2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cajim maasallah yumislerine insallah bu sefer hersey guzl olucak canim cani gonulden inaniyorum yumislerin once embris sonra bebis olsun insallah.benimde sali doktor kontolum var yavas yavas sitses basmaya basladi cok korkuyorum insallah guzel haberlerle donmek nasip olur

Tüp doktorun kimdi canım ,

haklısın canım her yerde müslüman kanı var Rabbim dindirsin.insanlar zenginleştikçe cimri olamaya başladılar.oda beraberinde hırs getirdi sonu açlık ve fakirlik.kalbimizdeki merhamet duyguları çoğalsın.haticim sen çocuğunu çok iyi yetiştirdiğinde bahsettiğin tablonun değişmesi için bir adım atmış olacaksın canım o yüzden Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin bizede güzel yetiştirmeyi nasip etsin

bitanem eşimle kızılayda yürürken eşim böyle garip çocukları görünce (gariplikten kastım özgür takılan garip giyimliler ) diyorki rabbim şu kadar çocuğun içine bizim yetiştireceğimiz hayırlı evlatlarıda dahil et karıştırki bizim evlatlarımız onlara örnek olsun diyor.bende böyle dua ediyorum.bu ahir zamanda evlat yetiştirmek zor.allaha peygambere bağlı inancı sağlam evlat yetiştirmek istiyorum banada nasip et rabbim diyorum..inşallah sesime bi gün cevap vericek biliyor inanıyorum

seninde cuman mübarek olsun canım maşaALLAH yumişlerine inşaALLAH hepsi kaliteli güzel embriyolar olurlargüzel haberlerle gel canımkız adamlara iyi davran artık dükkana malda getirmeyeceklersen varya sen çok tatlısın

prof. dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu Başkent Ünv. Hastanesi. Ankara . Sen adana başkentte yaptırmıştın değil mi canım
. yanlış hatırlamıyorsam.

Bende ank hulusi hoca cnm,ama gebelikte devam etmiyorum,Ankara'da yaşamadığım için değil hulusi hoca Konya'da devam et yada ank da filize git dedi.:)

eşine katılıyorum canım inançsızlık kimseye fayda getirmezsenin sesin, kalbinin sesi duyuluyor tatlım ama vakti gelmemiş az kaldı inşaALLAHvuslat yakın

Merhaba kızlar hayırlı günler tedavisi devam eden operasyonu olan kizlar rabbim rast getirsin Gobisinde melekleri olan tatli anneler Allah saklasin miniklerinizi öpüyorum onlari çok seviyorum burayi sevgi pitircigi oldum bugün öpüyorum hepinizi

Yarın progestan a başlayacağım (vajinadan) günde 2 tane dedi doktorum perşembe donmuş transferi olacak.Transferden sonra da

3 e çıkarıyor sizler kaç tane kullandınız?

Yarın progestan a başlayacağım (vajinadan) günde 2 tane dedi doktorum perşembe donmuş transferi olacak.Transferden sonra da

3 e çıkarıyor sizler kaç tane kullandınız?

canım ben crinone jel kullandım.kanama olduğundan beri progestan iğne yaptırıyorum

amin canım sana da hayırlı cumalarbütün duaların senin içinde gerçek olsun canımöpüyorum seni sevgi pıtırcığım

sağol canım napıyorsun nasıl gidiyor?

büyük bir stres ve heyecanla haftaya cuma kontrolüm var onu bekliyorum.aslında ben de cirinone jeli hiç sevmiyorum bu progestan bildiğimiz fitil gibi mi :44:webden biraz baktım ağızdan alınan hapı vajinaya yerleştirin diyor:44:iğne beni mahvediyor

canımmm ya inşallah güzel haberler alacaksın cuma günü Rabbim nasip etsin.Evet canım normal hap ağızdan alınıyor aslında ama mide asitleri etkisini azaltıyormuş bu yüzden hapı vajinadan atıyorsun zaten dışı kaygan fitil gibi bişey zorlanmıyorsun yani bende doktora sordum iğne kullansam daha mı etkili diye oda çok ağır iğne bir farkı da yok ama istersen iğne de kullanabilirsin dedi bende yandığını acıdığını felan duyunca progestana karar verdim

canım hepimizin hakkında hayırlısı inşaALLAHiğne ilk zamanlar sorun değilde sayısı çoğalınca sıkıntı oluyor.ilaçların şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…