2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım kayınpederine çok geçmiş olsun inşaALLAH bebeğimin bütün işleri kolay olur.bebeğimden haber verdiğin için ALLAH C.C razı olsun canım

Son düzenleme:
Sakin c olmaya calis canim az kaldi bebisini gormeye doktor bana kizdi sitres yaptigim icin sitres yasak dedi cok zararli dedi senin maasallah 7haftalik olmus gumbur gumbur duyacaksin bebisini insallah

Olmusmudur kiz o kadar ayyyy yoldayiz simdi gidiyoruz hastaneye dua edin kizlar

guzbaharcimtesekkurler cnm cok sukur simdi iyiyim senin de oncelikle gozun aydin rahim filmi temiz cikmis agrilsrin icin bi dr gorun cnm ne olur olmaz diye allah korumus cnm kaza gecirmissiniz allah bidaha yasatmasin cnm kayin babanada gecmisvolsun cnm kendine iyi bak optum cnm

7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...
cnm gecmis olsun inss bundan sonraki ilk edavinde yuzun gulsun inss cnm

cnm gozun aydin masallahhhhh fasulyene allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin inssss

amayacim allah gonlune gore versin insss cnm

ayyyyy çok heyecanlandıminşaALLAH canımmmm
insss cumayada senin icin bayram olacak cnm elimde mendil halay cekmeyi bekliyorum hazirda onagore

canım üzülme bak bizlerin tüp bebekleri bile tutmuyor rabbim büyük.isyanda hamileymiş:))))
evet canım biliyorum
pazar günü öğrendim ben allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.
tüp bebek tutmaması daha zor tabi
ama olmayıncada insan her türlü üzülüyor.
keşke hiç takmasak bebeklerimiz süpriz yapıp gelse

Cnm opudan cikmissin inss 4 tae yumin esinden cikan spermlerle kaliteli bir selikde dollenip annelerinin gobisinde yerini alacaklar inss seni kocaman opuyorum arkadasim

hehe bide benm annemlede kaynanamlada 2 sokak var aramda o zman beni döversin sen şimdi

kız sende maceracıymışsın ben genelde karadenize gidip bol yürüyüş gezi bu şekilde geçiyo bizim tatil.yani deniz havuz park şeklinde değil.o yüzden sadece yemek konusu kalır o halde..ondada düşünmek lazım doktor yarın gelsin demiş eşime benm için.gidim bakim ne dicek.eşime demişki haticenin düşük riski yüksek her gebeliği düşükle sonlanabili bunlara alışın.o yüzden hemen gelip tüp yaptırın tutmazsa bi daha bi daha ..çok üzüldüm ben üzülmim diye bana bişey demiyormuş doktorum ama eşim pat diye söyledi bugün işyerime gelip

keşke öyle olsa ya

canlarımmm hepinize çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen isteyen herkesin yanında olsun inşallah her zaman derim bu iş sabır işi sonu da mükafat inşallah bugün değilse yarın yeter ki Allah ömür versin sağlık sıhat versin olacak eninde sonunda inşallah... şimdilik doktorumun ısrarıyla ilaçlara devam ediyorum 7. çıkmaz diyo ama ben olsaydı çıkardı diyorum neyse söz verdim yapcak bişey yok cumaya kadar ilaçlara devam bi kere daha test yapıcam bakalım sonuç değişmez ama işte doktorumun gönlü olsun bari...

eh be güzelim önce bi eve uğra yarım saat sonra git bi şeycik olmaz..... kocam geçen hafta gececiydi yatarken içmesi gereken keçi boynuzu kürü var giderken içiriyodum, bi akşam kahveye çıkıyım ordan giderim dedi, dedim ordan gidemezsin önce eve uğraman lazım içeceğin seni bekler küçük su şişesine koy yanıma alıyım diyo kahveye giderken.... yuuuhhhhh dedimmmm sonunda evde oyalanırken saat 10.30 oldu içti gitti

tatil olayına gelinceeee, yani ben biraz otelde geçiriyim yüziyim eğleniyim hoplıyım zıplıyım istiyorum.... ama sizin tatile göre pek de problem olmaz, hem karadenizin misss gibi havası ohhhhh...... bi doktorla sen konuş bakalım ne diyecek.... durumu bildiğini de söyle

kızlar bebekle konuştum, hepinize bol selam söyledi.... güzbaharla konuştuğunu yarım yamalak hatırlıyor tam ayılmamıştım dedi.... şükür ki kocasına yeniden tese ameliyatı gerekmeyecekmiş, 4 tane de yumisi toplanmış.... hepinizden Allah razı olsun dualarınıza teşekkürler dedi... iletiyimmmm bide hepinizi seviyomuşşşşş :)))))

kız valla sen pratik bi kadınmışsın hemen bu olayları çözmem gerekiyor doktorlada konuşayım tatil mevzusunu çözsün artık ve başlayalım artık tüp bebeğeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet tatlım sen yinede doktoru dinle bende 9.gün değer düşünce ilaçları bıraktırmıştı hmn doktorum.inşallah yükselir ama olmasada olsun bidaha bidaha inşallah

ve aleykum selam cnm bizde onu cooook seviyoruz inss butun yumileri dollensin cnm

Son düzenleme:

Sagol nesecim Allah razi olsun darisi tez vakitte basina insallah

Olmus tabikide maasllah hadi guzel haberlerle gel insallah bekliyoruz

Canım ben geldim bebislerimizi gördük kalp atisini da duyduk bi tanesi daha küçük olduğu için haftaya inşaallah daha net duyarsiniz dedi dr cok şükür rabbim e hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gösterir insaallah kurban olduğum Allah im

gözün aydın canımikiz geliyor inşaALLAHRabbim vaktinde doğmalarını nasip etsinanalı babalı büyüsünler inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…