Haftalardir sizi takip ederek ilk tüp bebek denemem için tecrubelerinizden bilgi sahibi olmaya çalıştım. Bu süreçte dostluklar inizi yan etkisi olmayan tek ilaç olduğunu farkettim. Topik sahibi sevgili amayanin hamiş adaylarini biraraya getirmesini takdir ettim. Amayaa geçmiş olsun bebeğini kucağına alabilmek için önündeki son engeli aşmış ol inşallah.
ben 15 yıllık evli pko+kronik ürtiker hastasıyım. Evliliğimin ilk 7 yılı tüp bebek öncesi tedavi süreçleri ile dolu aşılama hariç. Ürtiker nedeni ile cesaret edemediğim tüp bebeğe yaşimın 33 olması nedeniyle gözümü karartarak başlama kararı aldım ve suan uzun protokolle lucrin tedavisine başlayalı 2 gün oldu. Bizim gibi bebis isteyen tüm anne adaylarının kucaklarının dolması dileğiyle benide aranıza alır misiniz
hoş geldin kader arkadaşım tedavin hayırlı olsun allahım seninde burdaki her kesinde dualarını duyar inşallah
tsk ederim cicibebe. Aminnn Rabbim burda olan ve olmayan tüm bebis isteyenlerin dualarıni duysun inşallah.[/QUOTE amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
Kizlar bugün transferimin 3. Günü agzimin icinde metal tadi car hicbise yiyemiyor um istifra ettim hemşire ilaclardan hormonlardan dedi buse yiyemiyorum çok agladim besin alamazsam nasil tutunacak
ne kadar iyi olunabilirse okadar işte ..hayat devam ediyor sürekli sizin yazdıklarınızı okuyup güzel haber alanlarla sevinip, üzülenlerle üzülmeye çalışıyorum bu beni rahatlatıyo nedense ..çünkü ne yaşadığımızı ancak yaşayan bilir ....yelizcim nihancım nasılsınız
canım ilaçlardan dır o yemeye çalış kendini üzme rabbim yardımcın olsun inşalahh mutlu haberlerinizi alırız tez zamandaKimse yardimci olmayacak galibaneyse caniniz sagolsun Allaha emanet olun
Arkadaslar bazi dr lar kan sulandirici igne yapiyor. Bunun icin kan testinde hangi degere bakiyorlar biliyor musunuz? Herkese bol sans. Allah yardimcimiz olsun...
ne kadar iyi olunabilirse okadar işte ..hayat devam ediyor sürekli sizin yazdıklarınızı okuyup güzel haber alanlarla sevinip, üzülenlerle üzülmeye çalışıyorum bu beni rahatlatıyo nedense ..çünkü ne yaşadığımızı ancak yaşayan bilir ....
canım ilaçlardan dır o yemeye çalış kendini üzme rabbim yardımcın olsun inşalahh mutlu haberlerinizi alırız tez zamandaii geceler
Canim yanlis hatirlamisim,3 kasim benimde transfer,15 kasim da test tarihi.benimde 12. Gun 300,14. Gun 800,aramizda 3 gun var cnm.Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir ins🙏benim 26 ekim adet tarihim 8 kasim transfer 18 kasimda test tarihimdi 10.gun 110 bugun 12. gun 298 cnm dr iki hafta sonraya ultroson a cagirdi senin degerlerin kacti
sen haftaya inss kalp atisinida gorursun cnm
Amin hepimizin ins.internettn arastirdigim Kadariyla Kalıtsal trombofililer:Arkadaslar bazi dr lar kan sulandirici igne yapiyor. Bunun icin kan testinde hangi degere bakiyorlar biliyor musunuz? Herkese bol sans. Allah yardimcimiz olsun...
Kimse yardimci olmayacak galibaneyse caniniz sagolsun Allaha emanet olun
Selam arkadaşlar,
Bugün opum yapıldı. Toplam 13 tane yumurta toplandı ve yarın kaç tane dölleneceği belli olacak. Biraz sancım var hala ama onun dışında iyiyim. Şimdi heyecanla yarını bekliyoruz
Selam arkadaşlar,
Bugün opum yapıldı. Toplam 13 tane yumurta toplandı ve yarın kaç tane dölleneceği belli olacak. Biraz sancım var hala ama onun dışında iyiyim. Şimdi heyecanla yarını bekliyoruz
Haftalardir sizi takip ederek ilk tüp bebek denemem için tecrubelerinizden bilgi sahibi olmaya çalıştım. Bu süreçte dostluklar inizi yan etkisi olmayan tek ilaç olduğunu farkettim. Topik sahibi sevgili amayanin hamiş adaylarini biraraya getirmesini takdir ettim. Amayaa geçmiş olsun bebeğini kucağına alabilmek için önündeki son engeli aşmış ol inşallah.
ben 15 yıllık evli pko+kronik ürtiker hastasıyım. Evliliğimin ilk 7 yılı tüp bebek öncesi tedavi süreçleri ile dolu aşılama hariç. Ürtiker nedeni ile cesaret edemediğim tüp bebeğe yaşimın 33 olması nedeniyle gözümü karartarak başlama kararı aldım ve suan uzun protokolle lucrin tedavisine başlayalı 2 gün oldu. Bizim gibi bebis isteyen tüm anne adaylarının kucaklarının dolması dileğiyle benide aranıza alır misiniz
Ağızda metal tadı hamilelik belirtilerinden bir tanesi. Dilerim sende de ondan olmuş olur. Beslenemediğin içinse korkma. İlk 3 ay boyunca anne hiç bir şey yemese bile bebek annenin depolarından gerekeni alıyor. İnternettedn araştır, bulantıya iyi gelecek yiyecekleri dene. Allah yardımcın olsun.
Ağızda metal tadı hamilelik belirtilerinden bir tanesi. Dilerim sende de ondan olmuş olur. Beslenemediğin içinse korkma. İlk 3 ay boyunca anne hiç bir şey yemese bile bebek annenin depolarından gerekeni alıyor. İnternettedn araştır, bulantıya iyi gelecek yiyecekleri dene. Allah yardımcın olsun.
bende izmirdenim smrynada yaptıracağım ilkide orda oldu ?
Aramıza hoşgeldin arkadaşım.tedavin hayırlı olsun..uzun yıllardır evli olmana ragmen hala çok gençsin bence..olumlu sonuç alacaksındır Allahın izniyle..Haftalardir sizi takip ederek ilk tüp bebek denemem için tecrubelerinizden bilgi sahibi olmaya çalıştım. Bu süreçte dostluklar inizi yan etkisi olmayan tek ilaç olduğunu farkettim. Topik sahibi sevgili amayanin hamiş adaylarini biraraya getirmesini takdir ettim. Amayaa geçmiş olsun bebeğini kucağına alabilmek için önündeki son engeli aşmış ol inşallah.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım.tedavin hayırlı olsun..uzun yıllardır evli olmana ragmen hala çok gençsin bence..olumlu sonuç alacaksındır Allahın izniyle..Haftalardir sizi takip ederek ilk tüp bebek denemem için tecrubelerinizden bilgi sahibi olmaya çalıştım. Bu süreçte dostluklar inizi yan etkisi olmayan tek ilaç olduğunu farkettim. Topik sahibi sevgili amayanin hamiş adaylarini biraraya getirmesini takdir ettim. Amayaa geçmiş olsun bebeğini kucağına alabilmek için önündeki son engeli aşmış ol inşallah.