2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Amayaa sende grip misin geçmiş olsun kuzum yaa ılık seyler cay ıhlamur cok ic demis yaa eskiler ilacla ya da ilacsiz 7 günde gecer grio dinlen güzelce Allaha emanet

Selam kimse yok galiba benim zamanlamam yanlis sohbet varken yakalayamiyorum neyse sağlık olsun opuldunuz sekerler

amayaa sende grip misin geçmiş olsun kuzum yaa ılık seyler cay ıhlamur cok ic demis yaa eskiler ilacla ya da ilacsiz 7 günde gecer grio dinlen güzelce allaha emanet
sağol şekerim, valla hiç sevmediğim halde fincan fincan götürüyorum hastalanınca mecburennn.... şimdi yatcam, iyi geceler hepinize

Canım ben geldim, Hayırlı, uğurlu bol bebişli olsun topiğimiz inşallah.

Bende 30 ekimde lucrin le başlıyorum tedavime...Allah benimle birlikte isteyen herkese hayirlisiyla bir evlat nasil etsin inşallah. ..

Canım ben çalışmayı düşünmüyorum açıkçası, bildiğim kadarıyla yumurta toplamadan sonra 20 gün heyet veriyorlar, heyetimi alıp oturacağım. Evet sürekli yatmakla olmaz bu iş ama, üff artık okulda da herkesin diline sakız oldu benim tüp bebekler. Şimdi önüne gelen soracak falan, ormanda yavaş yürüyüş yaparım, bolca kitap okurum falan. Geçen yıl vermişlerdi rapor ama bu sene de verirler inşallah. Bir de adaçayı içtim ben geçen transferden sonra, çay da içtim,kahve de. Ay çekirdeğiyle çiğdem de yemiştim. Bu sefer bunlara da dikkat edeceğim. Sürekli çay içmeyeyim diye ada içip duruyordum meğer o da çok zararlıymış, ne bileyim canım ben. Gerçi olacak olduktan sonra uyuşturucu bağımlılarının bile oluyor da.

Canım çok teşekkür ederim...

c.tesi gittim doktora .. tahlillere baktı yumurtalıkları inceledi rezervin iyi sorunsuz hallederiz inşallah dedi .. raporum çarşamba çıkıyo dedim .. devletten rapor alıyorum ben .. rapor çıkınca gel ilaçları yazalım adetin 2-3-4. günü başlarız iğnelere dedi .. fazlada bir şey söylemedi.. bakalım bu hafta dananın kuyruğu kopar yani kısmetse başlıycam .. çünkü çarşamba raporum çıkıcak muhtemelen perşembe adet olucam ...

günaydın kızlar.....

seni burda görmek ne güzel tatlım.... yani senin açından bakınca da doğru olan rapor almak... benim çalışma sebebim evde sıkılacak olmam, sende işte sıkılacaksan bırak gitme yaaa. bi de izmirlimisin şekerim sen, çiğdem klorak domat :)))) ikinci memleketim ya, böyle duyunca bi burnumda tütesi geldi sanırım sabah sabah :) evet çay ve kahveden uzak duruyoruz, hatta kafeinli herşeyden uzak durmak iyi olur. tabi ki nasip kısmet ama kısmete hizmet gerek :) genelde etrafımda gördüğüm, "şöyle yapsaydım, yada şöyle yapmasaydım" diye başlayan cümleler oluyo da, en azından onları söylemeyiz.

Son düzenleme:
canım tablodaki eksikler için yazıyorum :)) yaşım 29 ankara başkent hastanesinde yaptrcaz :)

Cnm selam ben de cikolara kistliyim :18: kac santim seninku? Ameliyat oldun mu hic? Bende kasimda ilk tup denememe baslicam. İnss hayirli sonuclanir hepimiz icin
selam canım :) mart ayında laparoskopi oldum ben.kistin içindeki sıvı alındı ameliyat olduğumda 8cm di.sonra normal yolla beklendi.olmayınca eylülde aşılama yapıldı oda tutmadı..bakalım kasımda tüpe başlicz bi aksilik olmazsa ..ama kistler hala büyümeye devam ediyor tabi.8 cm olmuş yine seninki ne durumda ?

çok sağol canım hastalandığımın ilk günü hastaneye gitmem lazım ama hastalanacağım tarih belli olmadığı için 5 kasımda giderim tarlusal verir muhtemelen ya da senin gibi iğne yapar ve tüp bbek başlar umarım. senin özelde sanırım ben devlet hastanesinde yaptırıcam Allah yardımcımız olsun umarım sende zamanı geldiğinde sorunsuz şekilde kucağına alırsın bebeğini canım

Benide ekleyin tabloya ilk denemem yaşım 31 ankara anatolia tüp bebek merkezi.sperm azligi ve morfoloji sorunu....

S.
N
NİCK
DENEME
SAYISI
MERKEZ ADI
SEBEP
1amayaa
2.deneme
bursa-soranus tüp bebek merkezi
yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 8482
1.deneme
bursa-acıbadem
çikolata kisti
3zumrutline
2.deneme
bursa-soranus tüp bebek merkezi
tüp alındı
35
4hstc
1.deneme
eskişehir-acıbadem
kist+prolaktin
5beren_35_01
6naneliseker
2.deneme
bursa-acıbadem
sebepsiz inferlitite
7cileklimonata
rezerv azlığı
8muhurgozlum
9caregiver
1.deneme
istanbul
sperm hareketi yok
10cathee
3.deneme
11nurdanur
3.deneme
12hatibulut
1.deneme
ankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)
29
13iden
1.deneme
istanbul tüp bebek
25
14naiadd
1.deneme
izmir ege doğumevi
pko ve sperm azlığı
26
15nese77
2.deneme
adana başkent hastanesi
tüplerde sorun
36
16ssofya
2.deneme
kadıköy acıbadem
spermm azlıgı
32
17phaselis
3.deneme
tüpler kapalı
31
18sumeyyab
1.deneme
adana başkent hastanesi
sperm azlığı ve pko
19merve_uk
1.deneme
pko
25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİA SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21
22
23
24
25

tekrarlıyım :) alıntı ile cevapla dediğinizde açılan pencereye tablo olduğu gibi geliyo zaten kıslar. nereye ne ekleyecekseniz tıklatıp yazabilirsiniz. alıntı ile cevapla dedikten sonra açılan pencere de önce kodlar oluyo bikaç saniye beklerseniz normal tablo halini alıyo..... [/QUOTE]

Benide ekleyin tabloya ilk denemem yaşım 31 ankara anatolia tüp bebek merkezi.sperm azligi ve morfoloji sorunu....

canım tablodaki eksikler için yazıyorum :)) yaşım 29 ankara başkent hastanesinde yaptrcaz :)
kızlar rica ediyorum bi kez olsun yapmayı deneyin lütfen yaaa.....

ayrıca en son yayınlanan tabloyu bulmak gerekiyor...

Son düzenleme:

Devlet özel fark etmez canim hepsinde ayni yöntem uygulaniyor.allahim inşallah yüzünü güldürür.

mrb kizlar tunaydin ben bugun basladim dondurulmuslarla simdilik hersey yolunda esterofem ve folikast verdi dr haftaya kontrol var

Cok ilginc. Deneyelim bunlari. Nasilsa kisa kaldik buda test etmeye deger..

bugün başladım kızlar
adetin 3. günüydü bugün..menagon iğne verdi,akşam vuruldum ilk iğnemi..çarşamba kontrole gidicem..
herkesin Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…