- 27 Kasım 2012
- 2.393
- 12
NİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin beren_35_01 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite cileklimonata rezerv azlığı muhurgozlum caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok cathee 3.deneme nurdanur 3.deneme hatibulut 1.deneme endometriozis(Çik.Kisti.) iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko merve_uk 1.deneme pko 25
tekrarlıyım :) alıntı ile cevapla dediğinizde açılan pencereye tablo olduğu gibi geliyo zaten kıslar. nereye ne ekleyecekseniz tıklatıp yazabilirsiniz. alıntı ile cevapla dedikten sonra açılan pencere de önce kodlar oluyo bikaç saniye beklerseniz normal tablo halini alıyo..... neyse olmazsa da yazın siz bana ben eklerim artık....
Bende tam tersi yoldan gidiyorum. Ucuncuye baslayacagim. Ikiside degisik yerdi. Simdi gene baska bir yer dusunuyorum. Hala aradigim ortam ve doktor kombinasyonunu bulamadim. Moral verecek+pozitif+ilgili+ hastaya gore tedavi uygulayacak+ ortami iyi+ labaratuari guzel bir birlesim bulmak cokmu zor...?Herhalde son anda karar verecegim..
Valla ben kendimi ekleyeceğim zaman kodlar vardı maalesef normal tablo gelmedi karşıma ama kodlarıda çözdüm artıkBirde kendini ekleyecek arkadaşlar en son listeyi alıntılarsa daha kolay olur listeleme sanırsam yanlışmıyım :)
İkinci pregon iğnemide yaptım :18: bugün kış saati uygulamasının ilk günü malumunuz.benimde kafam karıştı.İğneyi hergün aynı saatte yapmak gerekiyor ya, dün yaz saatine göre bugün de kış saatine göre yapmış oldum.E arada 1 saat var.Ne olacak şimdi erken mi vurmuş oldum iğneyi? Sorunu anlayan varmı karışık yazdımda
İkinci pregon iğnemide yaptım :18: bugün kış saati uygulamasının ilk günü malumunuz.benimde kafam karıştı.İğneyi hergün aynı saatte yapmak gerekiyor ya, dün yaz saatine göre bugün de kış saatine göre yapmış oldum.E arada 1 saat var.Ne olacak şimdi erken mi vurmuş oldum iğneyi? Sorunu anlayan varmı karışık yazdımda
valla ben doktorum yüzünden aynı yere devam ediyorum daha çok. seviyorum kendisini, her soruma cevap alabiliyorum, istediğimde ulaşabiliyorum, sadece eğer hastasında ise cevap vermez o zaman da merkezdeki kızlardan, görevlilerden biri açar. ki kontroldeki hasta ben olsam bende istemem ben muayenedeyken telle konuşmasını. o yüzden sorun etmiyorum. zaten hastadan çıkınca dönüyo. moral vermenin yanı sıra gerçekçide. bu da önemli sonuçta, hayal kurdurup yerle bir etmesini de istemem. hakkında hayırlısı olsun şekerim. inşallah iyi sonuçlar alırsın, alırız...
bana nickin yabancı gelmedi ama.... neyse, hatırlarım herhalde.... temmuz-ağustos yada eylül-ekim topiklerinde yazdın mı
Bende bugün farkettimocak subatta mı yapacan bende önümüzdeki aya yapacam ama tam tarih yok sizin neden ne peki
Çok hoşsun benide güldürdün :))))))Ben anladım ama cevabı bilmiyommm
Bilmiyorum ben pek bu konuda kitap ya da makale okumuyorum çünkü o zaman daha stresli oluyorum herşeyi daha da ciddiye alıyorum ve olmayınca(ki iki kez yaşadım) çok daha fazla üzülüyorum. Bu sefer oluruna bıraktım biraz deliliğe vuruyorumhakkatten biraz sessiziz galiba
ben memurum kızlar(işlerimizden bahsedelim bari) meb'de... işim biraz stresli çünkü destek hizmetleri bölümündeyim, kısaca ihaleler... o sebeple ilk denemem de rapor almıştım ancak evde de acayip sıkılmıştım. ben normalde haftasonları bile bazen sıkılabiliyorum da :)))
şimdi bi topikte şey okudum "Doğurganlık ve Gebe Kalma Rehberi"
diye bi kitap varmış, tüp bebek ile ilgili bölümü de bulunuyomuş. alcam sanırım....
Yok ben en gec aralik diyorum. Kasim eger ayarlayabilirsem onu bile isterim. Bende troit var ve 35 yas ustu+ este sperm yavasligi.
hakkatten biraz sessiziz galiba
ben memurum kızlar(işlerimizden bahsedelim bari) meb'de... işim biraz stresli çünkü destek hizmetleri bölümündeyim, kısaca ihaleler... o sebeple ilk denemem de rapor almıştım ancak evde de acayip sıkılmıştım. ben normalde haftasonları bile bazen sıkılabiliyorum da :)))
şimdi bi topikte şey okudum "Doğurganlık ve Gebe Kalma Rehberi"
diye bi kitap varmış, tüp bebek ile ilgili bölümü de bulunuyomuş. alcam sanırım....
Hmm bende carsamba hsg cekecem sonraki ay baslıcaz insallah ama coook heyecanlıyım yaa ilk defa olacak etrafımda tüp yapan yok o yüzden gizli olacak ama ya tutmazsa diye cok korkuyorum esinin sperm sayısı kac hızlı falan
Valla ben kendimizi fazla yormamak şartıyla normal yaşama devam etmeliyiz diyorum, ben öyle yapıcam. Ama aramızda çok yoğun çalışanlarda var ben çok yoğun olsam izin alırdım ama bütün gün sırt üstü yatmazdım heralde bilmem :/Su transferlerden sonra ne yapmali benden karar veremedim. Sirt ustu yatip evden gunlerce cikmamak bana mantikli gelmiyor. Bu dogal olamaz. Su crinone ilaclarini verdikleri zaman bana hergun sabah aksam 15 dk yur dediler. Hemde transfer oldugu gecesi dahil olmak uzere. Bana ters gelmisti. Sonuca bakarsak belkide iyi yontem degil. Yani ben 5 gun ev istirati yapip. Sokaga ciktim ucakla seyahat etmek zorundaydim onuda yaptim. Bana normal hayata 3 gun sonra don dediler. Ama bilemiyorum. Sonucum iyi olmadigina gore simdi yatsamiydim diyorum evde... Birde bana doktorun biri aman hayvansal gidalardan uzak dur dedi ilkinde. Tamamen ot ve cople beslendim. Ki buda garip halbuki protein diyor herkes. E simdi biz ne yapalim?
Su transferlerden sonra ne yapmali benden karar veremedim. Sirt ustu yatip evden gunlerce cikmamak bana mantikli gelmiyor. Bu dogal olamaz. Su crinone ilaclarini verdikleri zaman bana hergun sabah aksam 15 dk yur dediler. Hemde transfer oldugu gecesi dahil olmak uzere. Bana ters gelmisti. Sonuca bakarsak belkide iyi yontem degil. Yani ben 5 gun ev istirati yapip. Sokaga ciktim ucakla seyahat etmek zorundaydim onuda yaptim. Bana normal hayata 3 gun sonra don dediler. Ama bilemiyorum. Sonucum iyi olmadigina gore simdi yatsamiydim diyorum evde... Birde bana doktorun biri aman hayvansal gidalardan uzak dur dedi ilkinde. Tamamen ot ve cople beslendim. Ki buda garip halbuki protein diyor herkes. E simdi biz ne yapalim?
Bende cok korkmustum her asamada. Ilki hakikaten zor hersey garip geliyor. Igne yapmak bana cok acayip gelmist. Simdi alistim. Gel sanada yapiyim????Hemsire gibi oldum yani. HSG'den de korktum cok. Ama forumdaki hanimlar cok moral verdiler. Cesaretlendim yaptim. Hic zor degilmis. Buradan bayagi cok sey ogrendik dogrusu. Inan bana sayilari rakamlari bilmiyorum ama. Sayida sorun yok galiba. Aklimda kalan yavas olmasiydi spermlerin. Aslinda belki isi dogaya biraksak dogal gebelik olabilir. Ama yani yas ilerleyince pek bekleyecek zaman yok. bende simdiye dek kimseye soylemedim. Ne bileyim bu isleri bilenle konusmak baska bilmeyen korkar. Halbuki bence gayet normal. Ama ilk defada bende cok korktum oyuzden anlayabiliyorum.
Şuan tüp bebekle bebek sahibi olan bir arkadaşım bu yaz bana transferden sonra devamlı idrara sıkışık ol demişti. O da doktorundan öğrenmiş.idrar torbası şişince rahimi sıkıştırıyormuş ve rahim içi daralıyormuş ve dolayısıyla embryonunda dolaşma yeri daralıyormuş tutunmasında yararı var demişti.birde yine aynı kişi kışın daha çok tutunma şansı artıyor çünkü kaslar daralıyor ve yine embryonun yeri daralıyor daha çabuk tutunuyor demişti.bilmiyorum artık bu konuda çok spekülasyon var
Naneli seker benvyeni uye oldugum icin mesaj hakkim yokmus daha onun burdan yazdim canim :)Evet canim Şahin bey doktorumuz bakalım hayırlısı olsun hepimiz icin