2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Şu oksurugum bi bitmedi 😡 kasiklarim agriyo sanki acaba oksurmketn mi ;( olsururkn backlarmi yukari cekiyorm ki kasmiyim kndimi :/ yada rahim genisliyo olablir mi

10.gun degerim 43 tu sonrasinda katlayarak devam etti.bugun 9+6 olduk cok sukur.degerin dusuk degil buna takilip kendini uzme hamisligin tadini cikar

canmmm inşallah degerlern kat kat artar allah emeklerını yemesın korkma allaha emanet ol hayırlı ugurlu olsun

Cok teşekkür ederim arkadaşlarım sogolun.
miracim ins.benimde artar degerim ve bende senin gibi umut olurum diger arkadaşlara.

canim panik yapma tutunma kanamasidir insallah yerlesiyor bebecikler:) bol bol dinlen kotu seyler dusunmeeee

nihanım gözün aydın bitanem değerin çok iyi hiç korkma rabbimin izniyle güzel güzel katlanır o değerlerin üzme kendini arkadaşm sakın

İnşallah arkadaşım yaa embriyolar sağlıklı çözülsün de geç olsun napalım...

bence de kotu bir deger degil canim, 50 civari iyi diye okumustum bir yerde ki seninkide cok yakin..pozitif enerjinle yardimci ol bebislerine bence:)

nihanım gözün aydın bitanem değerin çok iyi hiç korkma rabbimin izniyle güzel güzel katlanır o değerlerin üzme kendini arkadaşm sakın

Cok tesekkür ederim arkadaslarim.evet biraz arastirdim bu sekilde baslayip devam eden hamilelikler varmis.ins. benimde öyle olur :-D

Benim testten onceki ve sonraki gunler migde bullantilarim oldu ozellikle sabahlari cok fenaydi ama son gunlerde tamamen kesildi gebe olan arkadaslar sizin bulantilariniz ne zaman basladi devam ediyo mu kendimi hic hamile hissetmiyorum ben insallah yarin guzel haberlerle gelmek nasip olur hepinizi cok cok opuyorum...

cnımın içi nasılsın .......ölemi diyolar sence bu sefer umutluyum aylin valla öbürlerinde hiç böle olmamıştım rüyamda beyaz bi tabağın içinde 2 tane yumurta gördüm

Hayir olsun canim.insallah bu son tedavin olur da bebislerin sıkı tutunur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…