2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

E

Evet canim bir tane evlat sahibi olmak icin nelerle ugrasiyoruz insallah Seninde evlatlarina kavustugun so'n tedavin olur Rabbim bizimgibi evlat Icin ugrasanlarin yusunu guldursun kucaklarina bos birakmasin massallah yumurta sayin gayet Guzelmis tedavi oncesi kur filan uyguladinmi canim benim
Allaha emanet olun

Canim benim gozun aydin hamilesin Allshim insallah gjndeen gunee degerin artar bebisin annecim seninle der HIC tasalanma degri bes olupta artanlar bile oluyor Allshim saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin sevgilerle keuifli gunler dilerim hepinize

Sagol canim güzel dualariniz icin.Allah razi olsun.ins. bebeğim benimle kalir.

yarın 2. beta-hcg testim var zaten bu kahverengi akıntının hayır mışer miolduğu belli olur:44:

Hic bisicik olmaz korkma katlanacak Allshim izniyle Allaha guvenen yolda kalmaz canim benim gulerek Gder gulerek gelursin Allaha emanetsinis bevislerinle Beraber keyifli gunler dilerim hepinize

canımmm nekadar zor olduğunu biliyorum benim görümcemde almanyada 5yıldır gelemiyor

Allah hetkese kolayliklar versin cicibebemmmmmmm nasilsin tatlimmmmmm bugunun dununden guzel olsun senini ve tum kardeslerimin
Allaha emanet olun duam bellu duyan belli Allshim dualarimizi Kabul etsin Kislar

Canim benim Allaha emanet ol dinlen güzelce cok dikkat et kendine Allah esirgesin melegini ve seni

inşallah kucağına alacağın yavrucaklar tüm bu tedavi süreçlerini unuttursun sana canım...... sen dinlen, yavrucaklar yerleşsin....

Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırım bunada şükür.
canım hiç sıkma canını, gayet güzel değerin... inşallahhhh kat kat artar tatlımmmmmmm

yarın 2. beta-hcg testim var zaten bu kahverengi akıntının hayır mışer miolduğu belli olur:44:

Canim kahverengi akintin mi oldu hic kork ma bendede oldu cok acik kahveydi iki gun boyunca bikac damla seklinde sanirim implantasyon kanamasi dedikleri seydi ya teste yakin gunlerdi ya testten sonraydi tam hatirlamiyorum ama devami gelmedi cok sukur senin kide iyiye isaret insallah yarinda hep guzel haberlerimiz olsun guzel bigun gecirelim insallah ...

Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırım bunada şükür.

Canim benim ne moralini bozup umudunu yitir nede cok umutlan henuz sonuc belli degil hersey olabilir diye kendini sakin tutmaya calis ben hala oyle yapiyorum ne tamamen umutlaniyorum nede umudumu yitiriyorum hersey olabilir diyorum Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasayacagim Allah im insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder cok dusuk baslayip gayet guzel devam edenleride gorduk biliyosun aylardir burada nelere sahit olduk neler okuduk hala umut var insallah kat kat artar degerin seviniriz burada...

canım hiç sıkma canını, gayet güzel değerin... inşallahhhh kat kat artar tatlımmmmmmm[/QUOTE]

Insallah canim katlanır. Ilk hamileligimde de böyle olmustu ikincisi de kimyasaldi.hal böyle olunca insan ister istemez umutlanamiyor. Dualarınızi bekliyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.

Ilk denemem de bişey hissedemedim ama
bunda cok umutluydum.cok şükür ki ikinci denememde hamile kalabildigimi öğrendim. Herseye hazirlikliyim Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Amin.

10.gun degerim 43 tu sonrasinda katlayarak devam etti.bugun 9+6 olduk cok sukur.degerin dusuk degil buna takilip kendini uzme hamisligin tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…