Ayy inss cnm benim agzindan bal damliyorSagol nesecim Allah razi olsun darisi tez vakitte basina insallah
Canım ben geldim bebislerimizi gördük kalp atisini da duyduk bi tanesi daha küçük olduğu için haftaya inşaallah daha net duyarsiniz dedi dr cok şükür rabbim e hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gösterir insaallah kurban olduğum Allah im
Canım ben geldim bebislerimizi gördük kalp atisini da duyduk bi tanesi daha küçük olduğu için haftaya inşaallah daha net duyarsiniz dedi dr cok şükür rabbim e hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gösterir insaallah kurban olduğum Allah im
gözün aydın şkeriimmmmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin emiiiiiCanım ben geldim bebislerimizi gördük kalp atisini da duyduk bi tanesi daha küçük olduğu için haftaya inşaallah daha net duyarsiniz dedi dr cok şükür rabbim e hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gösterir insaallah kurban olduğum Allah im
Maasallah canim yaa cok sevindim Allah size bagislasin Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin insallah ikiz geliyo demek super yaa Allah nazarlardan saklasin kac mm boylari benim bebis 3.88 mm ikizlerde zaten hep biri onden gidiyo Ay yerim ben onlari
herkeze hayırlı sabahlar kızlar bugün saat 10.30 da opum var heycanlıyım ne yalan sölim bi okadarda tedirgin terdinliğimin sebebi eğerki dondurulmuş eşimin dokularında sperm çıkmazsa tese olucak bu beni günlerdir tedirgin etti :18: korkuyorum hem o hem ben nasıl olucak bilmiyorum rabbim bize yardım etsin bugün inşllh gerek kalmaz.........canlarımmmmm hepinizin dualarına ihtiyacım var yanımda olduğunuzu bilmek bana her zaman güç vermiştir bugünde önce allahım nasip ederse hiç bi sıkıntı çıkmadan inşllh sizinde desteğinizle bugünü atlatıcam inşllh hepinizi çokkkk seviyorum vee allahıma emanet ediyorum hoşçakalın canlarımmmm
kızlar kalbimdesin, amayam çok teşekkür ederim canlarım benim... bebek 34 opudan çıkmış, çok anlaşılır konuşmadı ama sanırım 4 yumi alındı. şimdi de spermleri çözmeye çalışıyorlar. 1 tüpten 2 sağlam sperm çıkmış, şu anda 2. tüpü çözdürüyorlar....
kalinkam ne güzel bir bebiş o öyle... rabbim nazarlardan saklasın....
kızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum kayınpederim ameliyat olacakmış... hepinizi öpüyorum..ç.
Eki Görüntüle 1007600
guzel teyzeleri iste benim fasulyem eve geldim simdi sabahin korunde kostura kostura gittim hastaneye cok sukur sira yoktu hemen aldilar doktora karindan mi bakicaksin dedim evet dedi alttan baksaniz dedim belki kalp atislarini duyariz sen istedikten sonra neden olmasin dedi cok heyecanliydi ekranda cikar cikmaz once o yolk sac i gordum ya oh dedim bi haftadir bana kafayi yedirten yolk sac sonra yaninda bebisi gordum minnacikin gordum gordum diyorum doktora doktorda evet olusmus ama cok yeni dedi olctu 5hafta 4 gunluk dedi bende ama 6hafta 4 gun olmasi lazim dedim ilk olcumlerde bi hafta on gunluk farklar normal ilerleyen gunlerde haftasini yakaliyolar cok karsilastigimiz bi durum lutfen takilma dedi zaten gecen hafta kese icin 4 haftalik dedisti ertesi gun tup doktoru 5hafta4 gunluk olcmustu ultrasonlara olcumlere gore cok degisiyo zaten cok gelisi guzel bi olcum yapti bende takilmiycam insallah cok sukur bugunleri gosteren Allah a hamd olsu yavrularimiz ona emanet size siz veriyorum artik biseye takilmiycam insallah hersey guzel olucak
Eki Görüntüle 1007600
guzel teyzeleri iste benim fasulyem eve geldim simdi sabahin korunde kostura kostura gittim hastaneye cok sukur sira yoktu hemen aldilar doktora karindan mi bakicaksin dedim evet dedi alttan baksaniz dedim belki kalp atislarini duyariz sen istedikten sonra neden olmasin dedi cok heyecanliydi ekranda cikar cikmaz once o yolk sac i gordum ya oh dedim bi haftadir bana kafayi yedirten yolk sac sonra yaninda bebisi gordum minnacikin gordum gordum diyorum doktora doktorda evet olusmus ama cok yeni dedi olctu 5hafta 4 gunluk dedi bende ama 6hafta 4 gun olmasi lazim dedim ilk olcumlerde bi hafta on gunluk farklar normal ilerleyen gunlerde haftasini yakaliyolar cok karsilastigimiz bi durum lutfen takilma dedi zaten gecen hafta kese icin 4 haftalik dedisti ertesi gun tup doktoru 5hafta4 gunluk olcmustu ultrasonlara olcumlere gore cok degisiyo zaten cok gelisi guzel bi olcum yapti bende takilmiycam insallah cok sukur bugunleri gosteren Allah a hamd olsu yavrularimiz ona emanet size siz veriyorum artik biseye takilmiycam insallah hersey guzel olucak
Eki Görüntüle 1007600
kızzzzzzzz ben sana demedimmi boşuna panik yapıyorsn diye maşllahbebeyine yerim ben onu yerimyer
Canim gozun aydin RABBIM saglikli bi hamilelik gecirmeni ve evladini kucagina almani nasip etsin fasulye diyip duruyordunuz hakkat fasulye kadar.darisi kalbimdesine insaALLAH.
ay ay ay nasil tatli birsey o oyle 41 kere masallahsaglicakla buyut bebisini kucagina almak nasip olsun canimmm, darisi tez zamanda bizlere insallahhhh
ayyyy amin canım inşallahhhhhhve aleykum selam cnm bizde onu cooook seviyoruz inss butun yumileri dollensin cnm
Canim gozun aydin RABBIM saglikli bi hamilelik gecirmeni ve evladini kucagina almani nasip etsin fasulye diyip duruyordunuz hakkat fasulye kadar.darisi kalbimdesine insaALLAH.
ayyyy amin canım inşallahhhhhhhepsi döllensin transfer edilenler de sıkıca tutunsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?