cnm gözün aydın maşallah rabbim nazardan gorusun sağlıkla kucagna al bebeğini cnm
Oncelikke BEBEK cik insallah guzel haberlerle gelirsin bize bugun gunumuzu aydinlatirsin ...
kocacim aksam elinde bi pastayla geldi uzerindede 'dunyanin enguzel anne adayina 'yaziyodu kaynanama henuz soylememistik yemege cagirdim yemekten sonra mutfakta pastayi hazirlarken yanima geldi pastam guzelmi dedim guzel guzel dedi oku bakiyim burda ne yaziyo dedim okudu okudu gozleri kocaman oldu ay canim ya okadar duygulandi ki bana oyle bi sarildi ki benide aglatti ...
Canımm teşekkür ederim, çok şükür iyiyim. Pek sesim çıkmıyor ama hepinizi takip ediyorum :) Mart sonu dondirik tedavisine başlamak için gün sayıyorum... Diyabet sınırında çıktım, bu nedenle yemeyi sevdiğim neredeyse her şeyden uzak durmaya çalışıyorum. Kilo vermem için de bahane oldu. Yürüyüştür, sağlıklı beslenmedir oyalanıyoruz bir şekilde. :) Ama yemek zevkim elimden alındığı için az bi depresyona girmedim desem yalan olur. :)
Haftaya hafta sonu Gemlik'e geleceğiz büyük ihtimalle, seni haberdar edeceğim.Çok çok öpüyorum miniğim.
günaydın güzel anne naslsın bakalım bebişin nasl cnm sen kal atışına gittin mı
senin bu gün kontrolün mü vardı yannış hatırlamıyorsam bu gündüü öbür bebek için gidecektin sanırım inş rabbim gönlüne göre verir cnm
Kuzucum cuma gunü için dualarım senınle güzel haberlerini bekliyoruz
Kızzzzzzzzzz bu gün canım erzincan üzümü cekiyor
Canimsin tatlim ben takildim sana allah razi olsun bitanem düşünmem bile çok ama çok güzel tşk ederim :)ayyy kuzum pardon ya, ama istersen açar pişirir gönderiririm.... adresini yaz özeldengüldüğüme bakma ciddiyim....
Amin cnm rabbime emanetler inan bana kizimda yüreğim azimda bekledim 9 ay boyunca bunlarda daha da zor ikiz olduklari için daha çok korkuyorum erken olurlar yada bir sey olur die cok dogru söylüyorsun bunlari kucagimiza gelene kadar böyle endişe icinde olacağız sanirimAllah razi olsun canim Rabbim cumle bebislerimizi korusun insallah kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin cok zor bi surec her anin onun icin endise etmekle geciyo insallah hepsi hayirli saglikli evlat olsunlar...
Cnm şükür suan daha iyiyim dun gece bir an bir sanci karin agrisi oldu şükürler olsun bir daha olmadi cok korktum ama cnm benim inş o güzel piy pit lari duyup geleceksin annesi rabbim sana bagislasin kuzunu tatlimiyiyim paşaların (maşaALLAH) annesi sen nasılsıncanım inşaALLAH Cuma günü gideceğim Rabbim güzel haberler almamı nasip etsin seninde karnının ağrısı gazdan olabilir canım endişelenme iki tane can var karnında hergün büyüyorlar yerlerini genişletiyorda olabilirler.
Hadi bakalım kalbimdesinle ayni gün gidiyorsunuz ne guzel ayni gun ve ikinizde güzel haberlerle geleceksiniz insyok canım cuma günüde ben gitmeyi düşünmüyorum ne bilim kendi dr ayda bir ultrasyona cağırıyorya başka dr her hafta ultrasyona girmekte istemiyorum bir taraftanda gitnolcak diyor ama gitmem herhalde 27 martı beklerim sen nasılsın canım kızn nasıl oldu
Benim eşim Erzincan li sen nerelisin kuzum hehe ben karadenizliyim herifim erzincan daha kısmet olmadi gitmek belki bu yaz ikizlerim olunca giderim aşiret bizi bekliyor orda dört gözle puahaha :)))kaynana hep biz asiretiz diyor halbuki lafta madem asiretler düğünü.de neden kimse yoktu o asiretten ama halasi falan var orda vok merak ediyorlar beni kizimi falan ay 5 kişi olcak bu cay cekirdek aileden cikiyoruz:) artik
canım gelmişsin hadi merakta bırakma nasıl embriyoların durumu
canlarımmmmmmmmm sayfaları okudum güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun dün hepinizi yanımda hissettim saolun daha merkezden haber gelmedi bende tedirgin oldum :18::18:.......acaba diyorum bunuda düşünmek istemiyorum aslında amakorkuyorum niye hala aramadılar diye
canlarımmmmm dr progestan iğne verdi onu vurdurup geliyorum bekleyin beni inşllh ozamana kadar ararlarda güzel haberlerle gelirim size hadi ben kaçtım şimdi gelirim birazdan
korkma canım bazen aramayı unutuyorlar sen arasana canım iyi bu saate kadar sabretmişsin
canım benim şifa olsun inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?