2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlaarr nasilsinizz histeroskopim yapildi rahim icine cizik atildi drum guzel gecti dedi adetimle birlikte dondurulmuslarimi alicam dualarinizi eksik etmeyin optum hepinizi

Kizlaarr nasilsinizz histeroskopim yapildi rahim icine cizik atildi drum guzel gecti dedi adetimle birlikte dondurulmuslarimi alicam dualarinizi eksik etmeyin optum hepinizi

ooo harika bir habergeçmiş olsun canım aynı zamanda gözün aydın inşaALLAH bu tedavide alacaksın yavrularını kucağına

Kizlarrr yegenimin telindden yazmaya calisiyom evde net yok yaa neyse salı opum saat 10 da dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri

Canim yaa maasallah insallah hersey guzel gidecek senin guzel haberlerinide alicaz buradan Allah in izniyle bende sali doktora gidicem desene sali ikimiz icin de cok onemli

Cok sevindim canim cizigin cok ise yaradigini duymustum insallah guzel guzel haberlerini aliriz Allah yar ve yardimcin olsun insallah

Iyi olmaya calisyoz be tatlim saliyi endise ve merakla bekliyorum insallah saliyida atlatirsam cok rahatlayacagim canim ya sen keseyi gordugunde yolc kesesinide gormusmuydun

canım ben sana yazmıştım ben kese görmeye gitmedim yedinci haftada kalp atışı duydum kese görmeye diye gittim kalp atışını dinlettiler ama yolc kesesinide gördük sende çok endişeleniyorsun bence herşey güzül olucak bebeyin seninle kap atışınıda duycaksın ama biraz sakinol

Canim kusura bakma ya ne biliyim oyle gunler azalinca evham yapmaya basladim halbuki nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz dedigin gibi sakin olmak lazim insallah Allah imin izniyle herseyin yolunda oldugunu ogrenip bi oh cekicem insallah hersey guzel olucak hepimiz icin

Senin için cok sevindim, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, kaçıncı denemede tuttu? Ben ilk tedaviye başladığımda cok umutluydum, olmadı, yurtdışında olunca Türkiye'deki doktorlara görüşmek kolay olmuyor, bir kaç merkezi aradım, Fulya' da bana Güvenç beyi bağladılar, oda amail aracılığıyla kendisine ulaşmamı istedi... Bakalım hakkımızda hayırlısı, bir deneme şansım kaldı, eşinle cok yıprandık artık...

bugün dünden daha güzel olsun inşaALLAH

Neşeeeeeeeeetatlım nerdesin kaç gündür topiğe uğramıyorsun:44:herşey yolundadır umarım

çok teşekkür ederim canım benim üçüncü denemem diyer ikisi başka merkezde güveç beyle ilk denememde oldu allah hayırlısıyla kucagımada almayıda nasip etsin inşallah ama olmasaydıda yine onunla devam ederdim bide özel deyilse sorununz neydi canım

yok canım ne kusuru aşk olsun aynen herşey güzel olucak inşallah hepimiz için peş peşe doguracagız allah nasip kısmet ederse iaşallah

Vallah yazdıkların içime su serpiyor, eşimin sperm sayısı az, ama 2 yıl önce spottan bir hamilelik yaşadım, fakat 11. Haftada malesef kaybettik, daha sonradabir türlü olmayınca tüp bebek denemeye başladık, yine olmadı, eşim hayırlısı olsun diyor ama, ben çok üzülüyorum artı birde bütün aile her sohbette bu konuya değiniyor artık psikolojim bozulmaya başladı, yaşamayan bilemiyor ne kadar yıpratıcı olduğunu.
Sizin sorununuz neydi, birde yaşını merak ediyorum canım:)

canı umut oluyorsam ne mutlu bizimde sorun eşimde azosperm yaşım 32 14 yıl oldu bizimde haklısın insan çocuksuz luğa alışıyorda şu miletin çenesene alışamıyor sanki oluyorda biz yapmıyoruz neyse boşver sen onları meyil attınmı peki senin yaşın kaç

Bende 33yaşındayim, henüz email yazmamadım, önce araştırmak istedim artı birde izin ayarlamamız gerekiyor, Mayıs sonu/ Haziran başı düşünüyoruz, bir netlik kazanabilirsem, bu ay içerisinde iletişime geçmeyi düşünüyorum.
Senin hamileliğin nasıl geçiyor, bebişinmi var, bebişlerinmi?

hayırlısı artık benim hamilelik iy iki gündür daha iyim miyde bulantılarım azldı sanki benim bebişmi bebişlermi daha belli deyil canım birinin kap atşı var oburude daha yeni yeni gelişiyor bu hafta kalp atşı çıkarsa iki tane bebeyim var ne bilim allah hakımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin benim gönlüm hep tekten yana darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…