Cnm valla hiç birini yaptirmmiycam daha dogrusu imkanim yok allahin izniyle hic bir sey olmazcanım sen doktorun istediği tahliilerden birini yaptırmayı düşünüyordun bu konuda ne durumdasın:44:
Cnm benim cok saol rabbim senin miniklerinide sana bagislasin inş biz bu gün daha iyiydik belki yarin taburcu olabiliriz sıkıldım anne evimize gidelim die basimin etini yiyor testlerimizde hamdolsun temiz çıktı şükürler olsun allaha yarin öylen belli olacak çıkıp cikmiycagimizKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Telefondan giriyorum tek tek alıntı yapamadım..
Allah hepinizden razı olsun hepinizin gönlünün muradını versin inşallah, ilk sayfadaki tablomuz full hamile sarı kafalarla dolsun
Sofyacım kızına acil şifalar dilerim insallah sağlığına kavuşsun bir an önce. .ve minik erkeklerini de tebrik ediyorum![]()
maşallah kırkbin kere
Hepiniz çok çok sağolun hanımlar öpüldünüz![]()
benim yol arkadaşlarım güzel haberler getirdim size bir kızım birde oğlum olucakmışş ellerinizden öperler teyzeleri![]()
Kuzum gözün aydin cnm masallah meleklerine ay benim dr erken mi söyledi ne belki yanilmistir belki biri kizdir:))♥♥