- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim Allah im cumle yuzumuzu guldursun insallah hepimiz anne olalim insallah
Fasulyenin resmine bayıldımmmmmmmmmm. Maaşallah canım Allah bağışlasın onu sana.![]()
Fasulyenin resmine bayıldımmmmmmmmmm. Maaşallah canım Allah bağışlasın onu sana.![]()
tatlım hoşgeldin nasılsın
Oncelikke BEBEK cik insallah guzel haberlerle gelirsin bize bugun gunumuzu aydinlatirsin ...
kocacim aksam elinde bi pastayla geldi uzerindede 'dunyanin enguzel anne adayina 'yaziyodu kaynanama henuz soylememistik yemege cagirdim yemekten sonra mutfakta pastayi hazirlarken yanima geldi pastam guzelmi dedim guzel guzel dedi oku bakiyim burda ne yaziyo dedim okudu okudu gozleri kocaman oldu ay canim ya okadar duygulandi ki bana oyle bi sarildi ki benide aglatti ...
Oncelikke BEBEK cik insallah guzel haberlerle gelirsin bize bugun gunumuzu aydinlatirsin ...
kocacim aksam elinde bi pastayla geldi uzerindede 'dunyanin enguzel anne adayina 'yaziyodu kaynanama henuz soylememistik yemege cagirdim yemekten sonra mutfakta pastayi hazirlarken yanima geldi pastam guzelmi dedim guzel guzel dedi oku bakiyim burda ne yaziyo dedim okudu okudu gozleri kocaman oldu ay canim ya okadar duygulandi ki bana oyle bi sarildi ki benide aglatti ...
kız bende egzersize başladım ve işhanım çok açıldı, şöyle söyliyim daha ikinci gününde eve pizzayla gittim, 4. günü börek açtım, 5. gün kurabiye yaptım....Canımm teşekkür ederim, çok şükür iyiyim. Pek sesim çıkmıyor ama hepinizi takip ediyorum :) Mart sonu dondirik tedavisine başlamak için gün sayıyorum... Diyabet sınırında çıktım, bu nedenle yemeyi sevdiğim neredeyse her şeyden uzak durmaya çalışıyorum. Kilo vermem için de bahane oldu. Yürüyüştür, sağlıklı beslenmedir oyalanıyoruz bir şekilde. :) Ama yemek zevkim elimden alındığı için az bi depresyona girmedim desem yalan olur. :)
Haftaya hafta sonu Gemlik'e geleceğiz büyük ihtimalle, seni haberdar edeceğim.Çok çok öpüyorum miniğim.
![]()
kız bende egzersize başladım ve işhanım çok açıldı, şöyle söyliyim daha ikinci gününde eve pizzayla gittim, 4. günü börek açtım, 5. gün kurabiye yaptım....sonra da dedim çok hareketten herhalde boğazımı zaptedemiyom, egzersizi bıraktım desem yeri var.... yeniden yayılmaca :)))) ben de seni çok öpüyorum canım, inşallah görevim falan olmaz da görüşebiliriz...
al işte yine herkesin gözlerini sulandırdın kii.... haaa bu arada enişteye
![]()
Ama bunlar mutluluk gözyaşları tatlimmmmm
hepimize güzel ve müjdelerle dolu birgün diliyorum![]()
Canım ben geldim bebislerimizi gördük kalp atisini da duyduk bi tanesi daha küçük olduğu için haftaya inşaallah daha net duyarsiniz dedi dr cok şükür rabbim e hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gösterir insaallah kurban olduğum Allah im
Ayy cok duygulandımOncelikke BEBEK cik insallah guzel haberlerle gelirsin bize bugun gunumuzu aydinlatirsin ...
kız cnm cekti börek falan maşallah marifetli hatun başka oluyor bize nerde börek kurabiyee kuzumm![]()