kızım sana sölüyorummmmmmm cicibebemmmmmm sende işitttttttttttt sadece kalbimdesine deil senin içinde geçerli bunlarrrrrrr onaaaa göreee
ben ne yaptım yaaaaaaaaaaaa oturuyorum fasülyemle eşim çok kızıyor fasulye deme çocuğa diyor ben miydem bulanıyor dedikçe adam bir mutlu oluyo bir mutlu oluyor
sen ne uyuyon habireee ayaklan biraz uykulu asiyeeee
kızım sana sölüyorummmmmmm cicibebemmmmmm sende işitttttttttttt sadece kalbimdesine deil senin içinde geçerli bunlarrrrrrr onaaaa göreee
öyle tabi ikimizinde kulağını çeeeekkkkk.cicibebe ooooohhhh canıma değsin
niye bişey olurmuki :26::26:öyle çok uymuyorum bir saat falanda ayakta duramıyorum
hahahha hangi dua bu bilseydim istekte bulunurdum
öyle tabi ikimizinde kulağını çeeeekkkkk.cicibebe ooooohhhh canıma değsin
çocuğu tembel edicen ağır olur uyuma çok
öyle canım duyuyonmu bebek nediyor unutmuşuz onu
amiiiiinnnnnnnnnnnnn tadını nasıl çıkarayım gözümü açmıyomki
ben bir yandan is yaparken karistirmisim canim.. o zaman siradaki dua tum bebek isteyipte kavusamayanlara gelsin
Iki once Rabbim saglikla kucagina aldirsin benim eltimde hamile yeni daha onunda bulantilari oluyo ac kalmazsam Suk ve az gitsen ve yidiktenn sonra oturusam fasla Midem bulanmiyo diyo istersen dene kuzum Sen nasil yapiyorsun bilmiyom ama vede Ekmek kurutuyo corbalarin Icime bol karabibr katiyo o bastiriyo diyo Allaha emanet olun tatlimmmmmm
yaaaaaaaaaaaaa ama anası atik babası atik bizhiç yerimizde durmayızki kime cekti bu çocuk
hay masallah ne yazmisisniz:) oku oku bitmedi..yesil cay yapmistim kendime sizi okurken sogumus gitmis:)
Kalbimdesinnn canim degerin yine harkia masallahhhbence hersey cok iyi gidiyor, carsamba gunu icin rahatlasin tadini cikar bu hamileliginin bebislerin biz burdayiz anne desinler insallahh...Haticim klinikleri iyi arastir, bizdede morfoloji sorunu var biliyorsun ben cok arastirdim ama maalesef bulundugumuz sehirde yaptirmak zorundaydik..laboratuvar cok onemli, sperm secerken kullandiklari mikroskopun kac kata kadar buyuttugunu bile sormistum sasirmislardi IMSI teknigi olan bir yer olsun mumkunse..Allah korusun olurda tutmazsa TR gelip istanbulda bu yontemi kullanan bir yerde yaptirmayi dusunuyorum acikcasi..bi suru yeni teknik var hepsini iyice arastir..Selencim kolay gelsin ayibi falan kalmadi valla artik napalim kutsal bir sey ugruna ugrasip didiniyoruz..Amayacim bende sabirsilziktan bazen buhran geciriyorum, arada lazim galiba bikac damla goz yasi..ama sonra hemen toparlanmali..kurleriniz ise yaracak insallahh...ve diger arkadaslar insallah bu hafta herkes cok guzel haberler alir musmutlu bir hafta olur hepimiz icin..bende ignelerime basladim dun gece, yumurtlamayi engellemek icin, ozlemisim igne yapmayi bagimlilik mi yapti ne
acelesi yok istediğin zaman gel dedi.bende biraz vakit geçsinde giderim.yazarım kız yazmammı
şaka bir yana ateşim 37.8 olmuş biraz kendimi ıslatıyım şimdilik iyi akşamlar
canlarım ben iki akşamdır acayip bir sıtmaya turuluyorum birden üşüme geliyor bir türlü ısınamıyorum sonra yavaş yavaş ateşim çıkıyorsebebi nedir acaba:44:bugün doktora gittiğimde dün akşam bunu yaşadım dedim ateşin nasıl düştü dedi elimi yüzümü yıkadım dedim arada bir aslında namaz vakitlerinde abdest alınca ferahladım sonra ateş 36.9 a düştü.bir sorun var mı?dedim yoooo dedi sizin görüşleriniz ne yönde özellikle transferin 15.günü itibari ile yaşayan var mı? bu gün tekrarlayınca anlam veremedim:44:
şaka bir yana ateşim 37.8 olmuş biraz kendimi ıslatıyım şimdilik iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?