• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Biz yelizle ayni anda hamile kalacagiz galiba.baksana takip ediyoruz birbirimizi.hersey ayni anda yada arka arkaya oluyor.Rabbim bizi ve diger arkadaslarimizi cok bekletmesin.
Senin adinada cok sevindim canim.üzüntümün arasinda sevincim oldun.ins.kucaginada almak nasip etsin yaradan.

inşalahhhhh kız allah söletti ..seninde eşinde sorun sanırım rabbim onlara şifa versin yüzümüzü güldürsün ...

merhaba kızlar nasılsınızz :3:

kalbimdesin yavrumm çook sevindim yaa tebrik ederim
sağlıkla gelsin bebikomuz :21:

ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

beni soracak olursanız pipimizi gördük :1: paşa geliyo bendende

ALLAH ım herkese nasip etsin inşallah :16:

şehzadeler topiği burası kanıtlanmış oldu bak...maşalahh canımm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbim kucağınada almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

Biz yelizle ayni anda hamile kalacagiz galiba.baksana takip ediyoruz birbirimizi.hersey ayni anda yada arka arkaya oluyor.Rabbim bizi ve diger arkadaslarimizi cok bekletmesin.
Senin adinada cok sevindim canim.üzüntümün arasinda sevincim oldun.ins.kucaginada almak nasip etsin yaradan.

sağol canım:16::16:Rabbim hepimize o günleri göstersin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Iste bu yaa iste bu ayyy cok guzel maasallah artisin benimki gibi gidiyo maasallah doktorda herseyin yolunda oldugunu soyleyecek bak goreceksin maasallah canimyaaaa tez vakitte de keseyi gorup kalp atislarini duyarsin insallah ...:46::46:46:46::6::6:

Canim yaaa heyecanla bekliyodum seji cok cok sevindim maasallah bebisine ikiz gebelik zaten cok riskli oluyo bitane olsun saglikli olsun insallah ayyy yerim en onu ya artik seninde bi mercimegin var hadi bakalim Rabbim pit pitlarini duymayi kucagimiza alip buyutmeyide nasip eder insallah canim ya :nazar:

canım kalinkacım inşaALLAH tatlım Rabbim o günleride göstersin canım:16::16:bugün benim için mutluluğun tarifi yok.darısı diğer günlerin başına:16::16::16:

Degerin artmasi guzel.insaALLAH keseyi de gorursunde icin biraz rahatlar.RABBIM bu tedavinde kucagini doldursun hayirlisiyla

ALLAH C.C razı olsun canım:16:bugün keseyi gördük :16:10 gün sonrada pıt pıtlar inşaALLAH:16::16::16::16: amin canım cümlemizin inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek:

canım hadi gözün aydın :nazar: Inşallah kesecikleride görürsün :16::16::16:

sağol canım:16: Doktora çok ısrar edince ultrasonla baktı 1 tane kese gördü.cumartesi gününden beri olan lekelenmemin nedeni anlaşıldı 2 den teke düşmüş rabbim ona can verir inşaallah:16:

RABBIM kalan minnoslarimizi kucagimiza almayi nasip etsin canim.bizde 2 bebisle basladik teke dustu ustelik ikiside hala karnisimda

Ben o pit pitlari duyana kadar heyecanlanamistim bile.simdiye kadar duydugum en guzel ses onlar.insaALLAH sende duyarsin.RABBIM bu mutlulugu herkese yasatsin

amin canım Rabbim karnımızda taşıdıklarımıza can versin inşaALLAH:16::16::16:

ayy canm inşallah çok şükür 2.ciyi göremednmı tatlm olsun bır olsun senn olsun canm inşallah pıtpıtlarıda duyarsın sonrada aglama seslerını canm allahm kucagnada almayı nasip etsin arkadaşm:16::16::16::16::16::16::16::16:

canım ben keseyi bile göreceğimi hayal etmiyordum.şükür Rabbime bunu da gördüm.RABBİM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN:49::49::49::49::49:

[ı]ayyyyy canım beni öyle mutlu ettin ki şimdi çok sevindim sabahtan beri kriz halindeyim :43: Nette okumuştum bikaç doktorun yazılarını 14 mm de kalın olması şansı azaltır felan diye benimde 7 gün var transfere 12mm. 6 mart transfer nasipse. Senin adına da çok sevindim maşallah :nazar: Değerlerin güzel güzel artıyor daha da güzel haberler almak nasip olsun inşallah sonunda da bebişin kucağında olsun canım allah ın izniyle [/ı]:16:

canım benim seninde güzel haberlerini alacağız.duaların için allah razı olsun bitanem:16::16:dualarımdasın:16::16:

canımm benim bizim eksik olan yanımız senin haberinle doldu merak etme kendim kadar seviniyorum ...maşalahh sana rabbim nazarlardan korusun ve sonuna kadar güzel eylesin hamileliğini ....aminnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım:16::16: Rabbim eşinede şifa nasip etsin.her günümüz mucizelerle geçiyor.allah ol dedikten sonra gerisi kolay zaten:16::16:dualarının duacısıyım canım:16::16::16::16:

inşalahhhhh kız allah söletti ..seninde eşinde sorun sanırım rabbim onlara şifa versin yüzümüzü güldürsün ...

şehzadeler topiği burası kanıtlanmış oldu bak...maşalahh canımm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbim kucağınada almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım benim
RABBİM sizlerede en kısa zamanda nasip etsin
senin tedavi ne durumda hiç okuyamadım kimseden haberim yok çok fazla

merhaba kızlar nasılsınızz :3:

Kalbimdesin yavrumm çook sevindim yaa tebrik ederim
sağlıkla gelsin bebikomuz :21:

Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

beni soracak olursanız pipimizi gördük :1: Paşa geliyo bendende

allah ım herkese nasip etsin inşallah :16:

canım benim seninde gözün aydın:16::16:maaşaallah:55:ben bugün çok mutluyum ama yinede tedirginlik devam ediyor acaba kalp atışı olacak mı acaba öylemi böylemi :52::52:değişik bir sevinç yani:34:

Back