- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
hadi hayırlısı olsun maşallah yumişlerine intikamımızı allıyorlar senden sende bizi korkutuyon durmadan![]()
bravo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı olsun maşallah yumişlerine intikamımızı allıyorlar senden sende bizi korkutuyon durmadan![]()
bizde seni tatlımsuan biraz ateşim var ama sizdende ayrı kalamıyorum
![]()
bravobravooooo
![]()
kaçınnn kaçınnnn bebek geliyor:18::18::18::18:inşallah o kaarnın şişerde önünü göremezsin bizide bişey yapamazsınkızzzzzzzzzz ben sizeeeeee naptımmmmm ama bişi diyimmi ben bu halimle bile sizi varya yeterim yeter valla yakalamayayım bi falsonuzu ona göre........okurum canınıza
bravobravooooo
![]()
kızzzzzzzzzz ben sizeeeeee naptımmmmm ama bişi diyimmi ben bu halimle bile sizi varya yeterim yeter valla yakalamayayım bi falsonuzu ona göre........okurum canınıza
kaçınnn kaçınnnn bebek geliyor:18::18::18::18:inşallah o kaarnın şişerde önünü göremezsin bizide bişey yapamazsın
![]()
evet cnm baya bi eski hemde sorun eşimdeydi çok şükür sperm bulduk şimdi bende başladı sıkıntı erken menepoz riskim var iğnelere başladım yarın tekrar kontürolüm var bakalım ne kadar büyüdüler
o ateşi sen çıkarıyosun dimi stresmi yapıyon yoksa heeee![]()
o ateşi sen çıkarıyosun dimi stresmi yapıyon yoksa heeee![]()
bu dua bebek isteyen bütün güzel anneler içindj gibi hissettim kendmi
yazasım geldi
![]()
kaçınnn kaçınnnn bebek geliyor:18::18::18::18:inşallah o kaarnın şişerde önünü göremezsin bizide bişey yapamazsın
![]()
cicibebem harikasın yine maşaALLAH![]()
evettt bencede bebeyim bu kendi kendini yiyor yok öyle oldu yok böyle oldu bırakmıyorki çocuklar rahat etsinkız ona kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
![]()
:18:büyüksün ablaönünde saygıyla eğiliyorum
naçizane hediyem kabul edin lütfen
![]()
topikte ve hatta dunyada bebek isteyip te bebeksiz kimse kalmasin![]()
hahahha hangi dua bu bilseydim istekte bulunurdum![]()
gozunuz aydin canim, insallah sonu cok guzel olur bebisini getiri sana..2014 bizim yilimizzz:119::119:
heeeeeeeeeeeee hep öyle yapıyosende ateşini çıkarıp durma bak heeee ahada bak sinirlendim bak bak![]()
![]()
ama amaağlarım baaaaaak
![]()
ya harikayım bebek şimdi sana fırçayı çekecek seni şikayat ettim![]()
ben şişko halimlede sorarım size görürsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
ben neyaptımmmmmmmmmmmmmmm![]()