• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ilaçların ve kürlerin şifa olsun:16::16::16: inşaALLAH bu tedavide Rabbim yavrularını sana bağışlasın:16::16::16::16:

inşallah canım inşallah hepimiz kavuşacağız. Yüce Rabbim hepimize yardım edecek.

henüz kanaman olmamış sanırım lekelenmelerin varmış kürtajdan sonra nasıl lur bilmiyorum ama ağrıların çok normal canım Allahım şifa versin

inşallah canım inşallah hepimiz kavuşacağız. Yüce Rabbim hepimize yardım edecek.

henüz kanaman olmamış sanırım lekelenmelerin varmış kürtajdan sonra nasıl lur bilmiyorum ama ağrıların çok normal canım Allahım şifa versin

amin canım inşaALLAH:16::16::16::16::16:

İnsallah muhip,insallah:)) ben maalesef hamile degilim ama yakinda olmayi planliyorum:1: haftaya uzun protokol ilaclarimi almaya baslayacagim..ama daha once ilk denemede hamile kaldim.degerlerim yavas yavas yukseldi ama gelisme olmadigindan 7 hafta bitiminde kurtaj oldum...ama senin yukselir dedigim gibi:16:
Oooh maşallah hadi bakalım,sonu güzel biten bir protokol olsun bu inşallah canım :16:

Başka çare yok bekleyeceğiz cumartesi yi. Zaten şurda 37 saat kaldı sadece :6::6::6::8::8::10::10:

ayyyyy ne güzel durumlar bunlar ya. maşallah maşallah nazar değmesin.:nazar::nazar::nazar: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canimcok tesekkurler allah sanada nasipetsin inan bebeyime bakarken hepinize dua etim allahim bizi sevindirdiyin gibi herkeside sevindir kurban oldugum allah insallah sizinde son tedavileriniz olur

Kızlar amayam nerde :26:merak ettim iki gündür yok:44:

Cicibebem gozunaydin rabbim kucağına almayı nasip etsin:16::16::16:

Nazancım:3: seni üzmeyeceğimi ümit ederek birşey sormak istiyorum malum Salı günü küretaj oldum :53:canım ya hiç kanamam olmuyor arada bir ağrım oluyor şimdi adet olacağım diyorum olmuyor ve çok açık kahve rengi lekeler arada bir lekelenme oluyor senin kanaman olmuşmuydu :44:
canım inşaALLAH bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçireceğin tedaviye başlarsın:16::16::16::16::16:

Yok tatlim ne uzmesi,gectim ben onu:1: islem gunu ve ertesi wc de acik kirmizi az bi kan gelmisti o kadar.opu gibi bi siskinlik vari sanci oldu o kadar.bi de bana demir folik vs vitamin vermisti dr...sanirim keseyi rahimden ayirdilar ya,o kisim kaniyor,senin az oldugu icin kahve gelmis..iyi ol emi:))

Kizlar dr gitim bugun bebeyim cok iyi masallah ikili test yapildi ense kalinligi bir bucuk cikti kansonuclarini aalmadik daha insallah oda iy cikar ense kalinligi nasil bilen varmi sizi seviyorum resimpaylasmayi bilmiyorum bebeyimi gosterirdimsize teyzeleri kocaman olmus eli ayagi hic durmuyor cok tatliya allah herkese nasipetsin bu mutlulugu

Canim deger gayet iyi benimkide bir kırk civariydi dr gayet iyi degerleriniz demisti.kani bugun verdiysen pazartesiye cikar buyuk ihtimalle insaALLAH oda guzel degerlerle gelir

Gunaydin sana:)) bende sporumu yapip pazara gittim.donerken aklima gecenlerde senle yazdigimiz cantalari firlattigim senaryo geldi,guldum kendi kendime..sana iyi dileklerimi gonderiyorum,o saatte de:16::16:

hahha bak bende guldum simdi, guzel sahneydi:) kuzum cozunmus guzelce, gidip alip geliyimmm:) operimmm

Kizlar dr gitim bugun bebeyim cok iyi masallah ikili test yapildi ense kalinligi bir bucuk cikti kansonuclarini aalmadik daha insallah oda iy cikar ense kalinligi nasil bilen varmi sizi seviyorum resimpaylasmayi bilmiyorum bebeyimi gosterirdimsize teyzeleri kocaman olmus eli ayagi hic durmuyor cok tatliya allah herkese nasipetsin bu mutlulugu

Canim :nazar::nazar::nazar: Maşallah yavruna Allah saklasin :16: iyi bakin kendinize :16:

Canim deger gayet iyi benimkide bir kırk civariydi dr gayet iyi degerleriniz demisti.kani bugun verdiysen pazartesiye cikar buyuk ihtimalle insaALLAH oda guzel degerlerle gelir

benim dr iy dedi ama yinede insanın içirahatetmiyo kanıda bugün verdim üç gün içinde çıkar dedi inşallah oda iy çıkarda içim iyce rahatlar sen kan vermişmiydin sonucun nasıl çıkmıştı :16::16::16::16::16:

Canimcok tesekkurler allah sanada nasipetsin inan bebeyime bakarken hepinize dua etim allahim bizi sevindirdiyin gibi herkeside sevindir kurban oldugum allah insallah sizinde son tedavileriniz olur

Cicibebem,bebeginin iyi olmasi cok guzel,masallah:)) kendine de iyi bak tabi:16::16:

benim dr iy dedi ama yinede insanın içirahatetmiyo kanıda bugün verdim üç gün içinde çıkar dedi inşallah oda iy çıkarda içim iyce rahatlar sen kan vermişmiydin sonucun nasıl çıkmıştı :16::16::16::16::16:

Gecen hafta yaptirdim canim cok sukur bi sorun cikmadi,insaALLAH sende guzel sonuclar alirsin.bulantilarin ne durumda?

Amin insallah darisi basina hemserim hep dua ettim size bugun canlarimmmm

sağol canım bakıyom bakmammı kuzum obenim 14 yıl bekledim ben onu allah bekleyen herkese nasip etsin kimseye evlat hasreti çektirmesin aminnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54::54::54::54:

ALLAH C.C razı olsun canım.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.14 yıl sonra gelen yavrun kardeşlerinin önünü açsın eviniz çocuk cıvıltıları ile şenlensin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:

Yok tatlim ne uzmesi,gectim ben onu:1: islem gunu ve ertesi wc de acik kirmizi az bi kan gelmisti o kadar.opu gibi bi siskinlik vari sanci oldu o kadar.bi de bana demir folik vs vitamin vermisti dr...sanirim keseyi rahimden ayirdilar ya,o kisim kaniyor,senin az oldugu icin kahve gelmis..iyi ol emi:))

çok sağol Nazancım:16:benimde operasyonun olduğu gün kan geldi...ertesi gün sabah yok denecek kadar az, sonra sadece kahverengi leke gelmeye başladı ben yoğun bir kanama olur diye bekliyordum o yüzden şaşırdım.ben sadece antibiyotik kullanıyorum:16::16::16:

$Resimli_Hz._Mevlana_S_zleri4.png hayırlı cumalar canlarım:16::16::16::16::16:

Back