- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
kızlar ya =) hamilelik hadi 9 ay bizim kaldı 3 ayımız doğum acısıda sıkıntı ama hemen arkasından meleklerimiz elimize verilecek bir yandan ağlıcağız bir yandan mutlu olacağız=) kıyafet eşyada şimdiki heyecanımızda asıl söze geleyim şu ev işleri varyaaaa!!!! bunun altından kalkamıyorum of of sabahtan akşama kadar internette olsam ne mutluyum vakit çabuk geçiyr bulaşık ütü çamaşır yıka as topla katla=( evi süpür ortalığı topla bebişlerde gelince heryer oyuncak kaynıcak(çok almayı düşünmüyorum ama ben abartırım gibide geliyor )of kızlar bide yemek yapmak derdi ...şimdi saat 11.30 olmuş hazırlanıp işe git sonra yine eve gel çalış !!!!ne bu bizim çilemiz tamam bebişimizde olunca altını değiştir yükümüz 2 kat artacak offff=((((işlerin altından kalkamıyrm birini yapsam diğeri kalıyr birde araya misafir girince =)))
Yaaa... Sadece cocuklarımız olsa. Bir de kocalar onların yanındaaaa......
Evdeyim sesim çıkmıyor işe bi başlaayım. Pijamaları bornozları ortalığa atmayı
Cemrecim, canım bende Ank dayım.şimdi muayenehaneye gidiyorum ama doğumum büyük ihtimal tedavimin yapıldığı hastanede olcak.Akay hast. de sanırım.tedavi sonrası hamile kalanlar 10. haftaya dek hastanede muayene ediliyor, sonra iş yoğunluğundan kaynaklı olarak hastane yada muayenehane seçimi bize bırakılıyodu, bide dr umuzu bırakamadık.Tolga Ecemişe gidiyorum.sen hangi hastaneye gidiyosun canım ?
Hımmm ben de Balgat koru ya gidiyorum canım. Aydan biri ye..