2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hoşgeldin arkadasim tedavin hayırlı olsun Amin Allahim hepimizin kucaklarini doldursun

Kizlar bugün transferimin 3. Günü agzimin icinde metal tadi car hicbise yiyemiyor um istifra ettim hemşire ilaclardan hormonlardan dedi buse yiyemiyorum çok agladim besin alamazsam nasil tutunacak

Kimse yardimci olmayacak galiba neyse caniniz sagolsun Allaha emanet olun

yelizcim nihancım nasılsınız
ne kadar iyi olunabilirse okadar işte ..hayat devam ediyor sürekli sizin yazdıklarınızı okuyup güzel haber alanlarla sevinip, üzülenlerle üzülmeye çalışıyorum bu beni rahatlatıyo nedense ..çünkü ne yaşadığımızı ancak yaşayan bilir ....

canım ilaçlardan dır o yemeye çalış kendini üzme rabbim yardımcın olsun inşalahh mutlu haberlerinizi alırız tez zamanda ii geceler

Arkadaslar bazi dr lar kan sulandirici igne yapiyor. Bunun icin kan testinde hangi degere bakiyorlar biliyor musunuz? Herkese bol sans. Allah yardimcimiz olsun...

canım ben kullanıyorum çok yakıyor valla ama neden verdi dersen önlem için dedi sanırım kan pıhtılaşması için yapılan test pahalıymış onu yaptrmadım ama iğneleri kullanıyorum

Sağol yelizcim Sende kendine iyi bak cnm iyi geceler

benim 26 ekim adet tarihim 8 kasim transfer 18 kasimda test tarihimdi 10.gun 110 bugun 12. gun 298 cnm dr iki hafta sonraya ultroson a cagirdi senin degerlerin kacti
sen haftaya inss kalp atisinida gorursun cnm
Canim yanlis hatirlamisim,3 kasim benimde transfer,15 kasim da test tarihi.benimde 12. Gun 300,14. Gun 800,aramizda 3 gun var cnm.Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir ins🙏

Arkadaslar bazi dr lar kan sulandirici igne yapiyor. Bunun icin kan testinde hangi degere bakiyorlar biliyor musunuz? Herkese bol sans. Allah yardimcimiz olsun...
Amin hepimizin ins.internettn arastirdigim Kadariyla Kalıtsal trombofililer:
- Antitrombin III eksikliği
- Protein C eksikliği
- Protein S eksikliği
- Faktör V Leiden mutasyonu
- Aktive protein C rezistansı (Genellikle Faktör V Leiden mutasyonuna bağlıdır)
- Protrombin (Faktör II) gen mutasyonu
- MTHFR gen mutasyonu (Metilen tetrahidrofolat redüktaz)
- Hiperhomosisteinemi
- Trombomodulin mutasyonu
- Faktör 12 eksikliği
Sen yinede bir uzamnla gorus canim.

Ağızda metal tadı hamilelik belirtilerinden bir tanesi. Dilerim sende de ondan olmuş olur. Beslenemediğin içinse korkma. İlk 3 ay boyunca anne hiç bir şey yemese bile bebek annenin depolarından gerekeni alıyor. İnternettedn araştır, bulantıya iyi gelecek yiyecekleri dene. Allah yardımcın olsun.

Selam arkadaşlar,
Bugün opum yapıldı. Toplam 13 tane yumurta toplandı ve yarın kaç tane dölleneceği belli olacak. Biraz sancım var hala ama onun dışında iyiyim. Şimdi heyecanla yarını bekliyoruz

Arkadaşım allah kolaylıklar versin.simdiden hayirli olsun. Benimde 15 tane yumurta toplandi 2 si transfer edildi 3 tanesi donduruldu. ..suan transferin 3.gunu ve ben sabırsızlıkla bekliyorum. ..

Selam arkadaşlar,
Bugün opum yapıldı. Toplam 13 tane yumurta toplandı ve yarın kaç tane dölleneceği belli olacak. Biraz sancım var hala ama onun dışında iyiyim. Şimdi heyecanla yarını bekliyoruz

Arkadaşım allah kolaylıklar versin.simdiden hayirli olsun. Benimde 15 tane yumurta toplandi 2 si transfer edildi 3 tanesi donduruldu. ..suan transferin 3.gunu ve ben sabırsızlıkla bekliyorum. ..

Canım aramıza hosgeldin. ..tedavin hayırlı olsun. Rabbim gönlüne göre versin.

Teşekkür ederim umarım geçer cok kötüyüm

Teşekkür ederim umarım geçer cok kötüyüm

Teşekkür ederim umarım geçer çok kötüyüm

bende izmirdenim smrynada yaptıracağım ilkide orda oldu ?

ben devlet hastanesinde , ege doğum evinde yaptırıyorum canım uzun protokol benimki.şu an muayene dışında dr'ları pek görmüyoruz şivekar hanım var bence o çok iyi genelde hemşirelerle görüşüyoruz en başta rahatsız olmuştum durumdan ama onlar da işine inanılmaz hakim ekstra güleryüzlüler,pozitifler.. inan her seferinde stresle gidiyorm, uykularım bölünüyor bir önceki gece acaba ne olacak diye . ama oraya gittiğimde onlarla görüşünce inanılmaz rahatlıyorum. tepecik doğum evini duymuşsundur o hastanenin ayrı bir bölümü burası , o hastaneyi hiç sevmem ama burası farklı inşallah herşey yolunda gider tek korkum şivekar hanımdan farklı bir dr'un girmesi malesef dr seçme gibi bir hakkım yok bahsettiğim dr transfere , yumurta toplamaya falan girio dolayısıyla sürekli meşgul o yüzden yumurta takibini farklı biri yapabilir tek endişem bu neyse canım kısmet artık hayırlısı biz burda başladık burda devam edicez burdan sonra özelde deneyebiliriz belki ama inşallah buna gerek kalmaz

Günaydın hanımlar..
Az önce kan verdim.sonucunu akşamüstü alıcam..
Beklemeye devam

Herkesler iyidir inşallah..
Amayaanın ameliyatı iyi geçmişti rüyamda konuştum :)
Gerçekten de iyidir inşallah.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.tedavin hayırlı olsun..uzun yıllardır evli olmana ragmen hala çok gençsin bence..olumlu sonuç alacaksındır Allahın izniyle..

Günaydın hanımlar..
Az önce kan verdim.sonucunu akşamüstü alıcam..
Beklemeye devam

Herkesler iyidir inşallah..
Amayaanın ameliyatı iyi geçmişti rüyamda konuştum :)
Gerçekten de iyidir inşallah.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.tedavin hayırlı olsun..uzun yıllardır evli olmana ragmen hala çok gençsin bence..olumlu sonuç alacaksındır Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…