2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Gunaydin kizlarrrrrr nasilsiniz doktora gitcekler hayirlusiyla guzel haberlee gelirler badi bakalim bolll pozifli gunlerrrrrr dilerim hepnize hayata pozitifffff bakin emiAllaha emanet olun

aydın günlerimiz, mutlu haftalarımız olsun inşallahhhhhh........

yanlış hatırlamıyorsam kalinkam bugün kontrole gidecekti, ve kalbimdesin de yeniden test yaptıracaktı sanırım..... güzel haberlerle dönün inşallahhhh

Sagol canim.evet ya hamileyim.siz böyle dedikce ben daha da bir hissediyorum bebisimi ;-)

tatlım kesinlikle aklına kötü şeyler getirme, çok çok çok daha düşük değerlerle başlayıp sağlıkla devam eden gebelikler var.... 11. gün yani bir gün önce yaptırdın testi bunun da etkisi vardır.... sen bebişlerinden umudunu kesme, el uzat ki onlar da sana daha sıkı sarılsınlar....

iyi olmaya çalışıyom bebem kasıklarım çok ağrıyo acaba yumişlerimmi büyüyo çok ağrım var çok

bebekim benimmmm yaaaaa :))))) bol bol yumin olsun, kalitelisinden döllensin, sıkıca sana yapışsın emiiiii sonra da eteğinden ayrılmasınlar.....:13::13::13:

Sabahiniz aydin olsun iciniz mutlulukla dolsun insallah ...
Busabah doktora gittim durumumu uzun uzun anlattim kadincagiz oyle dinledi dinledi en sonunda kese muaynesine geldim deyince bian bende bu hikayenin sonu nereye varacak diye merakla bekliyodum dedi... neyse karindan Ultrasonla bakti 1adet minnacik bi kese gorundu cok sukur Allah ima doktor simdilik herseyin yolunda oldugunu soyledi tabi suan sadece kese gorunuyo icinde herhangi bisey yok haftaya sali kontrole gel suphede kalirsak bide vajinal bakariz dedi kesenin boyutu yapilan iki olcumde 4.52 mm ve 5.29 mm kac haftalik oluyo dedim 4 haftaliga tekabul ediyo dedi ama hesaplara gore 5 haftalik olmasi lazim dedim bunlara takilma hersey yolunda dedi bhcg artisini sordum iki gunde ikiye katlama diye bisey yok % 60artmasi yeterli dedi doktoru genel olarak begendim sevdim sakin insani sakinlestiren cok dikkatli dinleyen bilgili gozlerle bakan cokta tatli ve kibar bi bayan kanim isindi yani insallah onunla aylarca gorusmek nasip olur ... ilaclarinada oldugu gibi devam et hicbirini birak ma dedi.... simsiii ben yarin genede merkezede bi gitsemmi yoksa doktorumu arayip bilgilendirsem mi onu dusunuyorum gerci cok sik ultrasona girmekte iyi degil diye dusunuyorum en iyisi arayi bilgi vermek ve sabirla haftaya sali yi beklemek en dogrusu olacak

Hamile arkadaslar sizin kese muaynenizde keseniz kac mm idi bide vajinal mi bakildi karindan mi vajinal bakildiginda daha buyuk mu gorunuyo acaba aslinda ilk gebeligimdede hatirliyorum doktorum keseyi olcmemisti bile onun olcusu cokta onemli degil gormemiz yeterli demisti olcumlere bi sonraki kontrolde baslamisti bana bi akil verirsenin cok mutlu olurum hepinizi kocaman opuyorum

kalbimdesin unutma kalbimizdesin ve senden gelecek guzel haberleri bekliyoruz hepinizi hepinizi cok cok opuyorum... bide arkadaslar ne yalan soyliyim gknlumden hep tek gebelik geciyodu cok sukurler olsun Allah gonlume gore verdi darisi insallah guzbahar ablama bebek-34 kardesime amayaa kardesime yeliz kardesime ve nurdanur kardesime ve bekleyen tum kardeslerimin basina insallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz

Gunaydin canim benim haberlerini okudumm senden guzel Haberler geldii Allshim izniyle Rabbim sagliklili sihhatli kucaguna aldirsin hamileligin cok mutlu ve keyifli gecer insallah Evladin seni 9 ay birakmaz insallah insallah kalbimdesinde guzel haberlar gelur insallah sizleri seviyorum sizleri

kuzum öğleden sonra transfere gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin emii...

kuzum öğleden sonra transfere gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin emii...

canım, hayırlısıyla inşallah başka tedaviye gerek kalmaz, bu son tedavin olur, emriyoların güzelce çözülür, sıkıca tutunur göbişinde can bulur inşallahhhhhh

canım, hayırlısıyla inşallah başka tedaviye gerek kalmaz, bu son tedavin olur, emriyoların güzelce çözülür, sıkıca tutunur göbişinde can bulur inşallahhhhhh

inşallah canım benim inşallah Rabbim hepimize yardım etsin inşallah çözülürler ve dayanırlar gerisi Rabbimin takdiri oyyyyy zor iş yaaaa :)

Kizlar ben yarin son kez merkezede gitmeye karar verdim hem bi cikolata alip gotureyim hem helalleseyim son kez insallah onlarla goruseyim kendi doktorumdanda herseyin yolunda oldugunu duyayim sonrasinda normal doktoruma devam edeyim Allah nasip kismet ederse

Canim benimmm gozun aydin. Ben ilk kontrole 5+4ken gitmistim. 6+1de kalp atisini duyduk bunlari yasadigim sehirde yaptirdim karindan. 6+4luk ankaradabaskent unv tup bebek merkezinde vajinal ultrason yaptilar cok kucuk gorunmez diye. Olcum yapmadilar ama. Vajinal ultrasonun hic bi sakincasi yok. Sık ultrasonun da hic bi zarari yok canim icin rahat etsin. Bi daha goreyim bi daha goreyim diye fazlasını istedigin icin zararli diyorlar. Psikolojik acidan. Bi sıkıntı olmaz ama tup bebek doktorunda takip etsin istersen. Takip yapiyolarsa. Benim doktorum hulusi bey ayrintili ultrasona bakmiyor ayda bir genel kontrolumu yapiyor. 2 haftada bir de baskent unv. Has. baska bi doktora gidiyorum. Sonuclarimi hulusi bey degerlendiriyor. Yasadigim sehirde de bi doktorum daha var.acil bir sey olursa diye. Sende sonuclarini kendi doktoruna goster istersen. Saglicakla kal.

cnımın içi nasılsın .......ölemi diyolar sence bu sefer umutluyum aylin valla öbürlerinde hiç böle olmamıştım rüyamda beyaz bi tabağın içinde 2 tane yumurta gördüm

çok güzel bir rüya canm yumurta bebek demektır ruyada sanırım ikiz hamıle olacan inşallah:13: rabbim kucagna almayıda nasip etsi inşallah

Cok sevindim canım. Allah kucaginada almayi nasip etsin. Rabbim bizede yasatsin inşallah.

Canım arkadaşım seni çok seviyorum ve inanılmaz mutlu oldum. Allahım bugünkü test sonucunu da güzel eyler inşallah. sabırsızlıkla senden güzel haberin devamını bekliyorum.

Kocaman öpüyor ve tebrik ediyorum tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırım bunada şükür.

gözün aydın tatlım.

Değerin zaten 11. gün değeri imiş ve ayrıca önemli olan katlanarak artması.

Rabbim sorunuz ve sağlıkla bebişini kucağına verir inşallah... HAMİLESİNNNNN

canım benim yaaaaa...... nasıl rahat edeceksen öyle yap tatlımmmmm

önünüzde saygıyla eğilirim ancak.... nasılsın tatlım neler yapıyosun

Gunaydin canim benim haberlerini okudumm senden guzel Haberler geldii Allshim izniyle Rabbim sagliklili sihhatli kucaguna aldirsin hamileligin cok mutlu ve keyifli gecer insallah Evladin seni 9 ay birakmaz insallah insallah kalbimdesinde guzel haberlar gelur insallah sizleri seviyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…