alemsin kız Psikopatmı olduk şimdi Ben göbüşüm çıkmaya başlayınca kol/bacağa geçtim. Bende genelde koldan vuruyorum. Bacak sanki biraz daha acıyo gibi geliyor. Birde bir kutu ilaçta 1/2 tanesini canımı çok yakıyor. Sende de varmı bu?
 

umarım tekrarlamaz canım. Ki ben 2gündür kaptığım enfeksiyon yüzünden sürekli yatıyorum mide bulantısı+çıkarıyorum sürekli. bide üzerine böyle olunca çok üzüldüm. Paylasnca sizinle rahatladım. Cook sağolun..
 

Coook begendim canim iyi gunlerde kullanin
 
Bende hep bunu düşünürüm zaten ÇOK şükür rabbim aratmadan yavrumu bahşetti
bize. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasn sağlıcakla alalım inşallah yavrularımzi kucağmza.
 

Ama mihs ben sana selam veriyom beni görmüyon Malum diğer gruptaki bir takım arkadaşların yaptığı gibi küs yaparmışım

Canım eşyalarıda perdeyide çok beğendim. Ordada söylediğim gibi tek eksiği var oda nazar boncğu. Hadi o da benden olsun

Canım size iyi alışverişler. Bende Hafta içi kısmetse düşünüyorum. Ama aklımı kurcalayan şeyler var. O kadar şeyi nasıl taşıyacağız. Şehir içi kargo servisleri varmı acaba? Sana zahmet bir sorarmısın?
Canım birde marka konusunda kafam da bir sürü soru işareti var. Aldığınız ürünlerin markalarla birlikte bekliyoruz. Çok şey istedim dimi
 
valla olduk :)) canım bacak ço acır sanıyodum ama öyle çok acımadı hayalimde acı çok fazla olduğundan belkide az gelmiştir :)) evet ya benimde birkaçı canımı çok yakıyo birkezde şöyle bişey oldu iğnenin ucu aşırı kalınmış sokuyorum girmiyor acıdı ağlıycam annemde amma tatlı canın var diyor kimsede demiyo ki bi bak ucuna , sonra iğne değiştirdim hemen girdi, ucuna baktım ki mübarek sopa ucu :)) o acıyı unutamuıyorum.atmıştım hemen çöpe.kol nasıl pei o daha mı az acıyo ? sen 1 gün 1 gün kol mu yapıyosun ? bana dr şey demişti tek bi tarafa yoğunlaşma hergün yer değiştir tabi göbek içindi bu.
geçmiş olsun canım haklısın hassas olmakta da.bide yeni evliymişsinzi olur böyle sürtüşmeler ama önüne geç bence sonra yüz göz olmayın üzülürsün.ne demek paylaşmak için varız burda.bide katılıyorum 2013 e şükürler olsun Allah aratmadan nasip etmiş yavrunuzu.rabbim kimsenin kucaüğınıda boş bırakmasın..
 

cnm ben hıc gobekten yapmadım..ılk ıgnemı gobekten yapmıstım esım kızdı bebegın canı yanar dıye bıdahada yapmadım.. evet oyle ya en az 2 tanesı cok yakıyor.genelde aynı bolgeden yapıyorum bırı hıc yakmaz nasıl kolay olur bırı kıvrandırır
 

Ay oda enteresan. Bu bizin clexane demi başına geldi yoksa tedavi iğnelerinde mi? Benim genelde eşim yapıyor iğneyi. Ben ucuna bakmıyordum hiç. Öyleyse bakayım madem ucunada. Eşşek kadar şeyi sokmasın kolumuza

Eşim evde yoksa mecburen bacakdan vuruyorum. Eşim evdeyse birgün sağ bir gün sol kol şeklinde devam.....
 

Aaa Edlincim sen demi bizdensin Kevgire dönen anneler....
 

canım askolsun ebahla çılek dıfer tarafta olamdıkları ıcın ayrıca ısım yazdım yoksa gormez olurmuyum

nazar boncugun ıcın cok tesekkur ederım 2013 teyzesı :129:


hımmm kargo hızmetı ok onuda aklımda tutmaya calısıyım hatta lısverıs lısteme yazım unutmam

markaları yazıcam ama tel de konustugum ve duydugum kadarıyla chıcco avent bebedor falan hepsı varmıs bız yınede aldıklarımızı marka sıyla yazarız canım merak etme en ınce ayrıntısına kadar belırtıp yardımcı olucam sızlere
 

Canımmmm süpersin çok teşekkür ederim. Sanırım kuru Kahveci Mehmet Efendi'nin sokağındaymış ama tam bilemiyorum bende. Denk gelmezse uğraşma sakın zaten sizin gezi başlı başına yoracak seni :) ne keyifli bişi bebek alışverişi yahu. Allah içinize sindirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…