Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırımbunada şükür.
Cnm niye oyle duyorsun bence oyle kotu degilben gozun aydin hamilesin diyorum inss bu deger katlanarak bebisini sana getirsin cnm simdi bolbol yat dinlen stres felan yapma inss hakkinda hayirlisi olsun cnm
canım düşük değil hamilesindeğerlerin kat kat artacak üzülme gözün aydın canım......
Ecanım bazen diyorum ki bu doktorların bazıları insan değil mi?acaba çok hassas olan biz kadınları kobaya çeviriyorlar sonrada cevap veremeyince bir sürü sudan sebeplerle kafamızı karıştırıyorlar.ALLAH karşımıza insan olan iyi doktorları çıkarsın.eminim bizi görünce gözleri parlıyordur.film şeridi gibi dolar euro işaretleri geçiyordur.canım yumurta sayıları benimde ilk tedavilerimde 7-8 tane olurdu ama bu son tedavilerde 9-16-22 oldu :44::44:ben de anlamadım ama inşaALLAH Rabbim kadeimize hayırlı sağlıklı evlatlar yazar..canım benim ben de 12 senedir bebek için uğraşıyorum son 10 senedir de tüp bebekle 2 tane tüp tedavisi yumurta gelişmleri güzel gitmiyor diye opu günlerine yakın iptal edildi bunun 2.cisini İST.cerrahpaşada yaptırıyordum opu gününü belirleyebiliriz dedikleri gün aşırı stresten kanamam oldu o da öyle iptal oldu.3.tedavim opudan sonra embriyolar kalitesiz diye iptal oldu.4 tane fresh 3 tanede dondurulmuş transferim var bunlar sadece tüp bebek olanlar diğerlerini saymıyorum bile ve hala dışardan normal biri gibi gözüküyorumdüşününce bile deliriyorum ama sabredeceğiz inşaALLAH mükafatını alacağız
Canim benim gozun aydin hamilesin Allshim insallah gjndeen gunee degerin artar bebisin annecim seninle der HIC tasalanma degri bes olupta artanlar bile oluyor Allshim saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin sevgilerle keuifli gunler dilerim hepinize
Canım gozunaydın hamilesin 11. Güne göre degerin cok güzel İnşalllahhh değerin dahada artarBen geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırımbunada şükür.
iyi bence çok sevindim sağlıkla katlana katlana artsın inşalahh
Insallah canim sağolun.iyiki varsiniz.Canım gozunaydın hamilesin 11. Güne göre degerin cok güzel İnşalllahhh değerin dahada artar
yarın 2. beta-hcg testim var zaten bu kahverengi akıntının hayır mışer mi olduğu belli olur:44:
Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırımbunada şükür.
Canim gözünüz aydın kat kat artar değerin Allahin izni ile bol bol oku bebisine
canımmm nekadar zor olduğunu biliyorum benim görümcemde almanyada 5yıldır gelemiyor
aaaah canıımmmm aaaah ne uykusu akşamdan beri kahverengi akıntım var doktoru aradım hemen progestan iğne yaptır dedi.tabii elimde reçete yok evde iğne vardı gittik en yakın devlet hastanesine durumu anlattım yok dediler reçetesiz olmaz yapamayız.yalvar yakar yaptırdım.bu sabah tekrar gittim yine yalvar yakar yaptırdım gecem iyi geçmedi yaniiive yarın beni daha çok endişelendiriyor
canım bazen diyorum ki bu doktorların bazıları insan değil mi?acaba çok hassas olan biz kadınları kobaya çeviriyorlar sonrada cevap veremeyince bir sürü sudan sebeplerle kafamızı karıştırıyorlar.ALLAH karşımıza insan olan iyi doktorları çıkarsın.eminim bizi görünce gözleri parlıyordur.film şeridi gibi dolar euro işaretleri geçiyordur.canım yumurta sayıları benimde ilk tedavilerimde 7-8 tane olurdu ama bu son tedavilerde 9-16-22 oldu :44::44:ben de anlamadım ama inşaALLAH Rabbim kadeimize hayırlı sağlıklı evlatlar yazar..canım benim ben de 12 senedir bebek için uğraşıyorum son 10 senedir de tüp bebekle 2 tane tüp tedavisi yumurta gelişmleri güzel gitmiyor diye opu günlerine yakın iptal edildi bunun 2.cisini İST.cerrahpaşada yaptırıyordum opu gününü belirleyebiliriz dedikleri gün aşırı stresten kanamam oldu o da öyle iptal oldu.3.tedavim opudan sonra embriyolar kalitesiz diye iptal oldu.4 tane fresh 3 tanede dondurulmuş transferim var bunlar sadece tüp bebek olanlar diğerlerini saymıyorum bile ve hala dışardan normal biri gibi gözüküyorumdüşününce bile deliriyorum ama sabredeceğiz inşaALLAH mükafatını alacağız
canım hiç sıkma canını, gayet güzel değerin... inşallahhhh kat kat artar tatlımmmmmmmBen geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırımbunada şükür.
yarın 2. beta-hcg testim var zaten bu kahverengi akıntının hayır mışer mi olduğu belli olur:44:
Canim benim ne moralini bozup umudunu yitir nede cok umutlan henuz sonuc belli degil hersey olabilir diye kendini sakin tutmaya calis ben hala oyle yapiyorum ne tamamen umutlaniyorum nede umudumu yitiriyorum hersey olabilir diyorum Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasayacagim Allah im insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder cok dusuk baslayip gayet guzel devam edenleride gorduk biliyosun aylardir burada nelere sahit olduk neler okuduk hala umut var insallah kat kat artar degerin seviniriz burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?