• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sağol canım:16: Doktora çok ısrar edince ultrasonla baktı 1 tane kese gördü.cumartesi gününden beri olan lekelenmemin nedeni anlaşıldı 2 den teke düşmüş rabbim ona can verir inşaallah:16:

Canım hiç takılma canını da sıkma belki yerleşme kanamasıdır, ben inanıyorum diğer kontrolde 2. yide göreceksin :16::16::16:

canım benim seninde gözün aydın:16::16:maaşaallah:55:ben bugün çok mutluyum ama yinede tedirginlik devam ediyor acaba kalp atışı olacak mı acaba öylemi böylemi :52::52:değişik bir sevinç yani:34:

tşkler bebeğim
ah canımm o tedirginlikler hep devam ediyor inan doğana kadarda bitmeyecek galiba
RABBİM sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah :16: sizleri böyle mutlu görmek çook güzel
RABBİM herkese nasip etsin inşallah

Canım hiç takılma canını da sıkma belki yerleşme kanamasıdır, ben inanıyorum diğer kontrolde 2. yide göreceksin :16::16::16:

canım öyle bir şey olması herhalde hayatta başıma gelebilecek en nadir güzel olaylardan biri olur.:16::16::16:Rabbimin hazinesi geniş sağlıklı sağlıklı ikişer ikişer versin inşaALLAH:55::55::8::8:

merhaba kızlar nasılsınızz :3:

kalbimdesin yavrumm çook sevindim yaa tebrik ederim
sağlıkla gelsin bebikomuz :21:

ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

beni soracak olursanız pipimizi gördük :1: paşa geliyo bendende

ALLAH ım herkese nasip etsin inşallah :16:

Bu sene oğlan senesi valla canım gozunaydin rabbim kucağına almayı nasip etsin :16::16::16:

tşkler bebeğim
ah canımm o tedirginlikler hep devam ediyor inan doğana kadarda bitmeyecek galiba
RABBİM sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah :16: sizleri böyle mutlu görmek çook güzel
RABBİM herkese nasip etsin inşallah

amin canım Rabbim hepimize güzel kolay sağlıklı hamilelikler nasip etsin:16::16:vaktinde doğup hayırlı evlatlar olsunlar inşaALLAH:16::16::16:

Arkadaslar kan sulandirici igne kullanan kimler var di bisey sorucam dunki ignenin yeri biraz morardi bugunki igneyide geri cekince kan geldi biraz acaba yalnis mi yaptim bide tam olarak nereye yapiyosunuz ben gobek deligimden dort parmak yandan dort parmak asagi olmak uzere sag ve soldan yaptim ilacta birazcik yakiyo gobekte yerkalmayinca napcaz baska nerelere vursak

Arkadaslar kan sulandirici igne kullanan kimler var di bisey sorucam dunki ignenin yeri biraz morardi bugunki igneyide geri cekince kan geldi biraz acaba yalnis mi yaptim bide tam olarak nereye yapiyosunuz ben gobek deligimden dort parmak yandan dort parmak asagi olmak uzere sag ve soldan yaptim ilacta birazcik yakiyo gobekte yerkalmayinca napcaz baska nerelere vursak

canım bende senin gibi yapıyorum veeeee benim göbeğim inanılmaz morarıyor doktorum tenin hassas koluna yap dedi ama göbek kolayıma gelyor biraz daha idare edeceğim:53:

öyle oluyo canm kanıyoda morarıyoda dogru yere yapıyosun bana öyledmişti sık göbegnı öyle bur ıgneyı ve bastır ovalama

bilmeden 2 gündür limonu sıcak su balla karıştırıp içtim onun sayesin iyi gibiyim.bugün portakal ve kivi ye başladım sağol canım iyi dileklerin için:16::16::16:evet canım kontrolede gittim 1 tane kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH KALP ATIŞLARI:34:birini düşürmüşüm anlaşılan:50:

nasil guzel bir haber bu boyleee:nazar::nazar::nazar: 10 gun sonra kalp atisi haa ayyy ne heyecanli, saglikli sihhatle kucagina almak nasip olsun arakadasimmm cok sevindim senin adinaa:52::52:

Son düzenleme:
Back