2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim malesef lekelenme devam ediyorbir ara kırmızı oldu şimdi yine kahverengiye döndü doktor 2 den teke düşüyor olabilir dediçarşamba günü değerler artmış mı diye tekrar kan vereceğim

canm degerlerın nasıl pekı artış nasıl katlıyomu 2 katdan fazla hayatım bol dınlen hatta hıc kalkma vve bol su iç igne gunde kaçtane vuruluyosun ne verdı kaçlık allah yardımcın olsun inşallah dualarımdasın rabbım bebeklerını korusun bırakmasınlar annelerını inşallah kasık agrın varmı canm bak bnm şakır şakır kanamm olmustu ama ıkısıde dusmemıstı agrı olmadıktan sonra problem yok unutma canm aklına kötü bişe getirmeee

yelizimmmmmmm nasılsınnnn

bebem bende çıkıyorum ağrım arttı biraz uzanayım yarın konturole gidicem 11 de kızlar dualarınızı eksik etmeyin.......hepinizzzz allahıma emanetsinizzzzz sizleri çokkkkkk seviyorummmmmmm..

bebekkimm inşalahh güzel güzel yumuoşların olmuştur birinci kaliteden ..ben iyim işte napimm aynı sizleri takip ediyorum duayla ve heycanla

ooooofffff muhabbeti kaçırmışımmmmm..... kocam gece 11.30 gibi evden çıktığından işten geldikten sonra pc açmıyoruz :)))) birbirimizi şımartmaca ama burda da muhabbet süpermiş, bebek, cicibebe, selen, kalbimdesin, yeliz, unbelivable.... maşallah herkes burdaymış ben eksik kalmışımmmm

bu hafta böyle, kocamcım gececi.... gelemem ki geceleri, o gidene kadar en azından

Gunaydinnnnnnnn Kislar nadilsiniz iyimisinis bugun hersey gonlunuzce olsunnnnnnnn

Rabbimin bereketli yagmurlariyla basladigimiz bu guzel gune hamd olsun... kizlar merkeze gittim muayne oldum doktor alttan bakti cimcimeyi daha iyi gordum 7.94mm kese boyumuz 5hafta 4gunluk ultrasona gore cok sukurler olsun digeri demekki karindan baktigi icin okadar kucuk gorunuyomus cok rahatladim Rabbim e sukurler olsun doktor simdilik hersey yolunda dedi 10gun sonra kalp atimi icin cagirdilar haftaya sali yeni doktorumla randevuma gideyim once duruma gore belki gene glirim merkeze de zaten ondan sonrasinda bakmiyolar.bide her ihtimale karsi pihti onleyici ignede yazdi aslinda gerek yok ama sen istersen genede kullan dedi bende bilemedim ki ya kullansam mi kullanmasam mi recetemi aldim ama sizce ne yapmaliyim

Cnm iğneni al lütfen. Ben 9+3 haftalik Bebeğimi pıhtılaşma sebebiyle kaybettim.sen al zaten ilerleyen haftalarda gerek kalmazsa bıraktırirlar. Yüreğinin yanmasına acaba mi diyerek neden olma. Tekrar hayırlı olsun.saglikla kucağına al inş öpüyorum seni ve mis kokulu bebisini

cnm hastaneye git bi yaaaa

canım gçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur.

bi dr git ozaman bukadarda deyil yani

inşllh bişi olmaz yaaa bi dra gitse üzüldüm şimdi

canlarım evde yalnızdım o yüzden gidemedim sonra duş aldım buz v.s düşürdüm eşim geldi hastaneye gidelim dedi ama ateşim normal diye gitmedim gece bir daha ateşlendim:18:grip oluyorum galiba :18:burnum tıkalı başımda çok ağrıyor

canım yaaa pazar günü çok ağrım oldu ozaman düşük yapıyorum diye çok üzüldüm.kandaki oran 2 kata yakın yükselmiş doktor iyi dedi 100 lük progestan günde 1 kere vuruluyorum.bütün duaların için amin canım

Son düzenleme:
arkadaslar progestan estrofem ve kan sulandirici igne bu ilaclar tup doktoru recete edip onunla eczaneden aldigimizda ozelden geciyo sigorta karsilamiyo ama aile hekimine yazdirinca cok ucuza geliyo ben daha onceki tedavilerde hep doktorun recetesiyle almistim progestan ve estrofemi pahaliydi gecenlerde elimde ilac kalmayinca aile hekimine yazdirmistim eczaneye bi gittim on lira bile degildi sanirim kucuk bi rakam soyledi sok oldum bugunde doktor igneyi yazinca once o recetehle gittim eczaneye sordum 90 tl dedi sonra aile hekimime yazdirdim 15tl odedim tedaviye baslayacak olan ilaclaraina devam eden arkadaslar nolur ilaclarinizi aile hekiminize yazdirip alin yazik ben bugune dek bosuna bisuru para odemisim hepinizi cok seviyorum opuyorum ...

günaydın canım merkeze gitmekle iyi etmişsin bak keseyi daha rahat görmüşsün inşaALLAH haftaya kalp atışımaşaALLAH yavruna ve sanadoktor kan sulandırıcı verdiyse kullan.zararı olmaz

günaydın canım merkeze gitmekle iyi etmişsin bak keseyi daha rahat görmüşsün inşaALLAH haftaya kalp atışımaşaALLAH yavruna ve sanadoktor kan sulandırıcı verdiyse kullan.zararı olmaz

Evet canimmm kesinlikle icim nekadar rahatladi anlatamam insallah insallah kurban oldugum Allah im senden de bu guzel haberleri almayi nasip edecek ignemi aile hekimine yazdirdim doktorun recetesiyle alirsam 93tl aile hekimine yazdirip alirsam 15 tl Allah tan uyandim artik keske imkanim olsa kullanan herkese ulasabilsem bilgilendirebilsem ignem aksam saat 5 gibi gelicek eczaneye gidip hemen alip baslayacagim sonra acaba demekten iyidir ben raziyim hergun igne yemeye yeter ki benim mercimegim tatli tatli buyusun canim sen yarin gideceksin dimi kan testine insallah cok guzel bi deger alirsin ama ikiye katlamasini bekleme sakin benimde katlamadi biliyosun insallah hersey yolunda gider seninle bu yolu uzun yuruyenlerden olarak herkese umut olabiliriz canim insallah

Canım benim cok mutlu oldum Iyikide merkezine gitmişsın için Rahatladı bence 10 gün sonrada merkezine git ondan sonra diğer doktoruna devam edersin sonuçta merkezdekiler bizim sorunlarımızı psikolojilerimizi daha iyi bıliyolar 10gun sonra güzel haberlerini bekliyoruz

Canim cok gecmis olsun.atesin basacagi zamani hissediyorsan ates gelmeden git bi dr.

Tekrar tekrar gözün aydin canim.rabbim kucaginada almayi nasip etsin.ilaclari bende aile hekimine yazdiriyorum.transferden sonra yazdirdim hamilelik devam edince tekrar yazdirdi dun esim estrofem ve progestani eczaneden vermemisler günü dolmamis daha diye ama igneyi alabilmis.

Canim gecmis olsun ins.cabuk atlatirsin dikkat et kendine.ins.yarinki test sonucunu merakla bekliyorum.ins.hayirli haberle gelirsin.

O zaman tekrardan hosgelmis küçüğün :) Allah size bagislasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…