Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aydın günlerimiz olsun kızlaaarrrrrr
çarşamba sabahı migren atağıyla uyanıp işe saat10.30 gibi ancak gelebildim, sonrasında da eşimin babaannesi vefat etmişti, saat 1 de işten çıktım.... e durum öyle olunca dün de çarşamba günü kalan işleri de halletmem gerekti ve sizlerden bi kaç zamandır uzak kaldım hatunlar napıyosunuz bakalımmmmm![]()
teşekkürler canım sende iybak kendine yeni tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah göbişin böyle olurCicibebem,bebeginin iyi olmasi cok guzel,masallah:)) kendine de iyi bak tabi![]()
ohhhhhhh maşallahGecen hafta yaptirdim canim cok sukur bi sorun cikmadi,insaALLAH sende guzel sonuclar alirsin.bulantilarin ne durumda?
ALLAH C.C razı olsun canım.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.14 yıl sonra gelen yavrun kardeşlerinin önünü açsın eviniz çocuk cıvıltıları ile şenlensin![]()
o zaman sana da diyim, mutlaka migren taşı al sende.... benimki salt lake, nette bakınca diğerlerine oranla azcık pahalı ama süper bi şiiiKuzum basınızsağolsun migren iletti bende de var cok zorgecmiş olsun tatlısım
![]()
cnm arkadaşm ben öle fazla detaya girmeden sadece şunu sölemek istiyorum 14 yıl ne demek çok iyi biliyorum sana sadecediyeceğim.................önce allah sonrada sen yeğenimize çok iyi bak sadece çokkk iyi bak diceğim bu
![]()
Allah razı olsun tatlımmm.... kürtaj olduktan sonra kanama olması gerekiyo ama sen de mi olmadı???
kuzum bana ikili test yapılmadı benim drum 4 lü yapıyor sadece
ense kalınlığına baktı iyi dedi senin haftalarında sorun yoktu çok şükür ama ne kadardı bilmiyorum
şimdi 4 lü test yaptırdık çok şükür sonuçlar iyi çıktı
inşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
aydın günlerimiz olsun kızlaaarrrrrr
çarşamba sabahı migren atağıyla uyanıp işe saat10.30 gibi ancak gelebildim, sonrasında da eşimin babaannesi vefat etmişti, saat 1 de işten çıktım.... e durum öyle olunca dün de çarşamba günü kalan işleri de halletmem gerekti ve sizlerden bi kaç zamandır uzak kaldım hatunlar napıyosunuz bakalımmmmm![]()
Canim gunaydin,
Bende kanama bekliyordum ama hic olmasi oyle regl gibi..ben dr un iyi kurtaj yaptigini dusunuyorum:))vucudunun dongusune gore mesela bende tam 1ay sonrasina regl basladi....1hafta surdu,koyu renkli pihtili basladi.bir iki gun ara verdi,esas regl gunum gene basladi,10gun surduanti biyotik bende kullandim.ya
uzak kalacaksiniz yada esin
korunacak enfeksiyon riski icin?..
o zaman sana da diyim, mutlaka migren taşı al sende.... benimki salt lake, nette bakınca diğerlerine oranla azcık pahalı ama süper bi şiii
canım sana birşey sormak istiyorum salı günü küretaj oldum ilk gün yoğun olmayan kanamam oldu diğer günler sadece kahverengi leke çok az geliyor kendimi adetli olarak mı?düşnmeliyim :44:yoksa özürlü gibi mi?bir fikrin var mı? acaba (namaz kılmıyorum içime sinmedi yanlış birşeyler yapmayayım ):44:
<canım kader arkadaşlarım acısıyla tatlısıyla bir cuma daha nasip oldu bize hepinize hayırlı cumalar canlarım rabbim bu cumanın yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnnn
Bugün ağlamaklıyım sen salı günü kürtaj olmuşsun daha çok ağlayasım geldi kıyamam ben sana yaaa
ben sana hayranım bunu bi kez daha yazıyorum senin kadar güçlü olmak çok isterim imtihanın büyük ama ben inanıyorum senin gibi güçlü senin gibi inançlı biri bu imtihanı başarıyla kazanacakallahın izniyle
canımmmm bende senin ağlamana dayanamam.sen şimdi hamilelik modundasın insan çok duygusal oluyor inşaALLAH bu tedavinde Rabbim sana yavrularını bağışlasın
hepimiz aynı derdin dertlisiyiz canım
eminim sizlerin sayesinde yıklımıyorum
ey ALLAH'ım derdimize şifa inşaALLAH
![]()
Amin fıstık aminnnn
Hamilelik modundan da olabilir birde bi kaç arkadaşın bebeği tehlikedeymiş seninde kürtaj yazını okuyunca kötü oldum![]()
canım sana birşey sormak istiyorum salı günü küretaj oldum ilk gün yoğun olmayan kanamam oldu diğer günler sadece kahverengi leke çok az geliyor kendimi adetli olarak mı?düşnmeliyim :44:yoksa özürlü gibi mi?bir fikrin var mı? acaba (namaz kılmıyorum içime sinmedi yanlış birşeyler yapmayayım ):44:
Çok geçmiş olsun. Durumunu okudum, bir şey yazasım gelmedi. Allah yardımcın olsun. Hasretini tez zamanda tatlı bebeklerle dindirsin.
Benim düşük durumumda sordurmuştum, 2 ayını doldurduktan sonrakı kanama lohusa kanaması olarak kabul ediliyor. Ancak ondan az bir süreliyse özürlü oluyorsun.