• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım sen doktorun istediği tahliilerden birini yaptırmayı düşünüyordun bu konuda ne durumdasın:44:
Cnm valla hiç birini yaptirmmiycam daha dogrusu imkanim yok allahin izniyle hic bir sey olmaz
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Telefondan giriyorum tek tek alıntı yapamadım..
Allah hepinizden razı olsun hepinizin gönlünün muradını versin inşallah, ilk sayfadaki tablomuz full hamile sarı kafalarla dolsun:9:

Sofyacım kızına acil şifalar dilerim insallah sağlığına kavuşsun bir an önce. .ve minik erkeklerini de tebrik ediyorum:55: :55: maşallah kırkbin kere
Hepiniz çok çok sağolun hanımlar öpüldünüz:54:
Cnm benim cok saol rabbim senin miniklerinide sana bagislasin inş biz bu gün daha iyiydik belki yarin taburcu olabiliriz sıkıldım anne evimize gidelim die basimin etini yiyor testlerimizde hamdolsun temiz çıktı şükürler olsun allaha yarin öylen belli olacak çıkıp cikmiycagimiz
benim yol arkadaşlarım güzel haberler getirdim size bir kızım birde oğlum olucakmışş ellerinizden öperler teyzeleri:nazar::nazar:

Kuzum gözün aydin cnm masallah meleklerine ay benim dr erken mi söyledi ne belki yanilmistir belki biri kizdir:))♥♥

Kizlar karnim agrio sanki hafif hafif cok korkuyorm :( bebegm buyudgu icin rahim gnsledgi icin olblir mi szdede oldu mu

Cnm benim korkma benim kizimda 9ay boyinca karnim agridi bebek büyüyor ve kendine yer aciyor ikizlerimde mesela sadece kesintisiz belim ve kasiklarim agriyor ara ara karnim agriyor rahimde batmalar oluyor dr bunlarin hepsinin normal oldugunu icerde bir can oldugunu ve büyüdüğü nu söylemişti senerak etme allahin izniyle melegin iyi cnmm

Cnm valla hiç birini yaptirmmiycam daha dogrusu imkanim yok allahin izniyle hic bir sey olmaz

Cnm benim cok saol rabbim senin miniklerinide sana bagislasin inş biz bu gün daha iyiydik belki yarin taburcu olabiliriz sıkıldım anne evimize gidelim die basimin etini yiyor testlerimizde hamdolsun temiz çıktı şükürler olsun allaha yarin öylen belli olacak çıkıp cikmiycagimiz

Kuzum gözün aydin cnm masallah meleklerine ay benim dr erken mi söyledi ne belki yanilmistir belki biri kizdir:))♥♥

canım çok geçmiş olsun prenses sıkılmış mı hastanedeeeee :)))) canım yaaaa.....

aminnnnn canım ne yalan söylim gönlüm birden yana amma allah neyi nasip edrse onada razıyım hakımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim:25::25::25::25:

herkes aynı şeyi söylüyor zaten benim içimdende ilki hep erkek diye geciyor kızlar geriden geliyormuş ama işte hakımmızda hayırlısı bakalım artık 27 marta öğrenceyiz tekmi çiftmi :34::34:

kız benimkide nasıl heycankı bu gün onun yüzünden gittik dr aklı kalmış öbür kesede bakalım diyo nolmuş dr büyümüş deyince nasıl sevindi bir görsen deli işte:52::52::52: Bidaha başka dr gitmem kendi dr giderim artık

canım ALLAH'ın izniyle artık tatlı telaşlar başladı:16::16:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin:16::16::16::16:

Kizlaaarrr 12+4te bi doktor kiza benzetiyorum ama net degil demisti. 13.haftada baska bi doktor bana cok erken dedi ama kendi aralarında konusurken kiz gibi dediler. 15+2de tup doktorum aradan pipisi gözüküyor ama bana guvenme ben kendi cocugumda da yanildim dedi. 16+4de ilk doktor erkek dedi. Sanirim erkek ;) 2 hafta sonra bi kontrolum daha var o zaman netlesir sanirim. Ama en sonki kesin erkek dedi ;) gonlumden kiz geciyordu. Aslinda yumurta toplamaya giderken ruyamda kiz bebek gormustum o yuzden aklimin bi kenarinda hep kiz vardi da hayirlisi tabi. Allahim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinde. Kiz erkek onemli degil. Yinede 2 hafta sonra gidecegim doktor acaba kiz der mi diye de umut etmeden duramiyorum ;)

canım benim Rabbim gönlüne göre versin.yavrun hayırlı sağlıklı vaktinde gelsin:16::16::16::16:güzel kaderi olsun inşaALLAH:16::16:

benim yol arkadaşlarım güzel haberler getirdim size bir kızım birde oğlum olucakmışş ellerinizden öperler teyzeleri:nazar::nazar:

ALLAH'ım ne güzel bir haber maaşaALLAH:16:subhanALLAH:16::16:ALLAH'ım nazarlardan korusun sizi :16::16::16::16:bizde onları öpüyoruz annesi:54:seninde gözün aydın:16:ALLAH C.C analı babalı büyütsün canım benim:16::16::16::16:

eeevvveeeettttt 3. gün jullian'ımı da yaptım.... bugün daha kolay bitti sanki egzersizim....

tüm gebişlerimizzzz, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh:54::54::54::54: prenseslerinizi, paşacıklarınızıııııı:55::55::55::8::8::8::8:

ooleeyyyyy yaşasın :32:artık kas tutulmaları bitti:32:amin canım Rabbim hepimize geniş hazinesinden paşalaaaarrrr:55:prensesleeeeerrr:8:nasip etsin:16::16::16::16:

Günaydın canlarrrrrrr
Nasılsınız hepinizin gunu guzel ve mutlu geçsin haftanın son gunu hafta sonunda srvdilerinuzle beraber huzurlu günlerimiz
Olur insallah Bebis bekleyen guzel anne adayları kendimize iyi bakın emi Allahın izniyle bisde o duyguları Rabbimin dilediği zaman tadacaz sizi seviyorum
Allaha emanet olun sevgiler

Gözüm kapaniyor kizlar ve bu cadi hala uyumadi bütün hastaneyi dolastik ve hala babam evim odam yatagim diyor yandim ben:(

canım dediğin gibi Rabbim korusun yavrularını inşaALLAH birşey olmaz:16:eğer karnındaki bebeği aldırmakla biten bir testse bana gereksiz geliyor.yok erken teşhis edilip tedavi etme yönündeyse yaptırmak gerekir:16::16:sağlıklı hayırlı olarak vaktinde kucağına gelsin yavruların.kızında sıkılmış belli inşaALLAH bugün herşey yolunda olur da çıkıp evde dinlenirsiniz:16::16::16:küçük cimcimeye :8:tekrar geçmiş olsun:16::16::16::16:

Günaydın canlarrrrrrr
Nasılsınız hepinizin gunu guzel ve mutlu geçsin haftanın son gunu hafta sonunda srvdilerinuzle beraber huzurlu günlerimiz
Olur insallah Bebis bekleyen guzel anne adayları kendimize iyi bakın emi Allahın izniyle bisde o duyguları Rabbimin dilediği zaman tadacaz sizi seviyorum
Allaha emanet olun sevgiler

canım sanada günaydın:16::16:bugün cuma günü duaların kabul edildiği gün.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin:16::16::16:canım sevgimizde:29: dualarımızda karşılıklı:16::16::16::16:Rabbim kabul etsin:16::16::16:

eeevvveeeettttt 3. gün jullian'ımı da yaptım.... bugün daha kolay bitti sanki egzersizim....

tüm gebişlerimizzzz, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh:54::54::54::54: prenseslerinizi, paşacıklarınızıııııı:55::55::55::8::8::8::8:

Canim benim sende bu azim oldukca inan guzel gunlere az kaldi cani gonulden inaniyorum insallah bu sefer gelicek bebisin bunu cok hissediyorum Allah in izniyle insallah.

aydın günlerimiz olsun, cumamız mübarek olsun arkadaşlarrrrrr.....

ooleeyyyyy yaşasın :32:artık kas tutulmaları bitti:32:amin canım Rabbim hepimize geniş hazinesinden paşalaaaarrrr:55:prensesleeeeerrr:8:nasip etsin:16::16::16::16:

şükürler olsun canım, iyiyim bugün, dün felakettim yaaaa.... o ağrılardan sonra "başlarım sporuna, yapmıycam artık" dedim ama eve gidince acaba bi duş alsam azcık gevşer miyim diye düşündüm duştan sonra da yaptım sporumu..... hem de daha kolayca, bugünde ağrım çok çok çok az var....

Kankilerim özür dilerim unutmuşum cumanis mubarekkkkkkk olsun Rabbim dualarimizi kabul eylesin kocamannnn sevgiler

aydın günlerimiz olsun, cumamız mübarek olsun arkadaşlarrrrrr.....

şükürler olsun canım, iyiyim bugün, dün felakettim yaaaa.... o ağrılardan sonra "başlarım sporuna, yapmıycam artık" dedim ama eve gidince acaba bi duş alsam azcık gevşer miyim diye düşündüm duştan sonra da yaptım sporumu..... hem de daha kolayca, bugünde ağrım çok çok çok az var....

amin canım bugün dualarımızın kabul olduğu gün olsun inşaALLAH:16::16::16:canım yarın hiç ağrın olmayacak ve sen daha çok mutlu olacaksın.spor mutluluk hormonunu yükseltiyor :32::32::32::32::32:

aynı zamanda yaptırmıştık o kadar duygulandım ki :5: hayat işte birimiz mutlu oluyor birimiz üzülüyoruz.ama herşeyin hayırlısını rabbimin vereceğinide gayet iyi biliyoruz.inşallah evlatların sizlere hayırlı evlat olurlar :1:

kızlar hepinize hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun.bugün çok duygusalım :5: dünyanın her bi tarafında din kardeşlerimizin ölüm haberlerini almaya başladık artık.sonumuz ne olcak bilmiyorum çok korkuyorum böyle bi ortamda evlat yetiştirmek büyütmekte zor ya :43: allahım herkese yardım etsin bu mübarek günde aç bırakmasın kimseyi :43: bide sokaklarda çöp toplayanlar var bilmiyorum sizin oralarda varmı ama çöpten geri dönüşümlü olan şeyleri toplayan bi dünya insan var ankarada ..ve onları gördükçe kendimden utanıyorum gerçekten :43: allahım ya :43:

Back