2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ay bu minnakı yerim ben ya :))))))

Canim Allah yardımcin olsun ben cok sukur atlattim gordum fasulyemi azda olsa kalp atisinida duydum darisi basina insallah sende guzel haberlerle gel ...

Canim benim gözün aydin insaallah bende bugün bebislerimi Görücem ve kalp atislarini duyarim insaallah simdi daha cok heyecan basti senin transferin hangi gün yapilmisti kaç yasindasin biraz merk ettimde

Canim benim gözün aydin insaallah bende bugün bebislerimi Görücem ve kalp atislarini duyarim insaallah simdi daha cok heyecan basti senin transferin hangi gün yapilmisti kaç yasindasin biraz merk ettimde

Canim benim transfer 4subat 5.gun iki adet embriyo transferim oldu bi tanesi tuttu yasim 26 pco luyum onun disinda bildigimiz bi problem yok ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi yasadim 28haftalik sezeryan dogum yaptim tup bebekte 4.denememdi ikisi donmus ikisi taze bu ikinci taze denememdi Allah im kucagimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah sende guzel haberlerle geleceksin Allah in izniyle merak etme

sağol canım inşallah yarın güzel haber alırım:) beklemek bu işin en zor yanıymış,kendimi teslli etmek için sabah yine idrar testi yaptım evde vardı:) allahtan yine hemen çıktı ikinci çizgi solukta olsa...birde yarın testi yaptırdığım saat değeri etkiler mi sizce? yani dün 5 gibi vermiştim kanı yarın sabah yaptırsam çok etkiler mi ki?

canım güzbaharcımçok geçmiş olsun tatlımverilmiş sadakan varmış Rabbim kazalardan belalardan korusunrahim filmi temiz çıkmış çok güzel ama neden bu kadar sancı oldu inşaALLAH antibiyotik vermişlerdir enfeksiyon olmasın ALLAH C.C korusuncanım cuma günü büyük gün inşaALLAH güzel haberler almayı ve vermeyi nasip eder mevlam

7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...

canım yaaa sen negatif düşündükçe ben de üzülüyordum ama sen hissetmişsin olmadığını inşaALLAH Rabbim gönlüne göre versin gün doğmadan neler doğar Ekime kadar kimbilir ne güzellikler nasip eder Rabbim

Canim ayni yastayiz seninle ayy bir an önce saatim gelsede bizde hastaneye gitsek Rabbim in izniyle o guzeeeelllll haberi alalim bizde ne olur Allah im nasip et bende 31ocakta yaptirmistim transferi 5.gun 2 tane donmus embrio. İnşaallah hakkimizda hayirli olani yaşarız amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

canım benim hayatımda gördüğüm en güzel resimlerden biri.Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin.inşaALLAH vaktinde kolaylıkla sağlıkla doğsunanalı babalı hayırlı bir evlat olarak büyüsün inşaALLAH

Canim zaten ikinci cizginin renginin koyulasmasi baya suruyo hemen olmuyo benim gun asiri yaptigim idrar testlerinde bir gun sonrakiyle oncesinin pek farki yok gibi kan testi icinde net sonuc almak istiyosan ayni saatte vermelisin kani saat tabiki cok farkeder sen gene ayni saate ver aklinda suphe kalmasin

hadi kızlar göreyim sizi yolunuzdaki bir taşı daha temizleyin inşaALLAH herşey daha güzel olacakbundan sonra bebeğin yolu açık

canım inşaALLAH güzel haberler alacaksinbenim bu tedavimde kan testini yaptırdığım günün akşamında kanamam başladı doktorum toplam 3 kere beta-hcg yaptırdıdeğerlerin yükselmesini sağlıklı takip edebilmek için aynı saatlerde yaptırmaya özen göster dedi

Canim benim Allah razi olsun insallah sende cuma gunu goreceksin fasulyeni pit pitinida duyacaksin Rabbim cumle yavrularimizi korusun insallah kucagimiza alip buyuttugumuz gunleride nasip etsin insallah

Sakin c olmaya calis canim az kaldi bebisini gormeye doktor bana kizdi sitres yaptigim icin sitres yasak dedi cok zararli dedi senin maasallah 7haftalik olmus gumbur gumbur duyacaksin bebisini insallah

sağol canım yarın saat 5 gibi kan vereyim o zaman,yanılma payım olmasın:)

canım benim ya inşallah hepimiz güzel haberler alırız,seninde cuma günü randevun değil mi? inşallah bebişinin veya bebişlerinin kalp atışlarını duyarda gelirsin:) bizlerede kısmet olur inşallah o günleri görmek:)tamam canım aynı saatlerde yapayım bende o zaman..offf zaman durdu sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…