- 27 Kasım 2012
- 2.393
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S.NO | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin | ||
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
7 | cileklimonata | rezerv azlığı | ||||
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ||||
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | endometriozis(Çik.Kisti.) | |||
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
16 | ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
17 | phaselis | 3.deneme | tüpler kapalı | 31 | ||
Teşekkür ederimm.AMİİİİİİNİNNNNhadi BİSMİLLAHH seninle başlar hamiş haberlerii inş ve gerisi gelir cnm rabbim boş cevirmesin inş
Benimde uzun protokol 11 ekimde ilaç kullanmaya başladım Ama zaman çabuk geçiyor bir de bakmışsın iyi haberleri almışız bileee :)) ayyy iyice heyecanlandım ilk ben mi haber alıcam gerçekteeeennnbu arada da ilk haber senden gelecek sanırım.... benim yol uzun :) 5 kasımda başlıcak ve uzun protokol inşallah yılbaşından önce sonuç alırım....
ekledim tatlım aşağıda :)bende varımmmmmmmm kasım aralık gibi denememiz baslıcak insallahhh ilk denemem olacak
Listeye adımı yazmak istedim ama olmadı tabletten girdigim icin cok karıstı
ayyyyy sormaaaa, gripliyim benİyi pazarlar tatli anne adaylari yeni arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz bu ara esim gripdi cok bakamadim ben de kapmamaya çalıştım tedavi öncesi sizler nasılsınız ?
Selam kızlar, bende izmirden merve 25 yaşındayım,pko'luyum... 1.aşılama tuttu ama kimyasal gebelikle sonuclandı.
Sıra şimdi tüp bebek'te kasım sonu aralık başı düşünüyorum.
Şimdi'den folik asit kullanan var mı ?
NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin | ||
beren_35_01 | |||||
naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
cileklimonata | rezerv azlığı | ||||
muhurgozlum | |||||
caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
cathee | 3.deneme | ||||
nurdanur | 3.deneme | ||||
hatibulut | 1.deneme | endometriozis(Çik.Kisti.) | |||
iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
phaselis | 3.deneme | tüpler kapalı | 31 | ||
sumeyyab | 1.deneme | ||||
merve_uk | 1.deneme | pko | 25 | ||
ekledim tatlım aşağıda :)
ayyyyy sormaaaa, gripliyim ben
folikasiti ben hiç bırakmadım şekerim...
NİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin beren_35_01 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite cileklimonata rezerv azlığı muhurgozlum caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok cathee 3.deneme nurdanur 3.deneme hatibulut 1.deneme endometriozis(Çik.Kisti.) iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 sumeyyab 1.deneme merve_uk 1.deneme pko 25
söyle bakalım, yazarım tabi ki :)Aaaa tesekkürrr ederimmmm simdi cekiniyom söylemeye ama sorunu ve nerede yapacagımı da söylesem yazar mısın
söyle bakalım, yazarım tabi ki :)
Ben varııııımmmm :))))Bu topic hep böyle sessiz miii :44::44::44:
Ben varııııımmmm :))))
tüp bebekte başarı hem laba hem doktora bağlıdır bence tabi. aşılama da başarı şansı daha düşük diye biliyorum ama eminde değilim tabi. eğer doktoruna güveniyorsan devam edebilirsin bence, ama kafanda soru işaretleri varsa.... öncelikle onları çözmelisin.
ben ilk yaptırdığım yerde ve aynı doktorla devam ediyorum mesela. ki zaten tüp yaptırmıştım. neden değiştirmedim merkezimi? ilki doktor faktörü benim için. doktora güven çok önemli. sonra tüm merkez çalışanları ve hijyenine güveniyorum. sonra başka bi doktorla en baştan başlamak bana daha zor geldi, doktorum beni tanıyo, halimi tavrımı, umutlarımı umutsuzluğa kapıldığımda ki beni; yeni doktor demek yeniden birine güvenmeye çalışmak demek benim için.
bi de ben şöyle dşünüyorum, doktorlar elbette ki başarılı olmak isterler, yani bunda tutması ikinciyi yapalım daha çok kazanalım diye düşünüyo olamazlar gibi geliyo bana. mesela ben pozitif sonuç almış olsam, birincisi burdan ikincisi etrafımdaki herkesle bunu paylaşırım. şöyle memnundum böyle iyi falan gibi anlatırım. hatta çok memnunsam doğuma kadar kontroller ve doğum içinde aynı yere giderim. buda onların kazancına kazanç katar. bunu neden istemesinler ki? bilmiyorum belki de ben çok iyi niyetliyim....
canım senin durumun biraz özel bence. doktoruna mutlaka danışmalısın. yanına alacağın para konusuna gelince, ben merkezle ilaçlar dahil anlaşmıştım o yüzden bunu bilemiyorum tatlım.
Bu topic hep böyle sessiz miii :44::44::44:
Benim tüpler kapalı ve 3. denemem şuanda. bu akşam hatta birazdan 2. pregon iğnemi yapıcam. Bilgisayar önümde hem aklım burda hemde yarın sınavım var ona çalışıyorum Senin durumlar nasıl? kaçıncı deneme, sorun ne?Konusalım o zaman neler yapıyosun listeye baktım ama unuttum sorun neydi kacıncı deneme
NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin | ||
beren_35_01 | |||||
naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
cileklimonata | rezerv azlığı | ||||
muhurgozlum | |||||
caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
cathee | 3.deneme | ||||
nurdanur | 3.deneme | ||||
hatibulut | 1.deneme | endometriozis(Çik.Kisti.) | |||
iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
phaselis | 3.deneme | tüpler kapalı | 31 | ||
sumeyyab | 1.deneme | adana başkent hastanesi | sperm azlığı ve pko | ||
merve_uk | 1.deneme | pko | 25 | ||
Simdi geldik buraya. Ben bu topigi fark etmemistim aslinda bugun gordum. Ocak -Subat takiliyordum mecburen.. Ne var ne yok?
İyilik sağlık arkadaşım senden naberSimdi geldik buraya. Ben bu topigi fark etmemistim aslinda bugun gordum. Ocak -Subat takiliyordum mecburen.. Ne var ne yok?
Benim tüpler kapalı ve 3. denemem şuanda. bu akşam hatta birazdan 2. pregon iğnemi yapıcam. Bilgisayar önümde hem aklım burda hemde yarın sınavım var ona çalışıyorum Senin durumlar nasıl? kaçıncı deneme, sorun ne?