• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:)

Adaçayını deneyeceğim o zaman, teşekkür ederim...
Tedavilerimizin uzaması, ertelenmesi bile paralel gidiyor :) Çocuklar da aynı dönemde doğsun, büyüyüp arkadaş olsunlar tamam mı :)
Pilates çok iyi fikir. Akşamları zıvanadan çıkmamak için kocanın da desteği şart... Ben o sayede saçmalamayıp sürdürebiliyorum.. Dışardan yiyeceğin zaman da tavsiyem, en azından pide-pizza-makarna değil de et-salata seçimi yapman, bu sayede bile büyük ölçüde kâr etmiş olursun. :16:

ben başladım :D sen hangi gün adet gördün. Ben 16.03 te adet gördüm

20 gün içmen gerekiyo ama ne kadar içersen o kadar yararına.bende dün adet oldum bugün 2.günüm sen benden öndesin valla :49::49:

Bende 15.03 te regl oldum:)) dordumuz ayni zamana denk gelicez desenize:)) hadi hepimize hayirli evlatlar deyim:))

Kiz nerdesin? Transferin sana gore 6da mi olacakti ne? Cok heyecanli,aman sen sakin ol..insallah :49:Boole olursun:16::16:

burdayim canimm yeni uyandim:))) saat sabah 9, tarnsferim ogleden sonra 3 te insallahhhh, yani TR saati ile gece 10 da..bana pozitifi enerjiniziyollar misinizzzzz:17::17: bende cok heyecanliyimmm:52::52: alip geleyim kuzumu sag salim insallahhh

Bende 15.03 te regl oldum:)) dordumuz ayni zamana denk gelicez desenize:)) hadi hepimize hayirli evlatlar deyim:))

oleyyyyyyyyyyyyyy beraber gidince çok heyecanlı oluyor inşallah hepimizinde sonucu olumlu olur :46:

burdayim canimm yeni uyandim:))) saat sabah 9, tarnsferim ogleden sonra 3 te insallahhhh, yani TR saati ile gece 10 da..bana pozitifi enerjiniziyollar misinizzzzz:17::17: bende cok heyecanliyimmm:52::52: alip geleyim kuzumu sag salim insallahhh

canım ya maşallah bak bugünden sonrası su gibi geçer inşallah.rahat ol sakin ol abdestli git bol dua et.allahım yardımcın olsun :) ya halık de bol bol halık yaratan demek Allahın sıfatlarından biri :46:

canım ya maşallah bak bugünden sonrası su gibi geçer inşallah.rahat ol sakin ol abdestli git bol dua et.allahım yardımcın olsun :) ya halık de bol bol halık yaratan demek Allahın sıfatlarından biri :46:

haticim cok sagol tatlim tavsiyelerin icin:34: insallah guzel haberlerle donerim, heyecan bastiiii:52::52:

ARkadasim bence bu deger yukselir.gonul ister 100lerde olsun ama 10lu-20li olunca biraz zor yukseliyor da seninki iyi.benim dr.en az 40-45 olunca normal diyoruz demisti benim16 ciktiginda:)) sen senin hemsirelere bakma :36::36: keyfini cikar...bu arada dikkat ettim de ozel merkezde yaptirip sonucu boyle dusuk cikinca begenmiyorlar,anlamadim niye..insanin moralini bozuyorlar.

Yaw Nazan içime su serptin allah razı olsun seneden. Senin de zorda olduğunda rahatlatanların olsun insallah. . .
Sen şimdi hamile misin canım ?..

transferin kaçıncı günü? Eğer 10. günse rahat rahat sevinebiliriz. 12. günse de sevinebiliriz gerçi, 58 kötü bir değer değil... İnşallah her şey yolunda gider, sen gönlünü ferah tut.

5.gün embriyosu,12.gün du bugün. . . SeviNebilirmiyiz sence :18::18::18:

bitanem çok sağol inşallah hayırlara vesile olur :)))
İnşallah öyle olur cnm

Ay cnm benim o saatte sana dua edecem inşşş sorunsuz atlatırsın cnm

Kizlar hepinize iyi günlerrrr
cnm hayırlısı olsun inş içtigin haplar sifa olsun bolbol kaliteli yumilerin olsun inş cnm

cnm degerin o kadar kötü degil inşş ıki gun sonra katlaması önemli hayırlısı olsun cnm

Cnm inşş bugun transferin sorunsuz gecsin bebişini al gel hemencecik inşş:49:

sana da iyi gunler nesecim, seni bebisine yaklastiran bir gun olsunnn:16::16::16::16:

kuzummm hadi inşallah hayırlısı ile kap gel bebeklerini
dualarımız seninle 9 ay sımısıkı tutunsun anneciğine inşallah :16:

kızlar merhaba herkese:3: iyisinizdir inşallah

Son düzenleme:
kuzummm hadi inşallah hayırlısı ile kap gel bebeklerini
dualarımız seninle 9 ay sımısıkı tutunsun anneciğine inşallah :16:

kızlar merhaba herkese:3: iyisinizdir inşallah

cok sagol canim benim hepiniz cok guzel moral oluyorsunuz Allah razi olsun, kapip geleyim sonrada gobusumu sisireyim insallah:49::49: :16::16:

dondirik topiginde bir arkadasa yazmistim burayada copyliyim, bir kisiye bile faydasi olursa ne mutluu

oncelikle sicak elekkritikli bir ped aldim onu fise takiyorum ve igne ne tarafima yapilacaksa o tarafimi isitiyorum epey bi isiniyo, o arada ilacin sisesini elimde tutuyorum simsiki boylece ilacta isiniyor 10-15 dk, malum yagli bir ilac biraz isinip incelmesi lazim..sonra mutfak tezgahina dayaniyorum hangi tarafima igne yapilacaksa o ayagima yuk bindirmiyorum serbest birakiyorum tum yuku oteki ayagima veriyorum..kalcam o kadar sicakki ignenin girdigini dahi hissetmiyorum, ustelik igneyi esim yapiyor yani uzman falanda degil..sonra esim hemen 1-2 dakka ovuyor, ben bir kac dakika yuruyorum ve tekrar sicak pedi(kucuk elektrikli battaniye gibi bisey) koyuyorum kalcama...5 gundur vurunuyorum cok sukur bir sorun yok, insallahta olmaz..umarim herkese faydali olur bu bilgiler..

kızlar bu arada ben her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum sizde başlayınnnnn çok iyi geliyormuş :54::54::54:

kuzum nasılsın :16:

günaydın milletttttttttttttttt :49: ultrasona girdim geldim.yumurtaların operasyondan sonra gayet güzel görünüyor dedi doktorum oleyyyyyyyyyyyyy:46: bu ay enfeksiyon riskine karşın bir iğne olacakmışım enbrel 50 mg ondan sonraki ay başlicaz dedi yani 1 ay daha dinlenme sürem var oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :49::49: iğnede 350 liraydı.neyse bıosteron yani dhea yumurta kalitesini arttırıcı istedim oda 120 liraydı.hepsini aldım.bide eşimden dolayı balık yiyemediğim için omega 3 hapı istedim bitane isim verdi eczane onu arıyo.akşama bulursa gidip alcam.doktorum dediki sen istedin diye verdim bunları :1::1: bende açıkçası herşey tamı tamına olsun istiyorum nasıl olsa para dökülecek önümüzdeki ay..bari bu ay vitaminleri alayımda eksiksiz olsun dedim.hayırlara vesile olsun inşallah :1::1:

maşallah canım
inşallah hayırlısı ile tedavine başlarsın ve bebeklerin sana sımsıkı tutunur inşallah
:16:

Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
5.gün embriyosu,çift embriyo transferi idi

canıım inşallah değerin katlanır
düşük değerlerle başlayıp gebeliği devam eden bi çok hamişimiz var inşallah güzel haberlerini alırız :16:

kızlaaar iğnemi oldum geldim.artık adete 10 gün kalaya kadar gelme dedi :) inşallah kendin hamile kalırsın dedi :1::1:

Evet canım 12.gün sonucum. Ya aslında hemşire beni rahatlatmaya bile çalıştı,gebelik var dedi. Sadece 90 nin altındaki değerleri takip amaçlı 2 gün sonra tekrarlatiyoruz dedi,ama ben böyle bişey beklemediği m için çok heyecan Evham yaptım galiba. Acaba cumartesi yi beklerken yrn da kan tahlili yaptırsam mi?...

Bence beklemelisin ctesiyi.ayrıca değer yüksek çıksa bile 2 gün sonra tekrarını istiyorlar rahatla önce lütfen stres yapma :16: cumartesi yap aynı saatte değerin inşallah artmış olacak canım 2 katına çıkmadıysa da üzülme sakın tekrar söylüyorum %60 artış olması yeterli o zaman da evham yapma hamilesin keyfini çıkar :49:

Gunaydin sana:)) bende sporumu yapip pazara gittim.donerken aklima gecenlerde senle yazdigimiz cantalari firlattigim senaryo geldi,guldum kendi kendime..sana iyi dileklerimi gonderiyorum,o saatte de:16::16:

Yaw Nazan içime su serptin allah razı olsun seneden. Senin de zorda olduğunda rahatlatanların olsun insallah. . .
Sen şimdi hamile misin canım ?..

İnsallah muhip,insallah:)) ben maalesef hamile degilim ama yakinda olmayi planliyorum:1: haftaya uzun protokol ilaclarimi almaya baslayacagim..ama daha once ilk denemede hamile kaldim.degerlerim yavas yavas yukseldi ama gelisme olmadigindan 7 hafta bitiminde kurtaj oldum...ama senin yukselir dedigim gibi:16:

yandaş arıyom valla :1::1: ya arkadaşlar içmeyen bilemez psikologa gittim bunun için bırak diyemem çünkü bende içiyorum bari azalt dedi.bende 4 taneyken ya 1 ya 2 içiyorum.yani hava gibi oldu bana nefes alamıyorum sanki.dün işyerinde resmen sigara bulamadım izmarit içtim.ağlanacak haldeyim biliyorum ama bu stresle tüp bebek yaptıramam en iyisi az ama içmek bence.

zıkkımın kökünü iç emi ne diyim ben sana boşuna tedaviye girme kızım ozaman bide ne güzel anlatıyo ya en iyisi içmek diye :47::47::47::47:

Back