Ayy canim desene yarin senin icinde buyuk gun bende gidicem aslinda merkez cuma cagirmisti kalp atisi icin yarin normal kadin dogum doktoruma kontrolum var insallah yarin kalp atimlarini gorup icim rahatlarsa merkeze gitmiycem canim insallah yarin guzel haberlerle geliriz insallah bu gece nasil uyuyacagiz bilmiyorum:18:
Yok canim yaa nerde arda ufak tefek oluyodu oda kayboldu tik yok yani bende az once ablama soruyodum o kisa aralarla iki gebelik gecirdi ilkinde 9.hafta baslamis ikincisinde neredeyse hic olmamis gerci benim ilk gebeligimdede olmamisti ama insan olsun istiyo ne biliyim
Sen kac kere kanda gebelik testi yaptirdin sonuclarin nasildi
11.gun 274 13.gun 555 15.gun 968 18.gun 2608 di canim hayirdir neden sordun merak ettim ilk test merkezde yapildi doktor tekrar etmeme gerek olmadigini soylemisti ama ben icim rahat etsin diye ozel hastanede ikinciyi yaptirip rahatlamistim 15gun aile hekimine gittim rutin testleri yapalim dedi doktor kan almisken hcg yede bakalim dedi oda ikiye katlamayinca ben tedirgin oldum sonucu iki gun sonra almistim ertesi sabah yani 18.gun ikinci testi yaptirdigim hastaneye gittim tekrar baktirdim sonrasinda ikiye katlamadi ama artis yeterli normal dedi doktor zaten iki gunde katlama sarti yok mus bir bucuk kat artmasi yeterliymis aklina takilan bisey varsa diye aciklama yapmak istedim
herkeze hayırlı sabahlar kızlar bugün saat 10.30 da opum var heycanlıyım ne yalan sölim bi okadarda tedirgin terdinliğimin sebebi eğerki dondurulmuş eşimin dokularında sperm çıkmazsa tese olucak bu beni günlerdir tedirgin etti :18: korkuyorum hem o hem ben nasıl olucak bilmiyorum rabbim bize yardım etsin bugün inşllh gerek kalmaz.........canlarımmmmm hepinizin dualarına ihtiyacım var yanımda olduğunuzu bilmek bana her zaman güç vermiştir bugünde önce allahım nasip ederse hiç bi sıkıntı çıkmadan inşllh sizinde desteğinizle bugünü atlatıcam inşllh hepinizi çokkkk seviyorum vee allahıma emanet ediyorum hoşçakalın canlarımmmm
herkeze hayırlı sabahlar kızlar bugün saat 10.30 da opum var heycanlıyım ne yalan sölim bi okadarda tedirgin terdinliğimin sebebi eğerki dondurulmuş eşimin dokularında sperm çıkmazsa tese olucak bu beni günlerdir tedirgin etti :18: korkuyorum hem o hem ben nasıl olucak bilmiyorum rabbim bize yardım etsin bugün inşllh gerek kalmaz.........canlarımmmmm hepinizin dualarına ihtiyacım var yanımda olduğunuzu bilmek bana her zaman güç vermiştir bugünde önce allahım nasip ederse hiç bi sıkıntı çıkmadan inşllh sizinde desteğinizle bugünü atlatıcam inşllh hepinizi çokkkk seviyorum vee allahıma emanet ediyorum hoşçakalın canlarımmmm
iyi geceler kızlar nasılsınız biz şükürler olsun çok iyiyiz bulantlarımız da tamamen gitti kızımda iyi hamdolsun rabbim bozmasın inş sizde iyiysinizdir
çıktı mı sonucun noldu???? bu ara işlerim yoğun, işten dönünce de yemek yaparken kurabiye de yaptım.... yok yok bu egzersizler bana iyi gelmedi, iştahım açıldı benim.... 5-6 tane kurabiye yedimveeee sabah bi ara kan vermeye gideceğini okuduğum sanki bi bakıyım dedim..... noldu verdin mi, sonuç neeee
geçti çünkü tamamını yapmıyorum 2-3 gündür.... grip mi oluyorum nedir anlamadım dökülüyorum bi kaç gündür, ama öncesinde de 4. günümde ağrı falan kalmamıştı geçmişti, gribal halsizliğim olmasa devem edecektim. az toparlanınca sahalara döncem yenidenşekerim sonuç belli aslında bekliyorum şimdi 1 saat sonra belli olur hayrlısı artık.... spor ağrıların geçti mi kuzucum???
Arkadaşlar, hastalıklar, kazalar size ulaşmamı engelledi ne yazık ki. Geçen hafta hatırlarsanız bir rahim filmi çektirmiştim. Sonuçlar elhamdülillah güzel, ama ben çoook kötü oldum hala bile sancım var. Yatarken zorlanıyorum 2 doktora gittim sorun yok dediler ama gelsinler bunu vücuduma anlatsınlar bir hafta rapor akmak zorunda kaldım. Anca dün işe başladım.
Bu arada hafta sonu kaza geçirdim. Çok şükür Allah korudu sadece maddi hasar boyutu oldu. Ama aslında çok ciddi bir kazaydı. Allah korumasaydı zincirleme kazaya dönüşmemesine imkan yoktu.Emniyet kemerine hep takarım çok şükür yoksa bilmiyorum . Dün kasko işlemleri falan derken bütün gün koşturdum. Ve ancak bugün aranıza gelebildim kızlar çoook yazamayacağım ne yazık ki, çok doluyum çünkü ( duygusal olarak, yazarken ağlayasım geliyor çünkü işte ağlak vaziyet ne yazık ki hoş olmuyor)
bugün ve bu hafta çoook güzel haberler alacağız inşallah....
öncelikle neşecim geçmiş olsun, canımkendine dikkat et, o bel sana çoook lazım olacak. bebiş taşıyacaksın sen...
az evvel bebrkle konuştum, opuya girmek üzere, çooook çooook heyecanlı... dualarımız onunla...
dualarımız kalinkamla, canım benim o bebiş orda, sağlıkla büyüyor inşallah, ne olur stres yapıpta bebişin rahatını bozma...
kalbimdesin canım benim sen de rahat ol, cuma günü bebişde göreceksin pıt pıtları da duyacaksın inşallahhh... stres yok, sıkıntı yok,
sofyacım çook geçmiş olsun, canım allah hepinize şifa versin canım... arkadaşlar yazacak çok şey var, çünkü biliyosunuz yazamasamda okuyorum gece geç vakitte olsa.. paşaların yanına prensesler gelmil hep haberim var yani.... rabbim hepinize, analarına, paşalara, prenseslere sağlık versin... daha binlerce güzellikler yaşatsın inşallahhh...
sevgi ve dua ile kalın.... sizleri çoook seviyorummm
Heyecandan bi türlü gozlerim kapanmiyor Kizlaaaaaar hastaneye gitmeme saatler kaldi 21 gün nasıl geçer diyodum o gün sonunda geldi işte Rabbim inşaallah hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin. .. Lütfen dua edin bana
7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...
aynen canım benimm kimyasal çıkma ihtimali var tabi ki bunun bilincindeyim sana özelden yazdığım durumu hallederim en azından2 gün sonra yine kan veririm ama sıfırı görürsemde sonradan yükselme ihtimalinin olmadığını biliyorum o zaman psikoloji tamiri yapcam kendime
7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?