2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

akşam seni aramak istedim, ellerim hamurluydu, sonra yemek vs... kocam da evdeydi, bi elim varamadı.... gelmiş geçmiş olsun canım.... ne badireler atlatmışsın bu arada..... evet bebek çok heyecanlıydı ben de dün konuştum.... inşallah herşey çok çok çok güzel geçer, ağrısız sızısız atlatır, bi sürü kaliteli yumişi olur..... inşallah ben senin için de çok çok güzel şeyler olacağını hissediyorum bu yıl.... bi prenses bi paşa yazarız inşallah senin bölümüne deee
Heyecandan bi türlü gozlerim kapanmiyor Kizlaaaaaar hastaneye gitmeme saatler kaldi 21 gün nasıl geçer diyodum o gün sonunda geldi işte Rabbim inşaallah hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin. .. Lütfen dua edin bana

ayyyyyyy kuzum bu çok çok güzel yaaaaaaa rabbim nazarlardan saklasın, sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahhhh.....

ay bu minnakı yerim ben ya :))))))
azcık da bana bırak bende yiyimmmmmmm

Canimmm benim darisi tez vakitte basina insallah ben cani gonulden inaniyorum Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah

he beraber kız sen ne zaman başlıyosun tedaviye

kürlerim 10 haziranda bitiyo ya kız..... hatta bi çok kez de yazdım burda kürlerimi ama nası okudum, neremle okudum bilmiyom. yazdığım gibi değilmiş vesselam..... doktorla randevum da 3 nisan da semeer ve kan sonuçları gösterip belge teslimi ile ilgili.... sonra hemen raporum çıkarmı bilmiyorum. benim planın haziranın 2. haftası itibariyle olabilir şeklindeydi çünkü kocam 1-7 haziran tarihlerine tatil almış bize.... bende bu tedavide gebe kalacağıma inanmak istediğimden, mayıs gibi başlasalar o tarihlerde o sonucum belli olmayacak yada yeni öğrenmiş olcam bursadan ta antalyaya arabayla gitmemin pek mantıklı olcağını düşünmediğimden tatil sonrasına bırakmak istiyorum. hem de kürlerim biter.... ohhhh misssss

bu arada kürlerimin kullanma şeklini yazıyım yeniden, ters yönlendirmişim ben, muhtemelen brokoli adını bile okumak istemediğimden olabilir bu....

1-15 gün soğan kürü günde 2 kez aç karnına, ben akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce şeklinde yapıyorum.
2- 30 gün aslan pençesi çayı günde 2 kez öğlen yemeğinden 2 saat önce ve akşam yatmadan önce
3- 10 gün soğan kürü günde 2 kez, aynı şekilde
4-15 gün civan perçemi günde 2 kez zamanlarını şu an hatırlamıyorum
5-21 gün brokoli kürü... 200-250 gr brokoliyi 6 dk haşlayıp suyunu sabah kahvaltıdan önce ve akşam yatmadan önce içilcek...
6- 1. adımla beraber başladığım üzümçekirdeği yağı 1 yemek kaşığı, aç karnına gün içerisinde tüketilecek... ben onun da akşam yemeğinden önce tüketiyorum, önce soğanı içiyorum ardından yağı..... yağ pek kötü halaaaaaa.... soğuk suya limon sıkıp onu yuvarlıyorum ardından yoksa gitmiyo

kürleri bu süreçte yapman gayet mantıklı valla..benle beraber aynı zamanlarda tüp yaptırcan desene :))) benm bu ayın sonunda adetle birlikte kistimin içindeki sıvı alınacak.haziran sonunda adetle berabe rmuhtemelen bende tüp bebeğe başlicam.tatil olayınıda biz tüp bebek sonucunu aldıktan sonra düşünüyoruz ya..yanlışmı bilmiyorum..öncesinde doping olur ama tutmazsa o ruh halimle çalışamam çok fena olurum.tutarsada tutmazsada sonucu aldıktan bi ay sonra falan gideriz tatile diyoruz nasıl sence yanlş mı:)

ben bi kere soğan kürü denedim kistlerim için küçülmedi.tekrar başlamak istiyorum ama çalıştğm için sabahları tutturamıyorum.yani erken kalkıp yapamam işyerindede yapamam.akşamları yatmadan önce yapsam yetmezmiki

canım akışta gördüm yazınıda ibrahim saraçoğlunu izlemiştim televizyonda diyordu ki;
çalışan hanımlar işten gelince içsinler bide gece yatmadan önce içsinler faydası olur diyordu.

canım akışta gördüm yazınıda ibrahim saraçoğlunu izlemiştim televizyonda diyordu ki;
çalışan hanımlar işten gelince içsinler bide gece yatmadan önce içsinler faydası olur diyordu.

öylemi ? Canım çok sağol ya araştırayım hemen bunu.sen naptın canım laparoskopi oldnmu ??

Canim benim Allah razi olsun insallah sende cuma gunu goreceksin fasulyeni pit pitinida duyacaksin Rabbim cumle yavrularimizi korusun insallah kucagimiza alip buyuttugumuz gunleride nasip etsin insallah

amin canımsenin hamilelik takvimini sevsinler canım benim gözlerim yaşardı.Rabbim herzaman yüzünü güldürsün

inşaALLAH canım benim içinde zaman durdu sanki canım Rabbim hepimize yavrularımızla güzel mutlu bir hayat geçirmeyi nasip etsin

canım ne güzel olur tatilde kafan rahatlamış olur bize sürprizler yaparsın

bende aynısını diycektim.... günde 2 kere işten gelince ve yatmadan evvel içiyorum. gelen yazıda da öyle yazmışlardı, çalışan bir bayansanız işten gelince ve yatmadan evvel diye.... zaten her 2sini de taze yeniden hazırlaman gerekiyor... işten geldiğim gibi yemekten önce onu hazırlıyorum, sonra ılışınca içmen gerekiyo ya beklesin yemekten önce ılışabilsin diye.... gece de genelde 12 de yatarım o yüzden 11 de kalkıp hazırlıyom 11 buçuk gibi ancak ılışıyo

öylemi ? Canım çok sağol ya araştırayım hemen bunu.sen naptın canım laparoskopi oldnmu ??
evet oldum canım 1,5 ay oldu olalı
benimde adetim geçiyordu işte geçen hafta dr gittim
söktürücü verdi adetin 3.günü gel dedi
adet olmayı bekliyorum
valla çok canım sıkılıyor artık
çok mutsuzum

amaya peki bazen akşamları misafirliğe gidiyorum 11 gibi evde oluyorum ozamanlar napcam :26: başlicam bu soğan suyuna ya

evet oldum canım 1,5 ay oldu olalı
benimde adetim geçiyordu işte geçen hafta dr gittim
söktürücü verdi adetin 3.günü gel dedi
adet olmayı bekliyorum
valla çok canım sıkılıyor artık
çok mutsuzum

canım üzülme bak bizlerin tüp bebekleri bile tutmuyor rabbim büyük.isyanda hamileymiş:))))

Son düzenleme:
amaya peki bazen akşamları misafirliğe gidiyorum 11 gibi evde oluyorum ozamanlar napcam :26: başlicam bu soğan suyuna ya
kimseye misafirliğe gitmiyom, yada önce eve gelip soğanımı içip öyle gidiyom..... geçen hafta ctesi anneme gittim 3 saat kalıp geri döndüm. saat 1 de bindim dolmuşa, köyden gelen son araç 4 te.... annem kalayım diye çok ısrar etti ben döndüm. yağı alsaydım yanıma kalırdım ama unutmuşum, döndüm geri kürlerim var diye.... kayınvalideme gittim yine bi akşam yemeğe, önce eve gelip kürleri yaptım sonra gittim.....

canım ne güzel olur tatilde kafan rahatlamış olur bize sürprizler yaparsın
ah canım inşallahhh....

haticim bu arada tatil ile ilgili olarak da şunu söyleyeyim ben aqua park kısımlarına bayılıyorum, hele yamaç kaydırağı diye bi olay var süper.... şimdi ben daha tazecik gebişken onları kullanabilirmiyim? bence olmaz.... zaten yüzmeyle pek aram yok, havuz falan girerim ama denize girmem.... ayrıca yediğin içtiğine de dikkat etmen gerek diye düşünüyorum. belki de benim pinpirikliyimdir ama ben en azından ilk aylar dışarda bile çok güvenmediğim bi yer olması durumu haricinde yemek bile yiyemem muhtemeln

kızlar kalbimdesin, amayam çok teşekkür ederim canlarım benim... bebek 34 opudan çıkmış, çok anlaşılır konuşmadı ama sanırım 4 yumi alındı. şimdi de spermleri çözmeye çalışıyorlar. 1 tüpten 2 sağlam sperm çıkmış, şu anda 2. tüpü çözdürüyorlar....

kalinkam ne güzel bir bebiş o öyle... rabbim nazarlardan saklasın....

kızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum kayınpederim ameliyat olacakmış... hepinizi öpüyorum..ç.

tatlımmmmm çok tebrik ederim maşallah minnoşa kuzum senin de gözün aydın :119:bu ilk halleri çok tatlı oluyo zaten ilk 12 hafta pek bebişe benzemiyolar sonra sonra başlıyo ama bu minicikler de çok şirin oluyo valla rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…