2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

selen cnm sen nasılsın nasıl gidiyo ne durumdasın

bebeğim seni gördüğüme çok sevindim bitanem. Yumişleri büyütüyormuşsun. Hadi bakalım hayırlısı Rabbim yardımcın olsun tatlım.Dualarım sizlerle...

Bende iyiyim şükür kendim deneyip tekrar düşük yapınca buradan herhangibibir dra gittim. dr azcık vücudu dinlendir dedi.geçen ay beklemedeydim bu ayda kendim deneyeceğim. olmazsa 2 ay sonra ankaraya gideceğim canım.Hem o zamana kadar maddi durumumuzu da yola koyarız. Gitmeme gerek kalmazda hamile kalırsam biriktirdiklerimizi bebişe harcarız :)

:) bağımlılık yapmış sanırım. tüp bebek denince akla gelen ilk şey o mükemmel iğneler. İğnesiz duramıyoruzzzzzzzz :)))

şaka bir yana tedavin hayırlı olsun canım

evet canim cidden bagimlilik yapti, aksam olsada ignemi vursam bu sefer ise yararlar umarim, ya TR de nasil onluyorlar yumurtlama olayini anlamadim gitti, yumurta toplanacagi zaman dogru duzgun yumurtlamadim simdide tersi oluyor bu bahar hepimize sans getirecek canim bi kac ay dene olmadi bahari kacirma derim:)

bebem bende çıkıyorum ağrım arttı biraz uzanayım yarın konturole gidicem 11 de kızlar dualarınızı eksik etmeyin.......hepinizzzz allahıma emanetsinizzzzz sizleri çokkkkkk seviyorummmmmmm..

bebem bende çıkıyorum ağrım arttı biraz uzanayım yarın konturole gidicem 11 de kızlar dualarınızı eksik etmeyin.......hepinizzzz allahıma emanetsinizzzzz sizleri çokkkkkk seviyorummmmmmm..

bizde seni seviyoruz dualarım seninle bebeğim.

Rabbim yardımcın olsun......... Güzel haberler getir bize

dr haklı gülüm biraz dinlen rabbim tez vakitte muradını sana nasip eder inşllh çok sevindim toparlanmana cnm.....bide selen meryem otu bulabilirsen onuda yap arkadaşm hamile kalan çok var onla

Kıs Allah canını almasın nasıl gülme krizine girdim. benimkiside manyakmısın ne kendi kendine gülüyorsun diyor. dalga geçiyor. Sen çok yaşa emiii unbelivable

yumurtlaman gerekse yumurtlamaz tövbe tövbe

zaten en fazla 1-2 ay daha denerim olmazsa yapıcak bişey yok. Paşa paşa tüpbebekçiye gitcez.

dr haklı gülüm biraz dinlen rabbim tez vakitte muradını sana nasip eder inşllh çok sevindim toparlanmana cnm.....bide selen meryem otu bulabilirsen onuda yap arkadaşm hamile kalan çok var onla

canım meryem otu nasılmış ki hemen araştırayım cumartesi günü adet oldum. hemen başlayım.

bu sefer civan perçemi hayıt tokhumu alan içmiyorum.

gülüm sadece arısütü bal polen propolis içiyorum.

su gunlerde gulmeye ihtiyacimiz var canim benim sistem tersine calisiyo ama yok!! bu bahar o bebekler filizlenecek icimizde insallahhhhhhhh

netten araştır ben hacdan getirttim çok şükür giden olmuştu bi tanesini üzerinde taşıyosun hamile kaldığın gibi çıkarıyosun fazla varsada cam sürahiye temiz su koyup bi kaç tane meryem otu atıyosun sabahademleniyo o açkarnına her sabah içiyosun ben içiyorum

canım hemen araştırmaya başlıyorum buralarda bulursam buralardan. bulamazsam eşimin yeğeni umreye gitti hemen ararız onu tabi ulaşabilirsek isteyim. sağol canım benim

bebekcim bu erken menepoz riskini amh ye bakiptami soyluyorlar yoksa baska test varmi? zira benim amh 1 in altinda, cok hizli hareket etmeliyim galiba

cnm bende var fazlasıyla bulamazsan bana özelden msj at adres ver ben sana yollarım gülüm ne demek

canım arkadaşım Allah senden razı olsun.bunu söylemen bile herşeye bedel. Hemen araştırıyorum bulamazsam dediğin gibi mesaj atacağım sana.

Rabbim sana da yardım etsin. zorunu kolay eylesin inşallah.

canım arkadaşım Allah senden razı olsun.bunu söylemen bile herşeye bedel. Hemen araştırıyorum bulamazsam dediğin gibi mesaj atacağım sana.

Rabbim sana da yardım etsin. zorunu kolay eylesin inşallah.

amiiinnnnnnnnnnnn gülüm saol ne demek biz hepimiz kardeşiz burda güzbaharıma yolladım sanada yollarım lafı bile olmaz adres vermen yeterli gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…