• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar kalbimdesin, amayam çok teşekkür ederim canlarım benim... bebek 34 opudan çıkmış, çok anlaşılır konuşmadı ama sanırım 4 yumi alındı. şimdi de spermleri çözmeye çalışıyorlar. 1 tüpten 2 sağlam sperm çıkmış, şu anda 2. tüpü çözdürüyorlar....

kalinkam ne güzel bir bebiş o öyle... rabbim nazarlardan saklasın....

kızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum kayınpederim ameliyat olacakmış... hepinizi öpüyorum..ç.

canım kayınpederine çok geçmiş olsun:16::16: inşaALLAH bebeğimin bütün işleri kolay olur.bebeğimden haber verdiğin için ALLAH C.C razı olsun canım:16::16::16:

Son düzenleme:
Sakin c olmaya calis canim az kaldi bebisini gormeye doktor bana kizdi sitres yaptigim icin sitres yasak dedi cok zararli dedi senin maasallah 7haftalik olmus gumbur gumbur duyacaksin bebisini insallah

Olmusmudur kiz o kadar ayyyy yoldayiz simdi gidiyoruz hastaneye dua edin kizlar

Arkadaşlar, hastalıklar, kazalar size ulaşmamı engelledi ne yazık ki. Geçen hafta hatırlarsanız bir rahim filmi çektirmiştim. Sonuçlar elhamdülillah güzel, ama ben çoook kötü oldum… hala bile sancım var. Yatarken zorlanıyorum… 2 doktora gittim sorun yok dediler ama gelsinler bunu vücuduma anlatsınlar… bir hafta rapor akmak zorunda kaldım. Anca dün işe başladım.

Bu arada hafta sonu kaza geçirdim. Çok şükür Allah korudu sadece maddi hasar boyutu oldu. Ama aslında çok ciddi bir kazaydı. Allah korumasaydı zincirleme kazaya dönüşmemesine imkan yoktu.Emniyet kemerine hep takarım çok şükür yoksa bilmiyorum…. Dün kasko işlemleri falan derken bütün gün koşturdum. Ve ancak bugün aranıza gelebildim… kızlar çoook yazamayacağım ne yazık ki, çok doluyum çünkü… ( duygusal olarak, yazarken ağlayasım geliyor çünkü işte ağlak vaziyet ne yazık ki hoş olmuyor)

bugün ve bu hafta çoook güzel haberler alacağız inşallah.... j

öncelikle neşecim geçmiş olsun, canımkendine dikkat et, o bel sana çoook lazım olacak. bebiş taşıyacaksın sen...
az evvel bebrkle konuştum, opuya girmek üzere, çooook çooook heyecanlı... dualarımız onunla...

dualarımız kalinkamla, canım benim o bebiş orda, sağlıkla büyüyor inşallah, ne olur stres yapıpta bebişin rahatını bozma...

kalbimdesin canım benim sen de rahat ol, cuma günü bebişde göreceksin pıt pıtları da duyacaksın inşallahhh... stres yok, sıkıntı yok,

sofyacım çook geçmiş olsun, canım allah hepinize şifa versin canım... arkadaşlar yazacak çok şey var, çünkü biliyosunuz yazamasamda okuyorum gece geç vakitte olsa.. paşaların yanına prensesler gelmil hep haberim var yani.... rabbim hepinize, analarına, paşalara, prenseslere sağlık versin... daha binlerce güzellikler yaşatsın inşallahhh..

sevgi ve dua ile kalın.... sizleri çoook seviyorummm
guzbaharcimtesekkurler cnm cok sukur simdi iyiyim senin de oncelikle gozun aydin rahim filmi temiz cikmis agrilsrin icin bi dr gorun cnm ne olur olmaz diye allah korumus cnm kaza gecirmissiniz allah bidaha yasatmasin cnm kayin babanada gecmisvolsun cnm kendine iyi bak optum cnm

7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...
cnm gecmis olsun inss bundan sonraki ilk edavinde yuzun gulsun inss cnm

Eki Görüntüle 1007600

guzel teyzeleri iste benim fasulyem eve geldim simdi sabahin korunde kostura kostura gittim hastaneye cok sukur sira yoktu hemen aldilar doktora karindan mi bakicaksin dedim evet dedi alttan baksaniz dedim belki kalp atislarini duyariz sen istedikten sonra neden olmasin dedi cok heyecanliydi ekranda cikar cikmaz once o yolk sac i gordum ya oh dedim bi haftadir bana kafayi yedirten yolk sac sonra yaninda bebisi gordum minnacikin gordum gordum diyorum doktora doktorda evet olusmus ama cok yeni dedi olctu 5hafta 4 gunluk dedi bende ama 6hafta 4 gun olmasi lazim dedim ilk olcumlerde bi hafta on gunluk farklar normal ilerleyen gunlerde haftasini yakaliyolar cok karsilastigimiz bi durum lutfen takilma dedi zaten gecen hafta kese icin 4 haftalik dedisti ertesi guntup doktoru 5hafta4 gunluk olcmustu ultrasonlara olcumlere gore cok degisiyo zaten cok gelisi guzel bi olcum yapti bende takilmiycam insallah cok sukur bugunleri gosteren Allah a hamd olsu yavrularimiz ona emanet size siz veriyorum artik biseye takilmiycam insallah hersey guzel olucak
cnm gozun aydin masallahhhhh fasulyene allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin inssss:emir_bebek:

:1: kürlerim 10 haziranda bitiyo ya kız..... hatta bi çok kez de yazdım burda kürlerimi ama nası okudum, neremle okudum bilmiyom. yazdığım gibi değilmiş vesselam..... doktorla randevum da 3 nisan da semeer ve kan sonuçları gösterip belge teslimi ile ilgili.... sonra hemen raporum çıkarmı bilmiyorum. benim planın haziranın 2. haftası itibariyle olabilir şeklindeydi çünkü kocam 1-7 haziran tarihlerine tatil almış bize.... bende bu tedavide gebe kalacağıma inanmak istediğimden, mayıs gibi başlasalar o tarihlerde o sonucum belli olmayacak yada yeni öğrenmiş olcam bursadan ta antalyaya arabayla gitmemin pek mantıklı olcağını düşünmediğimden tatil sonrasına bırakmak istiyorum. hem de kürlerim biter.... ohhhh misssss
amayacim allah gonlune gore versin insss cnm

ayyyyy çok heyecanlandım:16::16:inşaALLAH canımmmm:16::16::16::16:
insss cumayada senin icin bayram olacak cnm elimde mendil halay cekmeyi bekliyorum hazirda onagore:54::54:

canım üzülme bak bizlerin tüp bebekleri bile tutmuyor :43: rabbim büyük.isyanda hamileymiş:))))
evet canım biliyorum
pazar günü öğrendim ben allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.
tüp bebek tutmaması daha zor tabi
ama olmayıncada insan her türlü üzülüyor.
keşke hiç takmasak bebeklerimiz süpriz yapıp gelse

Cnm opudan cikmissin inss 4 tae yumin esinden cikan spermlerle kaliteli bir selikde dollenip annelerinin gobisinde yerini alacaklar inss seni kocaman opuyorum arkadasim :16::54::54:

:1: kimseye misafirliğe gitmiyom, yada önce eve gelip soğanımı içip öyle gidiyom..... geçen hafta ctesi anneme gittim 3 saat kalıp geri döndüm. saat 1 de bindim dolmuşa, köyden gelen son araç 4 te.... annem kalayım diye çok ısrar etti ben döndüm. yağı alsaydım yanıma kalırdım ama unutmuşum, döndüm geri kürlerim var diye.... kayınvalideme gittim yine bi akşam yemeğe, önce eve gelip kürleri yaptım sonra gittim.....

hehe bide benm annemlede kaynanamlada 2 sokak var aramda o zman beni döversin sen şimdi :1::1:
haticim bu arada tatil ile ilgili olarak da şunu söyleyeyim ben aqua park kısımlarına bayılıyorum, hele yamaç kaydırağı diye bi olay var süper.... şimdi ben daha tazecik gebişken onları kullanabilirmiyim? bence olmaz.... zaten yüzmeyle pek aram yok, havuz falan girerim ama denize girmem.... ayrıca yediğin içtiğine de dikkat etmen gerek diye düşünüyorum. belki de benim pinpirikliyimdir ama ben en azından ilk aylar dışarda bile çok güvenmediğim bi yer olması durumu haricinde yemek bile yiyemem muhtemeln

kız sende maceracıymışsın :1::1: ben genelde karadenize gidip bol yürüyüş gezi bu şekilde geçiyo bizim tatil.yani deniz havuz park şeklinde değil.o yüzden sadece yemek konusu kalır o halde..ondada düşünmek lazım doktor yarın gelsin demiş eşime benm için.gidim bakim ne dicek.eşime demişki haticenin düşük riski yüksek her gebeliği düşükle sonlanabili bunlara alışın.o yüzden hemen gelip tüp yaptırın tutmazsa bi daha bi daha ..çok üzüldüm ben üzülmim diye bana bişey demiyormuş doktorum ama eşim pat diye söyledi bugün işyerime gelip :43::43::43:

evet canım biliyorum
pazar günü öğrendim ben allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.
tüp bebek tutmaması daha zor tabi
ama olmayıncada insan her türlü üzülüyor.
keşke hiç takmasak bebeklerimiz süpriz yapıp gelse

keşke öyle olsa ya :43:

canlarımmm hepinize çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen isteyen herkesin yanında olsun inşallah her zaman derim bu iş sabır işi sonu da mükafat inşallah bugün değilse yarın yeter ki Allah ömür versin sağlık sıhat versin olacak eninde sonunda inşallah... şimdilik doktorumun ısrarıyla ilaçlara devam ediyorum 7. çıkmaz diyo ama ben olsaydı çıkardı diyorum neyse söz verdim yapcak bişey yok cumaya kadar ilaçlara devam bi kere daha test yapıcam bakalım sonuç değişmez ama işte doktorumun gönlü olsun bari...

hehe bide benm annemlede kaynanamlada 2 sokak var aramda o zman beni döversin sen şimdi :1::1:

kız sende maceracıymışsın :1::1: ben genelde karadenize gidip bol yürüyüş gezi bu şekilde geçiyo bizim tatil.yani deniz havuz park şeklinde değil.o yüzden sadece yemek konusu kalır o halde..ondada düşünmek lazım doktor yarın gelsin demiş eşime benm için.gidim bakim ne dicek.eşime demişki haticenin düşük riski yüksek her gebeliği düşükle sonlanabili bunlara alışın.o yüzden hemen gelip tüp yaptırın tutmazsa bi daha bi daha ..çok üzüldüm ben üzülmim diye bana bişey demiyormuş doktorum ama eşim pat diye söyledi bugün işyerime gelip :43::43::43:

eh be güzelim önce bi eve uğra yarım saat sonra git bi şeycik olmaz..... kocam geçen hafta gececiydi yatarken içmesi gereken keçi boynuzu kürü var giderken içiriyodum, bi akşam kahveye çıkıyım ordan giderim dedi, dedim ordan gidemezsin önce eve uğraman lazım içeceğin seni bekler :1: küçük su şişesine koy yanıma alıyım diyo :53: kahveye giderken.... yuuuhhhhh dedimmmm :53: sonunda evde oyalanırken saat 10.30 oldu içti gitti :1:

tatil olayına gelinceeee, yani ben biraz otelde geçiriyim yüziyim eğleniyim hoplıyım zıplıyım istiyorum.... ama sizin tatile göre pek de problem olmaz, hem karadenizin misss gibi havası ohhhhh...... bi doktorla sen konuş bakalım ne diyecek.... durumu bildiğini de söyle

kızlar bebekle konuştum, hepinize bol selam söyledi.... güzbaharla konuştuğunu yarım yamalak hatırlıyor :1: tam ayılmamıştım dedi.... şükür ki kocasına yeniden tese ameliyatı gerekmeyecekmiş, 4 tane de yumisi toplanmış.... hepinizden Allah razı olsun dualarınıza teşekkürler dedi... iletiyimmmm:54::54::54::54: bide hepinizi seviyomuşşşşş :)))))

eh be güzelim önce bi eve uğra yarım saat sonra git bi şeycik olmaz..... kocam geçen hafta gececiydi yatarken içmesi gereken keçi boynuzu kürü var giderken içiriyodum, bi akşam kahveye çıkıyım ordan giderim dedi, dedim ordan gidemezsin önce eve uğraman lazım içeceğin seni bekler :1: küçük su şişesine koy yanıma alıyım diyo :53: kahveye giderken.... yuuuhhhhh dedimmmm :53: sonunda evde oyalanırken saat 10.30 oldu içti gitti :1:

tatil olayına gelinceeee, yani ben biraz otelde geçiriyim yüziyim eğleniyim hoplıyım zıplıyım istiyorum.... ama sizin tatile göre pek de problem olmaz, hem karadenizin misss gibi havası ohhhhh...... bi doktorla sen konuş bakalım ne diyecek.... durumu bildiğini de söyle

kız valla sen pratik bi kadınmışsın :1::1: hemen bu olayları çözmem gerekiyor :1::1: doktorlada konuşayım tatil mevzusunu çözsün artık ve başlayalım artık tüp bebeğeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canlarımmm hepinize çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen isteyen herkesin yanında olsun inşallah her zaman derim bu iş sabır işi sonu da mükafat inşallah bugün değilse yarın yeter ki Allah ömür versin sağlık sıhat versin olacak eninde sonunda inşallah... şimdilik doktorumun ısrarıyla ilaçlara devam ediyorum 7. çıkmaz diyo ama ben olsaydı çıkardı diyorum neyse söz verdim yapcak bişey yok cumaya kadar ilaçlara devam bi kere daha test yapıcam bakalım sonuç değişmez ama işte doktorumun gönlü olsun bari...

evet tatlım sen yinede doktoru dinle bende 9.gün değer düşünce ilaçları bıraktırmıştı hmn doktorum.inşallah yükselir ama olmasada olsun bidaha bidaha inşallah :49:

kızlar bebekle konuştum, hepinize bol selam söyledi.... güzbaharla konuştuğunu yarım yamalak hatırlıyor :1: tam ayılmamıştım dedi.... şükür ki kocasına yeniden tese ameliyatı gerekmeyecekmiş, 4 tane de yumisi toplanmış.... hepinizden Allah razı olsun dualarınıza teşekkürler dedi... iletiyimmmm:54::54::54::54: bide hepinizi seviyomuşşşşş :)))))
ve aleykum selam cnm bizde onu cooook seviyoruz inss butun yumileri dollensin cnm

Son düzenleme:
guzbaharcimtesekkurler cnm cok sukur simdi iyiyim senin de oncelikle gozun aydin rahim filmi temiz cikmis agrilsrin icin bi dr gorun cnm ne olur olmaz diye allah korumus cnm kaza gecirmissiniz allah bidaha yasatmasin cnm kayin babanada gecmisvolsun cnm kendine iyi bak optum cnm

cnm gecmis olsun inss bundan sonraki ilk edavinde yuzun gulsun inss cnm

cnm gozun aydin masallahhhhh fasulyene allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin inssss:emir_bebek:

amayacim allah gonlune gore versin insss cnm

insss cumayada senin icin bayram olacak cnm elimde mendil halay cekmeyi bekliyorum hazirda onagore:54::54:

Sagol nesecim Allah razi olsun darisi tez vakitte basina insallah

Olmus tabikide maasllah hadi guzel haberlerle gel insallah bekliyoruz

Canım ben geldim bebislerimizi gördük kalp atisini da duyduk bi tanesi daha küçük olduğu için haftaya inşaallah daha net duyarsiniz dedi dr cok şükür rabbim e hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gösterir insaallah kurban olduğum Allah im

Canım ben geldim bebislerimizi gördük kalp atisini da duyduk bi tanesi daha küçük olduğu için haftaya inşaallah daha net duyarsiniz dedi dr cok şükür rabbim e hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gösterir insaallah kurban olduğum Allah im

gözün aydın canım:16:ikiz geliyor inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek:Rabbim vaktinde doğmalarını nasip etsin:16:analı babalı büyüsünler inşaALLAH:16::16::16::16:

Back