bugün başladım kızlar
adetin 3. günüydü bugün..menagon iğne verdi,akşam vuruldum ilk iğnemi..çarşamba kontrole gidicem..
herkesin Allah yardımcısı olsun
bugün başladım kızlar
adetin 3. günüydü bugün..menagon iğne verdi,akşam vuruldum ilk iğnemi..çarşamba kontrole gidicem..
hayirli olsun cnm ins sonuda guzel bitsin
Hadi bakalim hayırlı ugurlu olsun inşaallah canim Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin
kızlar çok sağolun,Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..herşey güzel olsun inşallah..
sırayla birbirimize güzel haberleri verelim burdann
mrb kizlar tunaydin ben bugun basladim dondurulmuslarla simdilik hersey yolunda esterofem ve folikast verdi dr haftaya kontrol var
bugün başladım kızlar
Selam arkadaşlar şimdiden Cumhuriyet Bayramımiz Kutlu Olsun
Hayirli olsun canim güzel sonuclansin bende hasta olmayı bekliyorum ayin 2si gibimrb kizlar tunaydin ben bugun basladim dondurulmuslarla simdilik hersey yolunda esterofem ve folikast verdi dr haftaya kontrol var
amin canım çok sağol senin de tüp bebek sanırım. Sizde sorun neydi? Kaçıncı denemendi?
ilk denememizdi canim allah yüzümüze bakti allahima binlerce şükür...sorun bendeydi canim cikolata kistinden ameliyat oldum ve sonrasinda menopoza girdirildim tekrar kist tekrarlamasin diye bian önce hamile kalmam gerektiğini söyledi doktorum zaman kaybetmemek için bu yola baş koyduk allahim geri cevirmedi
bende o açıdan dedim zaten tatlım doğal yolla gebe kalabiliyosan bence çok çok çok iyi bir kadın doğumcu bul ve senin neden düşük yaptığın araştırılsın, senin gebe kalamamakla ilgili bir problemin yoksa o hormonları alma en azından. anladığım kadarıyla sendeki problem gebe kalma sonrasında yaşanıyor.... çok çok çok zor şeyler yaşadınız, eşinde sende; tükenmişlik hissi normal. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.
benim dondurulmuş, çözüldü. hatta ben gitmeden aradığımda herşey normaldi ancak transfere geçmek üzere beni hazırlarlarken, hücre bölünmesinin durduğu fark edildi, öyle olunca da işlem yapılmadı. şimdi yeniden başlıycam canım.
hoşgeldin canım aramıza, inşallah dediğin gibi hayırlı, sağlıklı, pozitif sonuçlar alıp sonuna kadar rahat bir gebelik geçiririz ve vatanına milletine anne-babasına hayırlı, uzun ömürlü evlatlar dünyaya getitiriz canım.
ben gonal-f yi 375 olarak kullandım tatlım :) düşün sen bendeki hali :)))) bende çok sakinimdir normalde ama ben zaten lucrinle bi sarsıldım, reklamlarda bile ağladığımı bilirimiş yerinde de normal memur moduna gelmiştim... normal halimle gayet güler güzlü, bugün git yarın gel şeklinde çalışmamaya özen gösteren bi memurum ben ama bu dönemde bi iki kişiyi fırçaladım bile müdüre bile dilimin ayarı olmadan saydırmışlığım var. eşime de dedim yan etkilerinin ilki "intahar eyilimi gösterebilir" yazıyo ve ben çok sinirliyim bu aralar, aman diyim bi şey derim yaparım aldırma, he de geç diye. ama eve stres getirmemeye ve gergin olmamaya özen göseriyor, özellikle çaba harcıyordum.eşim "söylemesen anlamazdım bence gayet normalsin" dedi ama iğneler bittikten bi süre sonra ona da parlamışlığım var :) ertesi gün durumu açıkladım,
S.
N
NİCK
DENEME
SAYISI
MERKEZ ADI
SEBEP
1
amayaa
2.deneme
bursa-soranus tüp bebek merkezi
yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2
sahra 8482
1.deneme
bursa-acıbadem
çikolata kisti
3
zumrutline
2.deneme
bursa-soranus tüp bebek merkezi
tüp alındı
35
4
hstc
1.deneme
eskişehir-acıbadem
kist+prolaktin
5
beren_35_01
6
naneliseker
2.deneme
bursa-acıbadem
sebepsiz inferlitite
7
cileklimonata
rezerv azlığı
8
muhurgozlum
9
caregiver
1.deneme
istanbul
sperm hareketi yok
10
cathee
3.deneme
11
nurdanur
3.deneme
12
hatibulut
1.deneme
ankara başkent hastanesi
endometriozis(Çik.Kisti.)
29
13
iden
1.deneme
istanbul tüp bebek
25
14
naiadd
1.deneme
izmir ege doğumevi
pko ve sperm azlığı
26
15
nese77
2.deneme
adana başkent hastanesi
tüplerde sorun
36
16
ssofya
2.deneme
kadıköy acıbadem
spermm azlıgı
32
17
phaselis
3.deneme
tüpler kapalı
31
18
sumeyyab
1.deneme
adana başkent hastanesi
sperm azlığı ve pko
19
merve_uk
1.deneme
pko
25
20
kodal82
1.DENEME
ANKARA ANATOLİA
SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ
31
21
Msruya 1. deneme Gazi Çikolata kisti 29 22
23
24
25
tekrarlıyım :) alıntı ile cevapla dediğinizde açılan pencereye tablo olduğu gibi geliyo zaten kıslar. nereye ne ekleyecekseniz tıklatıp yazabilirsiniz. alıntı ile cevapla dedikten sonra açılan pencere de önce kodlar oluyo bikaç saniye beklerseniz normal tablo halini alıyo.....
S. N | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin | ||
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
7 | cileklimonata | rezerv azlığı | ||||
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ||||
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | ankara başkent hastanesi | endometriozis(Çik.Kisti.) | 29 | |
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
16 | ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
17 | phaselis | 3.deneme | tüpler kapalı | 31 | ||
18 | sumeyyab | 1.deneme | adana başkent hastanesi | sperm azlığı ve pko | ||
19 | merve_uk | 1.deneme | pko | 25 | ||
20 | kodal82 | 1.DENEME | ANKARA ANATOLİA | SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ | 31 | |
21 | Msruya | 1. deneme | Gazi | Çikolata Kisti | 29 | |
22 | ||||||
23 | ||||||
24 | ||||||
25 | ||||||
selam canım :) mart ayında laparoskopi oldum ben.kistin içindeki sıvı alındı ameliyat olduğumda 8cm di.sonra normal yolla beklendi.olmayınca eylülde aşılama yapıldı oda tutmadı..bakalım kasımda tüpe başlicz bi aksilik olmazsa ..ama kistler hala büyümeye devam ediyor tabi.8 cm olmuş yineseninki ne durumda ?
ilk denememizdi canim allah yüzümüze bakti allahima binlerce şükür...sorun bendeydi canim cikolata kistinden ameliyat oldum ve sonrasinda menopoza girdirildim tekrar kist tekrarlamasin diye bian önce hamile kalmam gerektiğini söyledi doktorum zaman kaybetmemek için bu yola baş koyduk allahim geri cevirmedi
seninde hayirli olsun cnm inss hepimiz icin guzel olsunHayirli olsun canim güzel sonuclansin bende hasta olmayı bekliyorum ayin 2si gibi
tedavin hayirli olsun cnm bende dun itibariyle basladim cnm benimde iknci inss bu sefer yuzumuz gulerslm kızlar..
geçen sene de 2012 kasım topiğine yazıodum şimdi bu topiği görünce bi garip oldum .. içim acıdı ..
şimdi yeniden tedaviye başladım ilk iğnemi bugün vurdum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
slm kızlar..
geçen sene de 2012 kasım topiğine yazıodum şimdi bu topiği görünce bi garip oldum .. içim acıdı ..
şimdi yeniden tedaviye başladım ilk iğnemi bugün vurdum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
süpersin tatlım....ya sanırım başardım Amayaaa oldu mu??
maşallah canım bizim de ilk denememiz umarım bizde sizin gibi şanslı oluruz.. Ben burda herkesin hikayesini okuya okuya biraz rahatlıyorum, öğreniyorum yılmamak gerektiğini ama eşim için sanıırm çok zor olacak negatif bir sonucu kaldırmak. Inşallah öyle bir sonuç göstermez bize allahım, yardımcımız olur da atlatırız bu günleri
Amin canım, inşallah bi sonraki kasım topiğinde doğum hikayelerimizi, uyku problerimizi falan anlatınca, yine duygulanırız; döner bu topiği okuruz neler yaşamışız vayyy beeeee deriz :))))
süpersin tatlım....çok çok alkışladım seni
yahu adam milleti çocuk gibi zaten, sen anlatıcan ona durumu. tüp bebek nedir, neler yaşanıyo, alıcan karşına güzel güzel anlatıcan.... gerçi ben bu konuşmaları genelde sokakta yürürken falan, böyle çok normal sıradan bişeyden bahseder gibi yaptım hep. normal, sıradan bi olay olduğunu anlasın diye daha çok. misal benim eşim; belki bi çok erkek gibi, çok duygularını belli etmez, belki de gerçekten çok etkilenmiyo bilmiyorum; ama her iki durumda da ne olduğunu anlaması için anlatmak gerekiyo...
hikayemi anlatasım var galiba; uzun uzun anlatıcam sanırım....
biz hiç korunmadık, sonra ben kum döküyorum zannettim ve doktora gittim sağlık ocağına, bu arada reglim de gecikmişti. doktor hemen bi iğne vuralım diyince olmaz dedim hamile olabilirim, test yapmadım ama reglim gecikti. kum dökmeyle ilgili lab yeterli değilmiş devlet hastanesine gitmemi söyledi. ama ağrım çoktu, bende özel sağlık polikliniği var oraya gittim. hamile değilmişim ve kistim varmış. ilaçları verdi gönderdi doktor. 1 hafta sonra kontrole gittim. oldukça küçülmüş, reglinden sonra gel bi daha bakalım o regl ile gider dedi. ama özele vercek param pek olmadığından devlet hastanesine gidip orda baktırıyım diye düşündüm. işte ilk doktor fırçamı da orda yedim. kontrolde bi şey çıkmadı. 4. ayımızdı, doktora hamile kalmak istediğimi, korunmadığımı söyledim, bi problem olmasın, kan testi falan bakılması gereken ne varsa yaptırmak istiyorum diyince, bir yıl geçmeden hamile kalamadı diye herhangi bi test yapamayacağını söyledi ve hemen hamile kalıyosunuz sonra da boşanıyosunuz olan çocuklara oluyo diye gayette yüksek bi ses tonuyla bildiğiniz fırçaladı. doktor ben 18 yaşında değilim. hem boşandırdınız bile hemen, biz tartışmıyoruz bile. ayrıca ben sizden akıl istemedim diye karşılık verdim ama gayet sessiz, folik asit yazdı sağolsun bunu kullan bi ay sonra hamile kalırsın dedi.
3 ay daha geçti, benim reglim yine gecikti. test yaptım pozitif çıktı... eşimin yüzünü hala hüzünle hatırlıyorum.... mayıstı, tatile gidecektik bir hafta sonra, ben kan tahlili için gittim pozitifi gördüğümün ertesi günü. on küsürlü bi şey çıktı. doktor çok ara bi değer olduğunu, regl öncesi de bazı hormonların yükselebildiğini söyledi. haftaya tekrarlayalım dedi. ve tatil için yola çıktığımız gün ben regl oldumdönünce eşime bursada özel bi kadın doğumcu bulıyım, oraya gidiyim dedim. en azından içimiz rahat etsin. kan man baksınlar. bu arada netten, reglin 3. gününde yapılan testlerden haberdar oldum. kadın doğum akademisine gittim haziranın reglinde. bursanın bi kasabasında yaşadığımdan doktor aynur hanım, ben sonucu sana telle haber veririm ona göre yolumuza devam ederiz dedi. ve ertesi gün aradı. fsh değerim 12,37 imiş. bu erken menopoz riskinin olduğunu gösterirmiş. evde tek başımaydım. olduğum yere çöküverdim resmen. erken menopoz erken menopoz... beynimde yankılandı durdu. sonrasını doğru dürüst duymadım bile. tüp bebeğe yönlendirmek istiyorum sizi dedi. ben dedim sessizce bi eşimle konuşayım sonra arayayım sizi.... kapattım. ömrü hayatımda üzüntüden, sinirden ağladığım sayılıdır, çok istediğim bi şeyde dua ederken süzülür yaşlarım. başkaca da ağlayamam pek. ağladım... olduğum yerde, çöküp kaldığım yerde ağladım. yerin yarılmasını dibine geçmeyi istedim, dünyanın başına yıkılmasının nası bi şey olduğunu ilk kez böyle DANNN diye hissettim. eşim gelmek üzereydi. nası söyliyim diye düşündüm. yemekten sonra olsun dedim. toparlanmam lazımdı. geldi, yemek yedik, ama yok ağzımı açıp tek kelime edemiyorum... kv evinde yoktu ve eşimin kocaman bi akvaryumu var o evde, balıklara yem vermeye gidecekti, bende geliyim dedim, orda söylerim diye düşündüm, gittik ama yine yapamadım. eşimi çok seviyorum ve çok üzüleceğine de emindim. sonra çıktık eve gelirken, doktor aradı bugün dedim ama gayet güleç bi halde. şimdi şaşıyorum halime.... bi sorun varmış dedim. erken menopoz riskim varmış benim. (ufak tefek minyon bi hatunum ben) çıtır hatun aldım diye seviniyodun ama biraz kıtıra kaçmışım galiba dedim. güldü eşim, yani? dedi.... tüp bebek yaptırmamız gerekiyomuş, doğal yollarla zor gibiymiş dedim.anlattım uzun uzun, hatta yolu uzattık eve varmayalım diye. olur yaptırırız dedi. başkada bi şey demedi pek, dinledi. üzülmemem gerektiğini, bende yada kendisinde bi neden olması arasında kendisi açısından bi fark olmadığını söyledi sadece. ben başka bi doktora daha danışmak istiyorum dedim ve ziya çetine gittik ertesi gün. fsh 15 i geçmeden ben tüp bebek önermem pek dedi, bi ilaç verdi. bir ay sonraki regle göre karar veririz dedi. veeee bi ay sonra fsh 19,04 oldu. o da hemen tüp bebek diyince bi kaç yerle görüştük ve soranus tüp bebeğe karar verdik.
her doktor kontrolüne birlikte gittik. ki bu benim için çok güzel bi şey. ilk denememizin transfer sonrası 9 gün evdeydim ve bi çok şey okumuştum. ama her gece okuduklarımı tek tek eşime anlatmadım. hatta nerdeyse hiç konuşmadık bu konuda... normal hayatımız devam etsin istedim. sadece sonuç almaya gitmeden önce bana bi his geldi ve negatif olacağını hissettim. ve gitmeden önceki gece yine balıklara yem için gittiğimizde ben yine sokakta, okuduğum şeylerden bahsettim. ilk denemede negatif sonuç alma ihtimalinin daha yüksek olduğunu, ayrıca sonrasında bi problem yaşamaktansa(hamile kalıp sonrasında sorun yaşamak yada doğumla kötü sonuçlar almak, doğumdan kısa bi süre sonra sorun yaşamak) negatif almanın beni yıkmak bi tarafa etkilemeyeceğini anladığımı söyledim. eşimin beni anladığını, dinlediğini hissetmek güzeldi. hem o da böylece daha bi hazırlandı. ertesi gün gidip kan verdikten sonra gezdik tozduk eve döndük yine telle cevap geldi ve negatifi aldık. akşam da yine hayatımızda hiç bi şey değişmedi. eşim nasıl hissettiğimi sorduğunda dediğim gibi dedim, bu takdiri ilahi, verdiğine de vermediğine de şükürler olsun, Rabbim bundan sonrası için bize güç versin dedim.eşim de çok rahattı, sen bi kaç gün önce öyle bi konuşma yapmasaydın benim için zor olurdu dedi. bu da benim için çok önemliydi.
amin canım, inşallah bi sonraki kasım topiğinde doğum hikayelerimizi, uyku problerimizi falan anlatınca, yine duygulanırız; döner bu topiği okuruz neler yaşamışız vayyy beeeee deriz :))))
süpersin tatlım....çok çok alkışladım seni
Yahu adam milleti çocuk gibi zaten, sen anlatıcan ona durumu. Tüp bebek nedir, neler yaşanıyo, alıcan karşına güzel güzel anlatıcan.... Gerçi ben bu konuşmaları genelde sokakta yürürken falan, böyle çok normal sıradan bişeyden bahseder gibi yaptım hep. Normal, sıradan bi olay olduğunu anlasın diye daha çok. Misal benim eşim; belki bi çok erkek gibi, çok duygularını belli etmez, belki de gerçekten çok etkilenmiyo bilmiyorum; ama her iki durumda da ne olduğunu anlaması için anlatmak gerekiyo...
Hikayemi anlatasım var galiba; uzun uzun anlatıcam sanırım....
Biz hiç korunmadık, sonra ben kum döküyorum zannettim ve doktora gittim sağlık ocağına, bu arada reglim de gecikmişti. Doktor hemen bi iğne vuralım diyince olmaz dedim hamile olabilirim, test yapmadım ama reglim gecikti. Kum dökmeyle ilgili lab yeterli değilmiş devlet hastanesine gitmemi söyledi. Ama ağrım çoktu, bende özel sağlık polikliniği var oraya gittim. Hamile değilmişim ve kistim varmış. Ilaçları verdi gönderdi doktor. 1 hafta sonra kontrole gittim. Oldukça küçülmüş, reglinden sonra gel bi daha bakalım o regl ile gider dedi. Ama özele vercek param pek olmadığından devlet hastanesine gidip orda baktırıyım diye düşündüm. Işte ilk doktor fırçamı da orda yedim. Kontrolde bi şey çıkmadı. 4. Ayımızdı, doktora hamile kalmak istediğimi, korunmadığımı söyledim, bi problem olmasın, kan testi falan bakılması gereken ne varsa yaptırmak istiyorum diyince, bir yıl geçmeden hamile kalamadı diye herhangi bi test yapamayacağını söyledi ve hemen hamile kalıyosunuz sonra da boşanıyosunuz olan çocuklara oluyo diye gayette yüksek bi ses tonuyla bildiğiniz fırçaladı. Doktor ben 18 yaşında değilim. Hem boşandırdınız bile hemen, biz tartışmıyoruz bile. Ayrıca ben sizden akıl istemedim diye karşılık verdim ama gayet sessiz, folik asit yazdı sağolsun bunu kullan bi ay sonra hamile kalırsın dedi.
3 ay daha geçti, benim reglim yine gecikti. Test yaptım pozitif çıktı... Eşimin yüzünü hala hüzünle hatırlıyorum.... Mayıstı, tatile gidecektik bir hafta sonra, ben kan tahlili için gittim pozitifi gördüğümün ertesi günü. On küsürlü bi şey çıktı. Doktor çok ara bi değer olduğunu, regl öncesi de bazı hormonların yükselebildiğini söyledi. Haftaya tekrarlayalım dedi. Ve tatil için yola çıktığımız gün ben regl oldumdönünce eşime bursada özel bi kadın doğumcu bulıyım, oraya gidiyim dedim. En azından içimiz rahat etsin. Kan man baksınlar. Bu arada netten, reglin 3. Gününde yapılan testlerden haberdar oldum. Kadın doğum akademisine gittim haziranın reglinde. Bursanın bi kasabasında yaşadığımdan doktor aynur hanım, ben sonucu sana telle haber veririm ona göre yolumuza devam ederiz dedi. Ve ertesi gün aradı. Fsh değerim 12,37 imiş. Bu erken menopoz riskinin olduğunu gösterirmiş. Evde tek başımaydım. Olduğum yere çöküverdim resmen. Erken menopoz erken menopoz... Beynimde yankılandı durdu. Sonrasını doğru dürüst duymadım bile. Tüp bebeğe yönlendirmek istiyorum sizi dedi. Ben dedim sessizce bi eşimle konuşayım sonra arayayım sizi.... Kapattım. ömrü hayatımda üzüntüden, sinirden ağladığım sayılıdır, çok istediğim bi şeyde dua ederken süzülür yaşlarım. Başkaca da ağlayamam pek. Ağladım... Olduğum yerde, çöküp kaldığım yerde ağladım. Yerin yarılmasını dibine geçmeyi istedim, dünyanın başına yıkılmasının nası bi şey olduğunu ilk kez böyle dannn diye hissettim. Eşim gelmek üzereydi. Nası söyliyim diye düşündüm. Yemekten sonra olsun dedim. Toparlanmam lazımdı. Geldi, yemek yedik, ama yok ağzımı açıp tek kelime edemiyorum... Kv evinde yoktu ve eşimin kocaman bi akvaryumu var o evde, balıklara yem vermeye gidecekti, bende geliyim dedim, orda söylerim diye düşündüm, gittik ama yine yapamadım. Eşimi çok seviyorum ve çok üzüleceğine de emindim. Sonra çıktık eve gelirken, doktor aradı bugün dedim ama gayet güleç bi halde. şimdi şaşıyorum halime.... Bi sorun varmış dedim. Erken menopoz riskim varmış benim. (ufak tefek minyon bi hatunum ben) çıtır hatun aldım diye seviniyodun ama biraz kıtıra kaçmışım galiba dedim. Güldü eşim, yani? Dedi.... Tüp bebek yaptırmamız gerekiyomuş, doğal yollarla zor gibiymiş dedim.anlattım uzun uzun, hatta yolu uzattık eve varmayalım diye. Olur yaptırırız dedi. Başkada bi şey demedi pek, dinledi. üzülmemem gerektiğini, bende yada kendisinde bi neden olması arasında kendisi açısından bi fark olmadığını söyledi sadece. Ben başka bi doktora daha danışmak istiyorum dedim ve ziya çetine gittik ertesi gün. Fsh 15 i geçmeden ben tüp bebek önermem pek dedi, bi ilaç verdi. Bir ay sonraki regle göre karar veririz dedi. Veeee bi ay sonra fsh 19,04 oldu. O da hemen tüp bebek diyince bi kaç yerle görüştük ve soranus tüp bebeğe karar verdik.
Her doktor kontrolüne birlikte gittik. Ki bu benim için çok güzel bi şey. Ilk denememizin transfer sonrası 9 gün evdeydim ve bi çok şey okumuştum. Ama her gece okuduklarımı tek tek eşime anlatmadım. Hatta nerdeyse hiç konuşmadık bu konuda... Normal hayatımız devam etsin istedim. Sadece sonuç almaya gitmeden önce bana bi his geldi ve negatif olacağını hissettim. Ve gitmeden önceki gece yine balıklara yem için gittiğimizde ben yine sokakta, okuduğum şeylerden bahsettim. Ilk denemede negatif sonuç alma ihtimalinin daha yüksek olduğunu, ayrıca sonrasında bi problem yaşamaktansa(hamile kalıp sonrasında sorun yaşamak yada doğumla kötü sonuçlar almak, doğumdan kısa bi süre sonra sorun yaşamak) negatif almanın beni yıkmak bi tarafa etkilemeyeceğini anladığımı söyledim. Eşimin beni anladığını, dinlediğini hissetmek güzeldi. Hem o da böylece daha bi hazırlandı. Ertesi gün gidip kan verdikten sonra gezdik tozduk eve döndük yine telle cevap geldi ve negatifi aldık. Akşam da yine hayatımızda hiç bi şey değişmedi. Eşim nasıl hissettiğimi sorduğunda dediğim gibi dedim, bu takdiri ilahi, verdiğine de vermediğine de şükürler olsun, rabbim bundan sonrası için bize güç versin dedim.eşim de çok rahattı, sen bi kaç gün önce öyle bi konuşma yapmasaydın benim için zor olurdu dedi. Bu da benim için çok önemliydi.