seninde cuman mübarek olsun canım
ODE][/CODE]
Canlarmmmm hepimiz cumasi mübarek olsun ...bana gelince yarın tekrar konturolum var pazartesi opum var bana dua edin teyezeleri yumislerim çok güzel büyümüş ...şimdi dükkandayim bi toptancı geldi telefonunu rehin aldım
Kizlaaarrr 12+4te bi doktor kiza benzetiyorum ama net degil demisti. 13.haftada baska bi doktor bana cok erken dedi ama kendi aralarında konusurken kiz gibi dediler. 15+2de tup doktorum aradan pipisi gözüküyor ama bana guvenme ben kendi cocugumda da yanildim dedi. 16+4de ilk doktor erkek dedi. Sanirim erkek2 hafta sonra bi kontrolum daha var o zaman netlesir sanirim. Ama en sonki kesin erkek dedi gonlumden kiz geciyordu. Aslinda yumurta toplamaya giderken ruyamda kiz bebek gormustum o yuzden aklimin bi kenarinda hep kiz vardi da hayirlisi tabi. Allahim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinde. Kiz erkek onemli degil. Yinede 2 hafta sonra gidecegim doktor acaba kiz der mi diye de umut etmeden duramiyorum
kızlar hepinize hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun.bugün çok duygusalımdünyanın her bi tarafında din kardeşlerimizin ölüm haberlerini almaya başladık artık.sonumuz ne olcak bilmiyorum çok korkuyorum böyle bi ortamda evlat yetiştirmek büyütmekte zor ya allahım herkese yardım etsin bu mübarek günde aç bırakmasın kimseyi bide sokaklarda çöp toplayanlar var bilmiyorum sizin oralarda varmı ama çöpten geri dönüşümlü olan şeyleri toplayan bi dünya insan var ankarada ..ve onları gördükçe kendimden utanıyorum gerçekten allahım ya
haklısın canım her yerde müslüman kanı var Rabbim dindirsin.insanlar zenginleştikçe cimri olamaya başladılar.oda beraberinde hırs getirdi sonu açlık ve fakirlik.kalbimizdeki merhamet duyguları çoğalsın.haticim sen çocuğunu çok iyi yetiştirdiğinde bahsettiğin tablonun değişmesi için bir adım atmış olacaksın canım o yüzden Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin bizede güzel yetiştirmeyi nasip etsin
ODE][/CODE]
Canlarmmmm hepimiz cumasi mübarek olsun ...bana gelince yarın tekrar konturolum var pazartesi opum var bana dua edin teyezeleri yumislerim çok güzel büyümüş ...şimdi dükkandayim bi toptancı geldi telefonunu rehin aldım
prof. dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu Başkent Ünv. Hastanesi. Ankara . Sen adana başkentte yaptırmıştın değil mi canım
. yanlış hatırlamıyorsam.
Eki Görüntüle 999603 tum dualarinizin kabul oldugu aydin gunler olsun
bitanem eşimle kızılayda yürürken eşim böyle garip çocukları görünce (gariplikten kastım özgür takılan garip giyimliler ) diyorki rabbim şu kadar çocuğun içine bizim yetiştireceğimiz hayırlı evlatlarıda dahil et karıştırki bizim evlatlarımız onlara örnek olsun diyor.bende böyle dua ediyorum.bu ahir zamanda evlat yetiştirmek zor.allaha peygambere bağlı inancı sağlam evlat yetiştirmek istiyorum banada nasip et rabbim diyorum..inşallah sesime bi gün cevap vericek biliyor inanıyorum
eşine katılıyorum canım inançsızlık kimseye fayda getirmezsenin sesin, kalbinin sesi duyuluyor tatlım ama vakti gelmemiş az kaldı inşaALLAH vuslat yakın
Yarın progestan a başlayacağım (vajinadan) günde 2 tane dedi doktorum perşembe donmuş transferi olacak.Transferden sonra da
3 e çıkarıyor sizler kaç tane kullandınız?
Merhaba kızlar hayırlı günler tedavisi devam eden operasyonu olan kizlar rabbim rast getirsin Gobisinde melekleri olan tatli anneler Allah saklasin miniklerinizi öpüyorum onlariçok seviyorum burayi sevgi pitircigi oldum bugün öpüyorum hepinizi
canım ben crinone jel kullandım.kanama olduğundan beri progestan iğne yaptırıyorum
sağol canım napıyorsun nasıl gidiyor?
büyük bir stres ve heyecanla haftaya cuma kontrolüm var onu bekliyorum.aslında ben de cirinone jeli hiç sevmiyorum bu progestan bildiğimiz fitil gibi mi :44:webden biraz baktım ağızdan alınan hapı vajinaya yerleştirin diyor:44:iğne beni mahvediyor
canımmm ya inşallah güzel haberler alacaksın cuma günü Rabbim nasip etsin.Evet canım normal hap ağızdan alınıyor aslında ama mide asitleri etkisini azaltıyormuş bu yüzden hapı vajinadan atıyorsun zaten dışı kaygan fitil gibi bişey zorlanmıyorsun yani bende doktora sordum iğne kullansam daha mı etkili diye oda çok ağır iğne bir farkı da yok ama istersen iğne de kullanabilirsin dedi bende yandığını acıdığını felan duyunca progestana karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?