2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Oncelikke BEBEK cik insallah guzel haberlerle gelirsin bize bugun gunumuzu aydinlatirsin ...

kocacim aksam elinde bi pastayla geldi uzerindede 'dunyanin enguzel anne adayina 'yaziyodu kaynanama henuz soylememistik yemege cagirdim yemekten sonra mutfakta pastayi hazirlarken yanima geldi pastam guzelmi dedim guzel guzel dedi oku bakiyim burda ne yaziyo dedim okudu okudu gozleri kocaman oldu ay canim ya okadar duygulandi ki bana oyle bi sarildi ki benide aglatti ...

tatlım hoşgeldin nasılsın

Canımm teşekkür ederim, çok şükür iyiyim. Pek sesim çıkmıyor ama hepinizi takip ediyorum :) Mart sonu dondirik tedavisine başlamak için gün sayıyorum... Diyabet sınırında çıktım, bu nedenle yemeyi sevdiğim neredeyse her şeyden uzak durmaya çalışıyorum. Kilo vermem için de bahane oldu. Yürüyüştür, sağlıklı beslenmedir oyalanıyoruz bir şekilde. :) Ama yemek zevkim elimden alındığı için az bi depresyona girmedim desem yalan olur. :)
Haftaya hafta sonu Gemlik'e geleceğiz büyük ihtimalle, seni haberdar edeceğim. :52::52::52: Çok çok öpüyorum miniğim. :16:

Oncelikke BEBEK cik insallah guzel haberlerle gelirsin bize bugun gunumuzu aydinlatirsin ...

kocacim aksam elinde bi pastayla geldi uzerindede 'dunyanin enguzel anne adayina 'yaziyodu kaynanama henuz soylememistik yemege cagirdim yemekten sonra mutfakta pastayi hazirlarken yanima geldi pastam guzelmi dedim guzel guzel dedi oku bakiyim burda ne yaziyo dedim okudu okudu gozleri kocaman oldu ay canim ya okadar duygulandi ki bana oyle bi sarildi ki benide aglatti ...

Kalinkammm benide aglattinnn. Canim benim Allahim saglikla tamamina erdirsin. Isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin rabbim.

ben de çok duygulandım şimdi... Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Canımm teşekkür ederim, çok şükür iyiyim. Pek sesim çıkmıyor ama hepinizi takip ediyorum :) Mart sonu dondirik tedavisine başlamak için gün sayıyorum... Diyabet sınırında çıktım, bu nedenle yemeyi sevdiğim neredeyse her şeyden uzak durmaya çalışıyorum. Kilo vermem için de bahane oldu. Yürüyüştür, sağlıklı beslenmedir oyalanıyoruz bir şekilde. :) Ama yemek zevkim elimden alındığı için az bi depresyona girmedim desem yalan olur. :)
Haftaya hafta sonu Gemlik'e geleceğiz büyük ihtimalle, seni haberdar edeceğim. :52::52::52: Çok çok öpüyorum miniğim. :16:
kız bende egzersize başladım ve işhanım çok açıldı, şöyle söyliyim daha ikinci gününde eve pizzayla gittim, 4. günü börek açtım, 5. gün kurabiye yaptım.... :39::39::39::39::39::39::39:sonra da dedim çok hareketten herhalde boğazımı zaptedemiyom, egzersizi bıraktım desem yeri var.... yeniden yayılmaca :)))) ben de seni çok öpüyorum canım, inşallah görevim falan olmaz da görüşebiliriz...:54::54::54:

:59::59::59::59::59::59::59:al işte yine herkesin gözlerini sulandırdın kii.... haaa bu arada enişteye :46::46::46::46::46::46::46:

kız bende egzersize başladım ve işhanım çok açıldı, şöyle söyliyim daha ikinci gününde eve pizzayla gittim, 4. günü börek açtım, 5. gün kurabiye yaptım.... :39::39::39::39::39::39::39:sonra da dedim çok hareketten herhalde boğazımı zaptedemiyom, egzersizi bıraktım desem yeri var.... yeniden yayılmaca :)))) ben de seni çok öpüyorum canım, inşallah görevim falan olmaz da görüşebiliriz...:54::54::54:
:59::59::59::59::59::59::59:al işte yine herkesin gözlerini sulandırdın kii.... haaa bu arada enişteye :46::46::46::46::46::46::46:

Ama bunlar mutluluk gözyaşları tatlimmmmm

senin bu gün kontrolün mü vardı yannış hatırlamıyorsam bu gündüü öbür bebek için gidecektin sanırım inş rabbim gönlüne göre verir cnm :16::16:

kızlar dün gece bir karın ağrısı dikildi karnımaa ölüyorum sandım nefes alamıyorum yaklaşık iki saat sürdü dr yurt dışında olduğu için arayamadım ama gece boyunca bebeklerıde hissetmedim bir şey yoktur dimi kızlar açıkçası çok korkuyorum ilkkez böyle bir şey oldu

Canım ben geldim bebislerimizi gördük kalp atisini da duyduk bi tanesi daha küçük olduğu için haftaya inşaallah daha net duyarsiniz dedi dr cok şükür rabbim e hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gösterir insaallah kurban olduğum Allah im

cnm benim maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim nazardan korusun sağlıkla yavrularını kucağına al inş cnmm gözün aydınn

Kuzucum cuma gunü için dualarım senınle güzel haberlerini bekliyoruz :16::16:

Ayy cok duygulandım :43:Ama sevinç gözyaşları bunlar :46:Rabbım kucağına almayı nasip etsın :16::16:

kız cnm cekti börek falan maşallah marifetli hatun başka oluyor bize nerde börek kurabiyee kuzumm:16::16::16::16::16::16::16::16:

ayyy kuzum pardon ya, ama istersen açar pişirir gönderiririm.... adresini yaz özelden :1::1: güldüğüme bakma ciddiyim....:29::29::29::29::29:

Son düzenleme:
Back