evet cnm amh bakıyolar benim amh 0.013 seninkide sıfırın altındaysa erken hareket et cnm
cok sagol canim, baska bi test varmi diye merak etmistim..bol gunesli ve bebisli gunler dilerim
canım benim malesef lekelenme devam ediyorbir ara kırmızı oldu şimdi yine kahverengiye döndü doktor 2 den teke düşüyor olabilir dedi çarşamba günü değerler artmış mı diye tekrar kan vereceğim
yelizimmmmmmm nasılsınnnn
bebem bende çıkıyorum ağrım arttı biraz uzanayım yarın konturole gidicem 11 de kızlar dualarınızı eksik etmeyin.......hepinizzzz allahıma emanetsinizzzzz sizleri çokkkkkk seviyorummmmmmm..
Rabbimin bereketli yagmurlariyla basladigimiz bu guzel gune hamd olsun... kizlar merkeze gittim muayne oldum doktor alttan bakti cimcimeyi daha iyi gordum 7.94mm kese boyumuz 5hafta 4gunluk ultrasona gore cok sukurler olsun digeri demekki karindan baktigi icin okadar kucuk gorunuyomus cok rahatladim Rabbim e sukurler olsun doktor simdilik hersey yolunda dedi 10gun sonra kalp atimi icin cagirdilar haftaya sali yeni doktorumla randevuma gideyim once duruma gore belki gene glirim merkeze de zaten ondan sonrasinda bakmiyolar.bide her ihtimale karsi pihti onleyici ignede yazdi aslinda gerek yok ama sen istersen genede kullan dedi bende bilemedim ki ya kullansam mi kullanmasam mi recetemi aldim ama sizce ne yapmaliyim
cnm hastaneye git bi yaaaa
canım gçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur.
bi dr git ozaman bukadarda deyil yani
inşllh bişi olmaz yaaa bi dra gitse üzüldüm şimdi
canm degerlerın nasıl pekı artış nasıl katlıyomu 2 katdan fazla hayatım bol dınlen hatta hıc kalkma vve bol su iç igne gunde kaçtane vuruluyosun ne verdı kaçlık allah yardımcın olsun inşallah dualarımdasın rabbım bebeklerını korusun bırakmasınlar annelerını inşallah kasık agrın varmı canm bak bnm şakır şakır kanamm olmustu ama ıkısıde dusmemıstı agrı olmadıktan sonra problem yok unutma canm aklına kötü bişe getirmeee
Gunaydinnnnnnnn Kislar nadilsiniz iyimisinis bugun hersey gonlunuzce olsunnnnnnnn
Rabbimin bereketli yagmurlariyla basladigimiz bu guzel gune hamd olsun... kizlar merkeze gittim muayne oldum doktor alttan bakti cimcimeyi daha iyi gordum 7.94mm kese boyumuz 5hafta 4gunluk ultrasona gore cok sukurler olsun digeri demekki karindan baktigi icin okadar kucuk gorunuyomus cok rahatladim Rabbim e sukurler olsun doktor simdilik hersey yolunda dedi 10gun sonra kalp atimi icin cagirdilar haftaya sali yeni doktorumla randevuma gideyim once duruma gore belki gene glirim merkeze de zaten ondan sonrasinda bakmiyolar.bide her ihtimale karsi pihti onleyici ignede yazdi aslinda gerek yok ama sen istersen genede kullan dedi bende bilemedim ki ya kullansam mi kullanmasam mi recetemi aldim ama sizce ne yapmaliyim
günaydın canım merkeze gitmekle iyi etmişsin bak keseyi daha rahat görmüşsün inşaALLAH haftaya kalp atışımaşaALLAH yavruna ve sana doktor kan sulandırıcı verdiyse kullan.zararı olmaz
Canım benim cok mutlu oldumRabbimin bereketli yagmurlariyla basladigimiz bu guzel gune hamd olsun... kizlar merkeze gittim muayne oldum doktor alttan bakti cimcimeyi daha iyi gordum 7.94mm kese boyumuz 5hafta 4gunluk ultrasona gore cok sukurler olsun digeri demekki karindan baktigi icin okadar kucuk gorunuyomus cok rahatladim Rabbim e sukurler olsun doktor simdilik hersey yolunda dedi 10gun sonra kalp atimi icin cagirdilar haftaya sali yeni doktorumla randevuma gideyim once duruma gore belki gene glirim merkeze de zaten ondan sonrasinda bakmiyolar.bide her ihtimale karsi pihti onleyici ignede yazdi aslinda gerek yok ama sen istersen genede kullan dedi bende bilemedim ki ya kullansam mi kullanmasam mi recetemi aldim ama sizce ne yapmaliyim
canım yaaa pazar günü çok ağrım oldu ozaman düşük yapıyorum diye çok üzüldüm.kandaki oran 2 kata yakın yükselmiş doktor iyi dedi 100 lük progestan günde 1 kere vuruluyorum.bütün duaların için amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?