Biz yelizle ayni anda hamile kalacagiz galiba.baksana takip ediyoruz birbirimizi.hersey ayni anda yada arka arkaya oluyor.Rabbim bizi ve diger arkadaslarimizi cok bekletmesin.
Senin adinada cok sevindim canim.üzüntümün arasinda sevincim oldun.ins.kucaginada almak nasip etsin yaradan.
merhaba kızlar nasılsınızz
kalbimdesin yavrumm çook sevindim yaa tebrik ederim
sağlıkla gelsin bebikomuz
ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
beni soracak olursanız pipimizi gördükpaşa geliyo bendende
ALLAH ım herkese nasip etsin inşallah
bu çok güzel bir haber :122::122::122::122::122:
canım arkadaşım çok sevindim.doktorunda inş.güzel şeyler söyler.merakla haberlerini bekliyorum.
Biz yelizle ayni anda hamile kalacagiz galiba.baksana takip ediyoruz birbirimizi.hersey ayni anda yada arka arkaya oluyor.Rabbim bizi ve diger arkadaslarimizi cok bekletmesin.
Senin adinada cok sevindim canim.üzüntümün arasinda sevincim oldun.ins.kucaginada almak nasip etsin yaradan.
Iste bu yaa iste bu ayyy cok guzel maasallah artisin benimki gibi gidiyo maasallah doktorda herseyin yolunda oldugunu soyleyecek bak goreceksin maasallah canimyaaaa tez vakitte de keseyi gorup kalp atislarini duyarsin insallah ...46
Canim yaaa heyecanla bekliyodum seji cok cok sevindim maasallah bebisine ikiz gebelik zaten cok riskli oluyo bitane olsun saglikli olsun insallah ayyy yerim en onu ya artik seninde bi mercimegin var hadi bakalim Rabbim pit pitlarini duymayi kucagimiza alip buyutmeyide nasip eder insallah canim ya
Degerin artmasi guzel.insaALLAH keseyi de gorursunde icin biraz rahatlar.RABBIM bu tedavinde kucagini doldursun hayirlisiyla
canım hadi gözün aydınInşallah kesecikleride görürsün
RABBIM kalan minnoslarimizi kucagimiza almayi nasip etsin canim.bizde 2 bebisle basladik teke dustu ustelik ikiside hala karnisimda
Ben o pit pitlari duyana kadar heyecanlanamistim bile.simdiye kadar duydugum en guzel ses onlar.insaALLAH sende duyarsin.RABBIM bu mutlulugu herkese yasatsin
canım çokkkkkkkkk sevindim allahım salıcakla kucagınada aldığın günleri göresin görelim inşallah kızz bereber dogurcagızya
wuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
şifaaaaaaaaaa olsun yarasın
ayy canm inşallah çok şükür 2.ciyi göremednmı tatlm olsun bır olsun senn olsun canm inşallah pıtpıtlarıda duyarsın sonrada aglama seslerını canm allahm kucagnada almayı nasip etsin arkadaşm
[ı]ayyyyy canım beni öyle mutlu ettin ki şimdi çok sevindim sabahtan beri kriz halindeyimNette okumuştum bikaç doktorun yazılarını 14 mm de kalın olması şansı azaltır felan diye benimde 7 gün var transfere 12mm. 6 mart transfer nasipse. Senin adına da çok sevindim maşallah Değerlerin güzel güzel artıyor daha da güzel haberler almak nasip olsun inşallah sonunda da bebişin kucağında olsun canım allah ın izniyle [/ı]
canım benim bana söyleyecek söz kalmamış.yüreğine sağlık.güzel günler hepimiz için yakın birtanem
canımm benim bizim eksik olan yanımız senin haberinle doldu merak etme kendim kadar seviniyorum ...maşalahh sana rabbim nazarlardan korusun ve sonuna kadar güzel eylesin hamileliğini ....aminnnnnnnnnnnnnnnn
sende benm canımsın kesede görünmüş hamdolsun rabbim hepimize nasip etsin bu güzel şeyleri
inşalahhhhh kız allah söletti ..seninde eşinde sorun sanırım rabbim onlara şifa versin yüzümüzü güldürsün ...
şehzadeler topiği burası kanıtlanmış oldu bak...maşalahh canımm
rabbim kucağınada almayı nasip etsin
merhaba kızlar nasılsınızz
Kalbimdesin yavrumm çook sevindim yaa tebrik ederim
sağlıkla gelsin bebikomuz
Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
beni soracak olursanız pipimizi gördükPaşa geliyo bendende
allah ım herkese nasip etsin inşallah
kuzum çok sevindimrabbim kucağına almayı nasip etsin bitanem tek olsun bizim olsun
canım nihayet bugün güzel geçiyor değerim 1753 olmuş.1 tanede kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH kalp atışınıda görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?