• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aydın günlerimiz olsun kızlaaarrrrrr:16::16::16:

çarşamba sabahı migren atağıyla uyanıp işe saat10.30 gibi ancak gelebildim, sonrasında da eşimin babaannesi vefat etmişti, saat 1 de işten çıktım.... e durum öyle olunca dün de çarşamba günü kalan işleri de halletmem gerekti ve sizlerden bi kaç zamandır uzak kaldım hatunlar napıyosunuz bakalımmmmm:29::29::29:

çarşamba sabahı migren atağıyla uyanıp işe saat10.30 gibi ancak gelebildim, sonrasında da eşimin babaannesi vefat etmişti, saat 1 de işten çıktım.... e durum öyle olunca dün de çarşamba günü kalan işleri de halletmem gerekti ve sizlerden bi kaç zamandır uzak kaldım hatunlar napıyosunuz bakalımmmmm:29::29::29:

Canım öncelikle başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Sana da geçmiş olsun, bu migren çok çektiriyor insana gördüğüm kadarıyla... Ben kısa bir özet geçeyim:
Bu hatibulut gene sigara içip kendine yandaş arıyor... Nazanla ben kibar kibar yapma etme diye dil dökerken bebek34 gelip şöyle en dobrasından fırçasını attı, biz kenarda kıs kıs güldük. :1:
muhip diye bir arkadaş kan vermiş, 5. gün embriyosu 12. günde 50 küsür bir sonuç almış. İki gün sonra tekrarlayacağız demişler, biraz endişe etmiş.
cicibebenin bebişi çok şükür iyiymiş, ikili taramadan çıkmışlar.
Selen, hati, nazan ve ben önümüzdeki ay aynı günlerde tedavi oluyoruz, heyecan yapıyoruz.:49::49:
Bu arada da yeni bir listeye başlasak keşke diye sana doğru yoğun bir talep var ama bilmem ne dersin :1::1:

Öpüyorum kuzum. :16::16::16::16:

Sana da geçmiş olsun, bu migren çok çektiriyor insana gördüğüm kadarıyla... Ben kısa bir özet geçeyim:
Bu hatibulut gene sigara içip kendine yandaş arıyor... Nazanla ben kibar kibar yapma etme diye dil dökerken bebek34 gelip şöyle en dobrasından fırçasını attı, biz kenarda kıs kıs güldük. :1:
muhip diye bir arkadaş kan vermiş, 5. gün embriyosu 12. günde 50 küsür bir sonuç almış. İki gün sonra tekrarlayacağız demişler, biraz endişe etmiş.
Selen, hati, nazan ve ben önümüzdeki ay aynı günlerde tedavi oluyoruz, heyecan yapıyoruz.:49::49:
Bu arada da yeni bir listeye başlasak keşke diye sana doğru yoğun bir talep var ama bilmem ne dersin :1::1:

hhehehehehe:52::52::52: bebek bu sana, yapar mı yapar....:1::1::1: geçmişte örneklerini görmüştük.....

bak bende heyecanlandım şimdi.... bayaaa kalabalık olmuş tedavi olacaklar.... acaba bende rapor çıkarsa hemen mi başlasam kürleri bırakıp.... bak fena heveslendim şimdi :16::16:
liste olayına seçim sonrasına bırakırsak sıcak bakabilirim. zaten bi haftasonu kaldı....:54::54::54::54::54::54::54::54: bende hepiciğinizi öporum kızlar

canım yaaa öncelikle sana çok geçmiş olsun:16:eşinin ve senin başınız sağolsun ALLAH C.C rahmet etsin :16::16::16:bizde merak ettik tatlım seni :29:ben kanamsız bir küretaj yaşıyorum biraz ağrım oluyor ama çok şükür iyiyim :54::54:

canım yaaa öncelikle sana çok geçmiş olsun:16:eşinin ve senin başınız sağolsun ALLAH C.C rahmet etsin :16::16::16:bizde merak ettik tatlım seni :29:ben kanamsız bir küretaj yaşıyorum biraz ağrım oluyor ama çok şükür iyiyim :54::54:
Allah razı olsun tatlımmm.... kürtaj olduktan sonra kanama olması gerekiyo ama sen de mi olmadı???

çok sağol Nazancım:16:benimde operasyonun olduğu gün kan geldi...ertesi gün sabah yok denecek kadar az, sonra sadece kahverengi leke gelmeye başladı ben yoğun bir kanama olur diye bekliyordum o yüzden şaşırdım.ben sadece antibiyotik kullanıyorum:16::16::16:

Canim gunaydin,
Bende kanama bekliyordum ama hic olmasi oyle regl gibi..ben dr un iyi kurtaj yaptigini dusunuyorum:))vucudunun dongusune gore mesela bende tam 1ay sonrasina regl basladi....1hafta surdu,koyu renkli pihtili basladi.bir iki gun ara verdi,esas regl gunum gene basladi,10gun surdu:1: anti biyotik bende kullandim.ya :4:uzak kalacaksiniz yada esin :38:korunacak enfeksiyon riski icin?..

Gunaydin canim,gecmis olsun sana..babanne icin basiniz sagolsun:(

canım başın sağolsun ya geçmiş olsun sanada..yeni listeyi heyecanla bekliyoruz haberin olsun :1::1:

monica ne diyon kız :1::1:

canımmmm iyiyim tedaviye yeniden başlayacağım canım.
şimdilik birkaç ilaç verdiler nisan ortası gibi ankarada olacağım ve allah izin verirse hamile kalıp beişimi/bebişlerimi kucağıma alacağım.

senin yanından gelemedim. yarı yolda tökezledim. ama bana dua et ki arkandan gelebileyim.duana ihtiyacım var. seni çok öpüyorum canımm.

canımmmm benim iyi olmana çok sevindim tedavin hayırlı olsun kuzum dualarım seninle inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini
inanıyorum inşallah bu sefer güzel haberlerinizi alacağız hepinizin
dualarım hepinizle :16:

benim dr iy dedi ama yinede insanın içirahatetmiyo kanıda bugün verdim üç gün içinde çıkar dedi inşallah oda iy çıkarda içim iyce rahatlar :16::16::16::16::16:

kuzum bana ikili test yapılmadı benim drum 4 lü yapıyor sadece
ense kalınlığına baktı iyi dedi senin haftalarında sorun yoktu çok şükür ama ne kadardı bilmiyorum
şimdi 4 lü test yaptırdık çok şükür sonuçlar iyi çıktı
inşallah güzel sonuçlar alırsın :16:

Son düzenleme:

canım öncelikle başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun
bizde iyiyiz çok şükür :16:

kız hatiii yinemi yaramazlık yaptın :1::1:

canım başın sağolsun ya geçmiş olsun sanada..yeni listeyi heyecanla bekliyoruz haberin olsun :1::1:
:1: senin nick bölümüne de ikisi de yazarız artık haticim, banlı hatun seni :1:

kız o zaman bilgilerinizi özelden yazın bana tekrardan..... neler yazalım, nick, deneme sayısı, tüb bebek merkez adı, sorun, sonuç, cinsiyet öğrenme haftası.... hadi bakalım şimdi kaç kişi toplancaz.... 80 kişi kadar vardık ilk listede;ama tabi şimdi o kadar çok olmaz muhtemelen....

canım öncelikle başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun
bizde iyiyiz çok şükür :16:

kız hatiii yinemi yaramazlık yaptın :1::1:

canım sağol ya.... valla migreni olan varsa hemen anlatayım benim çok işime yarayan bi şiii.... kocam geçenlerde konyaya gitti, gelirken bi benzinlikte tuz gölünün tuzuyla ilgili şeyler satılan bi şeyler varmış, ordan migrene iyi gelir diye menthol lu bi şii almış. sonra nette de gördüm migren taşı diye aratırsanız karşınıza çıkıyor. ben genelde acile gidip bi iğne kaktırmadan kendime gelemeyen biriyimdir ancak 3 oldu ağrı kesici bile almadan atlatıyorum....

:1: senin nick bölümüne de ikisi de yazarız artık haticim, banlı hatun seni :1:

kız o zaman bilgilerinizi özelden yazın bana tekrardan..... neler yazalım, nick, deneme sayısı, tüb bebek merkez adı, sorun, sonuç, cinsiyet öğrenme haftası.... hadi bakalım şimdi kaç kişi toplancaz.... 80 kişi kadar vardık ilk listede;ama tabi şimdi o kadar çok olmaz muhtemelen....

ben sana bildiklerimi mesaj atarım şimdi tabi mesaj atabilirsem bu nickten :))) hamile olanları bildiklerimizide hamilelerimiz diye yazarsın :))) oleyyyyyyyyyyyyyyy

canım sağol ya.... valla migreni olan varsa hemen anlatayım benim çok işime yarayan bi şiii.... kocam geçenlerde konyaya gitti, gelirken bi benzinlikte tuz gölünün tuzuyla ilgili şeyler satılan bi şeyler varmış, ordan migrene iyi gelir diye menthol lu bi şii almış. sonra nette de gördüm migren taşı diye aratırsanız karşınıza çıkıyor. ben genelde acile gidip bi iğne kaktırmadan kendime gelemeyen biriyimdir ancak 3 oldu ağrı kesici bile almadan atlatıyorum....

canım çok geçmiş olsun çok zor hep duyuyorum ALLAH yardımcın olsun
bende yok ama aklımızda olsun tşkler canım :16:

bende bilgilerimi yazayım özelden :)

ayşegülüm cnm arkadaşm başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin ayrıcada geçmiş olsun migreni bilirim bendede var çeken bilir arkadaşm arıyamadım seni hiç kusura bakma dakkalarım ayın 1 de yüklenicek hemen arıcam kusura bakma nolur seni çok seviyorum cnm arkadaşm tekrar başınız sağolsun :54::54::54::54:

Back