2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:KK3::KK3::KK3::KK3: bende varımmmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52: kasım aralık gibi denememiz baslıcak insallahhh ilk denemem olacak
Listeye adımı yazmak istedim ama olmadı tabletten girdigim icin cok karıstı :KK9::KK9:

İyi pazarlar tatli anne adaylari :KK49: yeni arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz:KK3: bu ara esim gripdi cok bakamadim ben de kapmamaya çalıştım tedavi öncesi sizler nasılsınız ?

Selam kızlar, bende izmirden merve 25 yaşındayım,pko'luyum... 1.aşılama tuttu ama kimyasal gebelikle sonuclandı.
Sıra şimdi tüp bebek'te kasım sonu aralık başı düşünüyorum.
Şimdi'den folik asit kullanan var mı ?

S.NONİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonatarezerv azlığı
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeendometriozis(Çik.Kisti.)
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31

aslında çok kolay, misal bu mesaja alıntıyla cevap ver diyosun, üstündeki yada altındaki yazıları silersen iyi olur ve bitek tablonun ilgili bölümüne gelip üstüne tıkla ve yaz, o kadar.... hadi bi dene bakalım, eksik bölümleri doldur.... yine de olmazsa yaz ben tamamlarım şekerim.[/QUOTE]

Tamam yapabildim sanırım.teşekkürlerr :KK1:

bu arada da ilk haber senden gelecek sanırım.... benim yol uzun :) 5 kasımda başlıcak ve uzun protokol inşallah yılbaşından önce sonuç alırım....
Benimde uzun protokol 11 ekimde ilaç kullanmaya başladım :KK43: Ama zaman çabuk geçiyor bir de bakmışsın iyi haberleri almışız bileee :)) ayyy iyice heyecanlandım ilk ben mi haber alıcam gerçekteeeennn:KK52:

:KK3::KK3::KK3::KK3: bende varımmmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52: kasım aralık gibi denememiz baslıcak insallahhh ilk denemem olacak
Listeye adımı yazmak istedim ama olmadı tabletten girdigim icin cok karıstı :KK9::KK9:
ekledim tatlım aşağıda :)

İyi pazarlar tatli anne adaylari :KK49: yeni arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz:KK3: bu ara esim gripdi cok bakamadim ben de kapmamaya çalıştım tedavi öncesi sizler nasılsınız ?
ayyyyy sormaaaa, gripliyim ben :KK70::KK70::KK70:

Selam kızlar, bende izmirden merve 25 yaşındayım,pko'luyum... 1.aşılama tuttu ama kimyasal gebelikle sonuclandı.
Sıra şimdi tüp bebek'te kasım sonu aralık başı düşünüyorum.
Şimdi'den folik asit kullanan var mı ?

folikasiti ben hiç bırakmadım şekerim...

NİCKDENEME
SAYISI
amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin
beren_35_01
naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
cileklimonatarezerv azlığı
muhurgozlum
caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
cathee3.deneme
nurdanur3.deneme
hatibulut1.denemeendometriozis(Çik.Kisti.)
iden1.denemeistanbul tüp bebek25
naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
phaselis3.denemetüpler kapalı31
sumeyyab1.deneme
merve_uk1.denemepko25

ekledim tatlım aşağıda :)

ayyyyy sormaaaa, gripliyim ben :KK70::KK70::KK70:

folikasiti ben hiç bırakmadım şekerim...

NİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
beren_35_01
muhurgozlum
cathee3.deneme
nurdanur3.deneme
sumeyyab1.deneme
merve_uk1.denemepko25

Aaaa tesekkürrr ederimmmm :KK16::KK16: simdi cekiniyom söylemeye ama sorunu ve nerede yapacagımı da söylesem yazar mısın :KK17::KK17:

tüp bebekte başarı hem laba hem doktora bağlıdır bence tabi. aşılama da başarı şansı daha düşük diye biliyorum ama eminde değilim tabi. eğer doktoruna güveniyorsan devam edebilirsin bence, ama kafanda soru işaretleri varsa.... öncelikle onları çözmelisin.

ben ilk yaptırdığım yerde ve aynı doktorla devam ediyorum mesela. ki zaten tüp yaptırmıştım. neden değiştirmedim merkezimi? ilki doktor faktörü benim için. doktora güven çok önemli. sonra tüm merkez çalışanları ve hijyenine güveniyorum. sonra başka bi doktorla en baştan başlamak bana daha zor geldi, doktorum beni tanıyo, halimi tavrımı, umutlarımı umutsuzluğa kapıldığımda ki beni; yeni doktor demek yeniden birine güvenmeye çalışmak demek benim için.

bi de ben şöyle dşünüyorum, doktorlar elbette ki başarılı olmak isterler, yani bunda tutması ikinciyi yapalım daha çok kazanalım diye düşünüyo olamazlar gibi geliyo bana. mesela ben pozitif sonuç almış olsam, birincisi burdan ikincisi etrafımdaki herkesle bunu paylaşırım. şöyle memnundum böyle iyi falan gibi anlatırım. hatta çok memnunsam doğuma kadar kontroller ve doğum içinde aynı yere giderim. buda onların kazancına kazanç katar. bunu neden istemesinler ki? bilmiyorum belki de ben çok iyi niyetliyim....

canım senin durumun biraz özel bence. doktoruna mutlaka danışmalısın. yanına alacağın para konusuna gelince, ben merkezle ilaçlar dahil anlaşmıştım o yüzden bunu bilemiyorum tatlım.

Bende tam tersi yoldan gidiyorum. Ucuncuye baslayacagim. Ikiside degisik yerdi. Simdi gene baska bir yer dusunuyorum. Hala aradigim ortam ve doktor kombinasyonunu bulamadim. Moral verecek+pozitif+ilgili+ hastaya gore tedavi uygulayacak+ ortami iyi+ labaratuari guzel bir birlesim bulmak cokmu zor...?Herhalde son anda karar verecegim.. :KK4:

Konusalım o zaman :KK9::KK9: neler yapıyosun listeye baktım ama unuttum sorun neydi kacıncı deneme
Benim tüpler kapalı ve 3. denemem şuanda. bu akşam hatta birazdan 2. pregon iğnemi yapıcam. Bilgisayar önümde hem aklım burda hemde yarın sınavım var ona çalışıyorum :KK9: Senin durumlar nasıl? kaçıncı deneme, sorun ne?

NİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
beren_35_01
muhurgozlum
cathee3.deneme
nurdanur3.deneme
sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
merve_uk1.denemepko25

tekrarlıyım :) alıntı ile cevapla dediğinizde açılan pencereye tablo olduğu gibi geliyo zaten kıslar. nereye ne ekleyecekseniz tıklatıp yazabilirsiniz. alıntı ile cevapla dedikten sonra açılan pencere de önce kodlar oluyo bikaç saniye beklerseniz normal tablo halini alıyo..... neyse olmazsa da yazın siz bana ben eklerim artık....

Benim tüpler kapalı ve 3. denemem şuanda. bu akşam hatta birazdan 2. pregon iğnemi yapıcam. Bilgisayar önümde hem aklım burda hemde yarın sınavım var ona çalışıyorum :KK9: Senin durumlar nasıl? kaçıncı deneme, sorun ne?

Ooo sen baslamısdın insallah sonucu pozitif olur :KK16::KK16: bende pko esimde sperm sorunu var ileri hareketli sıfır 15 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama ise yaramadı degisen bi sey olmadı

X