2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim cok tedirginsin bu konuda.birak herseyin akisina.banada oyle dedi.labovatuarin durumuna gore seni cagiriyor.nerde oturuyorsun sen.ben yakindim merkeze 2 ye ceyrek kala aradi 2,5 da merkezde ol dedi.hadi hayirlisi bakalim.

çok sağol nihancığım çok rahatladım aslında bugüne kadar hep pozitiftim ama dün akşam öyle diyince birde acaba son anda bişeymi olcak diye endişe ettim işte bende merkeze yakınım cnm çok çok sağol

cnm korkmana gerek yok işlem toplamda 5dk sürüyo zaten inş son olur tez zamanda bebişini alırsın kucağına

biliyom canım da ah şu aneztezi korkum yokmu:18: atamıyom onu.. ogün benim ve hastane çalışanları için kabusa dönüşebilir:KK25: hsg de oda benim ağlamalarıma bakmaya gelen personelle dolmuştu :KK17: biran önce bitsede kurtulsam.. yokmu bunun başka çağresi yaa.. ogece hiç uyumasam da orda en azından yorgunluktan uyuklarımda olanı biteni anlamam :26:

biliyom canım da ah şu aneztezi korkum yokmu:18: atamıyom onu.. ogün benim ve hastane çalışanları için kabusa dönüşebilir:KK25: hsg de oda benim ağlamalarıma bakmaya gelen personelle dolmuştu :KK17: biran önce bitsede kurtulsam.. yokmu bunun başka çağresi yaa.. ogece hiç uyumasam da orda en azından yorgunluktan uyuklarımda olanı biteni anlamam :26:

cnm bol bol dua et anastezi olmasa ne yapardık bide onu düşün,inş ummduğun gibi değil de çok rahat geçer.rabbim yardımcın olsun.ben iğneden ,muayeneden o kadar çok korkardım ki,her iğne yapıldığında 1 ssaat baygın kalırdım,drların ödü kopardı,ama şimdi 4 senedir hastenlerden çıkmadığım için hepsine alıştım,o korkak ben şimdi can acısı nedir bilmem.rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inş.

Canım gercekten ruhun duymuyor..ilacı verdiklerinde anında uyuyosun..çok ilginç bazen gözümü açabildim doktorumu gördüm hayal meyal konusulanları duydum..ama öyle tatlı bir uyku ki yine daldım gittim :KK9:
Rahat ol..
Ayrıca hsg ile kıyaslanamaz..yarabbim!! O ne büyük acıydı.ben ölüyorum sandım onda..çok ağrı çektim. .ama opu öyle değil güven bizee:KK34:

E2 değerim yine düşmüş yaa :KK14: dün 1700 lerdeydi bugün 1661 e düşmüş. neden böyle oluyor yaa bilen varmı? benim yumurtalarım kalitesizmi demek oluyor... bu E2 neden bende bukadar düşük ve dengesiz..

cnm bol bol dua et anastezi olmasa ne yapardık bide onu düşün,inş ummduğun gibi değil de çok rahat geçer.rabbim yardımcın olsun.ben iğneden ,muayeneden o kadar çok korkardım ki,her iğne yapıldığında 1 ssaat baygın kalırdım,drların ödü kopardı,ama şimdi 4 senedir hastenlerden çıkmadığım için hepsine alıştım,o korkak ben şimdi can acısı nedir bilmem.rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inş.

Canım gercekten ruhun duymuyor..ilacı verdiklerinde anında uyuyosun..çok ilginç bazen gözümü açabildim doktorumu gördüm hayal meyal konusulanları duydum..ama öyle tatlı bir uyku ki yine daldım gittim :KK9:
Rahat ol..
Ayrıca hsg ile kıyaslanamaz..yarabbim!! O ne büyük acıydı.ben ölüyorum sandım onda..çok ağrı çektim. .ama opu öyle değil güven bizee:KK34:

sağolun kızlar baksanıza şimdi birde E2 düşmüş sizlerin nasıl çıkıyor bu değerleri.. kimse E2 den bahsetmiyor.. test yaptırmıyorlarmı ki :26:

aferin arkadaşm ne güzelde söüyosun ben kullanıyorum diye bide bende kullanıyodum ama tüp bebekle çocuk sahibi olursunuz anca deyince doktorlar eşimde bende bıçak gibi kesip attık onu hayatımızdan eeğerki bebeğini sağlıklı kucağına almak istiyosan o zıkkımı bırAkıyosun hemen ben sana şöle yaptım böle yaptım demicem beynimde bitirdim çünki sende öle yapıp kurtul biran önce :KK20::KK20::KK20:

utanautana yazdım zaten ama bırakmaya uğraşıyorum:26::26::26:

cnm E2 HORMONUN KAÇ ÇIKMIŞ ONUDA YAZARSAN

Estradiol (E2) Adetin 3. günü 25-75 pg/ml Küçük değerler uyarılmaya daha meyilli olunduğunu gösterir. Adetin 3. gün E2 değerinin çok yüksek çıkması , fonksiyonel bir kist veya yine yumurta rezervinin azalması göstergesiolabilir.
Estradiol (E2) Uyarılmanın 4-5 Günü 100+ pg/ml or 2x3. gün Uyarılma sırasında E2 değerlerinin kaç tane folikül oluşuğuna ve onların büyüklüklerine bağlı olarak geniş bir dağılım gösterdiklerinden , E2 degerlerini gösteren bir tablo yoktur. Çoğu doktor E2 lerin pozitif yönde artmaları gerektiğini düşünürlerken , kimileride ya uyarılmanın 4 .günü den sonra 100 pg/ml veya adetin 3. gün değerini iki katlayarak çoğaldığını formüle ederek kullanırlar.
Estradiol (E2) HCG Günü 200+ pg/ml Olgunlaşmış (18 mm) folikül başına E2 seviyesi 200-600 arasında bir değer olmalıdır. Bu değerler kimi aşırı şişman hanımlarda bazen daha düşük olabilir.
UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR.

E2 değerim yine düşmüş yaa :KK14: dün 1700 lerdeydi bugün 1661 e düşmüş. neden böyle oluyor yaa bilen varmı? benim yumurtalarım kalitesizmi demek oluyor... bu E2 neden bende bukadar düşük ve dengesiz..

Estradiol (E2) Adetin 3. günü 25-75 pg/ml Küçük değerler uyarılmaya daha meyilli olunduğunu gösterir. Adetin 3. gün E2 değerinin çok yüksek çıkması , fonksiyonel bir kist veya yine yumurta rezervinin azalması göstergesiolabilir.
Estradiol (E2) Uyarılmanın 4-5 Günü 100+ pg/ml or 2x3. gün Uyarılma sırasında E2 değerlerinin kaç tane folikül oluşuğuna ve onların büyüklüklerine bağlı olarak geniş bir dağılım gösterdiklerinden , E2 degerlerini gösteren bir tablo yoktur. Çoğu doktor E2 lerin pozitif yönde artmaları gerektiğini düşünürlerken , kimileride ya uyarılmanın 4 .günü den sonra 100 pg/ml veya adetin 3. gün değerini iki katlayarak çoğaldığını formüle ederek kullanırlar.
Estradiol (E2) HCG Günü 200+ pg/ml Olgunlaşmış (18 mm) folikül başına E2 seviyesi 200-600 arasında bir değer olmalıdır. Bu değerler kimi aşırı şişman hanımlarda bazen daha düşük olabilir.

selam kızçeler...

bne pek gelemiyorum buraya serenay benim aracım :) sizden haberleri alıyorum çok şükür...

benden haberler kısaca dün 21 tane yumurtam toplandı bugün arayıp haber vericekler kaçı döllendi diye... umarım uzun süre yaşarlar güzel bölünürler 5-6 günlükken transfer ederler..

ohss riskinden dolayı bol su içip bol protein yiyorum.. zamanımın bir çoğu wc de geçiyo :KK9:

selam kızçeler...

Bne pek gelemiyorum buraya serenay benim aracım :) sizden haberleri alıyorum çok şükür...

Benden haberler kısaca dün 21 tane yumurtam toplandı bugün arayıp haber vericekler kaçı döllendi diye... Umarım uzun süre yaşarlar güzel bölünürler 5-6 günlükken transfer ederler..

Ohss riskinden dolayı bol su içip bol protein yiyorum.. Zamanımın bir çoğu wc de geçiyo :KK9:

inş hayırlı haberler alırsın cnm

HCG günü dediği çatlatma iğnesinin vurulduğu günmü demek oluyor acaba.. bi sorun olmazsa bugün yada yarın akşam vurulcaktım iğneyi.. bu durumda 1600/200= 8 yumurta felan oluyor matematiksel olarak.. birden olan düşüşlerde tedavi iptal ediliyor. benimki 100 gibi bir değer düşmüş.. 3 te doktora gidicem bakalım ne dicek..

selam kızçeler...

bne pek gelemiyorum buraya serenay benim aracım :) sizden haberleri alıyorum çok şükür...

benden haberler kısaca dün 21 tane yumurtam toplandı bugün arayıp haber vericekler kaçı döllendi diye... umarım uzun süre yaşarlar güzel bölünürler 5-6 günlükken transfer ederler..

ohss riskinden dolayı bol su içip bol protein yiyorum.. zamanımın bir çoğu wc de geçiyo :KK9:
ohss riski ne demek:26::26:

selam kızlar bende bugun hastalandım kısmetse yarın tedaviye başlıyorum Allahın izniyle ayy çok heyecan yaptım:KK36::KK36::KK36:

canım yarın benim ameliyatım. sabah 6.30 da kalkıp hafif kahvaltı yapacakmışım, ki ben normalde o saatte uyanmama, uyandığım gibi de bi şii yiyemem en az bi yarım saat geçmesi lazım. saat 9a kadar sıvı tüketebilirim sonra oruçlu gibi tek damla su bile içmicekmişim. saat 2 de hastaneye giriş, 4 de ameliyat. ta ta ta taaaa:18::18::18::18:

canımya allah yarve yardımcın olsun rabbim birdaha yaştmasın senin içi dua edicem inşallah

X