• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

oooooooooo bize çok uzaksınız biz çayırlı Otlukbeli bayburta yakınız biz gitinmi hiç erzincana çok güzel kamaliyeyede gitim orasıda çok güzel gelin aldık ordan keşke annenle annem kapıkomşusu çıksaydı :52::52::52::52::52::52::52::52::54:

gittim canım çok güzeldi:16::16::16:ne yapalım kısmet değilmiş annelerimiz komşu çıkmadı ama biz iki heyecanlı topikte buluştuk:9::9::9:

İnsallah muhip,insallah:)) ben maalesef hamile degilim ama yakinda olmayi planliyorum:1: haftaya uzun protokol ilaclarimi almaya baslayacagim..ama daha once ilk denemede hamile kaldim.degerlerim yavas yavas yukseldi ama gelisme olmadigindan 7 hafta bitiminde kurtaj oldum...ama senin yukselir dedigim gibi:16:

Nazancım:3: seni üzmeyeceğimi ümit ederek birşey sormak istiyorum malum Salı günü küretaj oldum :53:canım ya hiç kanamam olmuyor arada bir ağrım oluyor şimdi adet olacağım diyorum olmuyor ve çok açık kahve rengi lekeler arada bir lekelenme oluyor senin kanaman olmuşmuydu :44:
canım inşaALLAH bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçireceğin tedaviye başlarsın:16::16::16::16::16:

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :43::43::43:

ne ama ya ne ne kızım sen bu bebeği istemiyomusun niye böle kendine kötülük yapıyon bunun biride bir binide bir içme ölürmüsün içmesen benim kadar tiryaki yoktu sanırım ilk okul 4 sınıfta başlamıştım ben bu zıkkıma çocuğumuz olmayınca dr tüp bebek sigara içiyosanız bırakın dedi evet zorlandık ama çok şükür bıraktık sen niye bırakamıyon bu kadarmı acizsin sigaraya karşı yapma allah aşkına ya bunun burdane kadar çok konuşmasını yaptık biliyon daha ne içiyon şu zıkkımı olmadı arkadaşm yakışmadı sana bırakşu zıkkımı allah aşkına yaaaa :14::14::14::14:

günaydın milletttttttttttttttt :49: ultrasona girdim geldim.yumurtaların operasyondan sonra gayet güzel görünüyor dedi doktorum oleyyyyyyyyyyyyy:46: bu ay enfeksiyon riskine karşın bir iğne olacakmışım enbrel 50 mg ondan sonraki ay başlicaz dedi yani 1 ay daha dinlenme sürem var oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :49::49: iğnede 350 liraydı.neyse bıosteron yani dhea yumurta kalitesini arttırıcı istedim oda 120 liraydı.hepsini aldım.bide eşimden dolayı balık yiyemediğim için omega 3 hapı istedim bitane isim verdi eczane onu arıyo.akşama bulursa gidip alcam.doktorum dediki sen istedin diye verdim bunları :1::1: bende açıkçası herşey tamı tamına olsun istiyorum nasıl olsa para dökülecek önümüzdeki ay..bari bu ay vitaminleri alayımda eksiksiz olsun dedim.hayırlara vesile olsun inşallah :1::1:

hadi bismillah canım :16::16:şimdiden hayırlı olsun:16::16::16:senin yavrular bu kadar vitamin desteği ile Süperman gibi olurlar maaşaALLAH:9::9::9::9::9:şifan olsun canım kaliteli bol yumilerin olsun:16::16::16::16:

burdayim canimm yeni uyandim:))) saat sabah 9, tarnsferim ogleden sonra 3 te insallahhhh, yani TR saati ile gece 10 da..bana pozitifi enerjiniziyollar misinizzzzz:17::17: bende cok heyecanliyimmm:52::52: alip geleyim kuzumu sag salim insallahhh

canım benim yavrun sana sıkıca tutunsun inşaALLAH:16::16::16::16:

Selencim bence incir kuru yap,suyunu ic derim..hati dogru diyor,regl ile birlikte ilac baslicaksin,inciri o zamana birakma.bugunden itibaren 20gun yap.yumurtaya bende baslasam aslinda,tok da tutuyo insani.arastirmalara gore sabah yumurta yiyen,gun icinde 400kalori daha az aliyormus,tok tuttugundan:))

canım süpermiş o zaman az kalori alıp çok işe yarar şeyler yapmamız lazım ben soğan kürü vs için geciktim ama dediğiniz gib incir kürüne başlayayım yarın akşamdan itibaren :)))

çok heyecanlıyım hepimiz birlikte mutlu olacağız :49::49::49::49: olacağız...

Kizlar dr gitim bugun bebeyim cok iyi masallah ikili test yapildi ense kalinligi bir bucuk cikti kansonuclarini aalmadik daha insallah oda iy cikar ense kalinligi nasil bilen varmi sizi seviyorum resimpaylasmayi bilmiyorum bebeyimi gosterirdimsize teyzeleri kocaman olmus eli ayagi hic durmuyor cok tatliya allah herkese nasipetsin bu mutlulugu

20 gün içmen gerekiyo ama ne kadar içersen o kadar yararına.bende dün adet oldum bugün 2.günüm sen benden öndesin valla :49::49:

yarın akşam başlayacağım canımm ne kadar yapabilirsem artık. 19 tane doğum kontrol ilacım kalmış.

hastalanana kadar içerim bende hastalanınca zaten iğnelere başlarım hastalığımın 7. günüde büyük bir ihtimal ankarada olurum. daha önce 7. günü çağırmışlardı.

Kizlar dr gitim bugun bebeyim cok iyi masallah ikili test yapildi ense kalinligi bir bucuk cikti kansonuclarini aalmadik daha insallah oda iy cikar ense kalinligi nasil bilen varmi sizi seviyorum resimpaylasmayi bilmiyorum bebeyimi gosterirdimsize teyzeleri kocaman olmus eli ayagi hic durmuyor cok tatliya allah herkese nasipetsin bu mutlulugu

amin canım .sanada bebeğinede maşaALLAH :16::16::16::16:doktor kontrolleriniz herzaman böyle güzel geçsin inşaALLAH:16::16::16

burdayim canimm yeni uyandim:))) saat sabah 9, tarnsferim ogleden sonra 3 te insallahhhh, yani TR saati ile gece 10 da..bana pozitifi enerjiniziyollar misinizzzzz:17::17: bende cok heyecanliyimmm:52::52: alip geleyim kuzumu sag salim insallahhh

bütün pozitif enerjileri sana gönderiyorummm. sağlıkla al bebişini tatlımmm

yarın akşam başlayacağım canımm ne kadar yapabilirsem artık. 19 tane doğum kontrol ilacım kalmış.

hastalanana kadar içerim bende hastalanınca zaten iğnelere başlarım hastalığımın 7. günüde büyük bir ihtimal ankarada olurum. daha önce 7. günü çağırmışlardı.

canım ilaçların ve kürlerin şifa olsun:16::16::16: inşaALLAH bu tedavide Rabbim yavrularını sana bağışlasın:16::16::16::16:

kuzum nasılsın :16:

canımmmm iyiyim tedaviye yeniden başlayacağım canım.
şimdilik birkaç ilaç verdiler nisan ortası gibi ankarada olacağım ve allah izin verirse hamile kalıp beişimi/bebişlerimi kucağıma alacağım.

senin yanından gelemedim. yarı yolda tökezledim. ama bana dua et ki arkandan gelebileyim.duana ihtiyacım var. seni çok öpüyorum canımm.

ayyyyy ne güzel durumlar bunlar ya. maşallah maşallah nazar değmesin.:nazar::nazar::nazar: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back