2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol nesecim Allah razi olsun darisi tez vakitte basina insallah
Ayy inss cnm benim agzindan bal damliyor

Masallah cnm ikizlerine gozun aydin tekrardan

Maasallah canim yaa cok sevindim Allah size bagislasin Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin insallah ikiz geliyo demek super yaa Allah nazarlardan saklasin kac mm boylari benim bebis 3.88 mm ikizlerde zaten hep biri onden gidiyo Ay yerim ben onlari

gözün aydın şkeriimmmmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin emiiiii

takvimini yerler seninnnnn

bebeyim çok geçmiş olsun canım yumişlerinede maşallah eşinin tekrar amaliyat olmasınada gerek kalmamış çok sevindim allah hepsini sağlıklı bebişler etsin inşallah

Son düzenleme:

canım maşallah bebişlerine allah nazarlardan saklasın aminnnnnnn

canım önce sana sonra kayın pederine çok geçmiş olsun haber verdiyin içinde çok teşekkür ederim bizde senin öpüyoruzzzzzzzz

kızzzzzzzz ben sana demedimmi boşuna panik yapıyorsn diye maşllah bebeyine yerim ben onu yerimyer

Canim gozun aydin RABBIM saglikli bi hamilelik gecirmeni ve evladini kucagina almani nasip etsin fasulye diyip duruyordunuz hakkat fasulye kadar.darisi kalbimdesine insaALLAH.

ay ay ay nasil tatli birsey o oyle 41 kere masallah saglicakla buyut bebisini kucagina almak nasip olsun canimmm, darisi tez zamanda bizlere insallahhhh

kızzzzzzzz ben sana demedimmi boşuna panik yapıyorsn diye maşllah bebeyine yerim ben onu yerimyer

Evet canim cok haklisin artik sitres yok insallah bebisim maasallah ben burdayim dedi bugun annesine rabbim dunya gozuyle kavusmayida nasip etsin insallah.darisi tum kardeslerimize insallah tez vakitte

Canim gozun aydin RABBIM saglikli bi hamilelik gecirmeni ve evladini kucagina almani nasip etsin fasulye diyip duruyordunuz hakkat fasulye kadar.darisi kalbimdesine insaALLAH.

Sagol canim Allah razi olsun darisi bekleyen tum kardeslerimize insallah

gozun aydin canimm

canım benim ALLAH C.C razı olsunRabbim hepimizin kucağını yavrularla doldursun

Canların benim Rabbim bevislerinizi sağlıkla sihhatle vaktinde kucaginuza almaya nasip etsin hepinizi opuyorum

canımmmm bugün bize güzel haberler vermeni bekliyoruzbizi unutma meraktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…