- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
15 sene oldu ikisenede birr gidiyoruz bide tup bebek davalari Cikti Burda bayada ucretli 6000 eoroya kadar cikiyo uc tanesini sigorta karsiliyo ama sonrasida epey yipraniyo insan yani ucdenemede olursa yasadin Allah lolaylik versin cumlemize
Canım benimTSK ederim o senin güzelliğin İnşallahhh canım 9 ay sımsıkı annelerine yapışsınlar
bizim yaramazlar biraz gec yerlesiyorlar nede olsa 9 ay kalacaklar herseyleri tamam olsun cnm benim
bizim yaramazlar biraz gec yerlesiyorlar nede olsa 9 ay kalacaklar herseyleri tamam olsun cnm benim
Cnm okuyunca icin ciz etti cok oldu gelmeyeli
yarın 2. beta-hcg testim var zaten bu kahverengi akıntının hayır mışer mi olduğu belli olur:44:
inşlahhh hayır dır canım arkadaşım inşalahh sımsıkı tutunurda bırakmazlar seni
canım benim 15 sene çok zaman olmuş.Rabbim sabır versininşaALLAH başladığın ilk tedavide yavrularını kucağına alırsın
Evet canim yaklasik On senedir bebek icin ugrasiyorus burada 6 tane oldu bir tanede turkiyede oldu ama Transfer sayim 5. 2 tanesinde Transfer olmadi doktorun kotisune denk geldik turk dedik fayda Eder dedik benim Yumurtalarin heder etti Yumurtalarim ilki zamanlar 6 tane fln oluyodu hepside dolleniyodu ama kadin Genetik tahlil yapcaz dedi 6 yumuryadan sadece 1 tane laliyodu oda negatif .sonra merkez degistirdik oradaki Doktor sizin genlerinisde Sorun yok Yumurtalarin o tahlile gindermeuelim dedi saglikli yumurtalarida zedeleyebiliyorlar dedi zaten o Yumurtalarin problemli olsa dollenmesler dedi tabi is Isden gecti bendede gunden gunee Yumurtalarin azaldi her tedavide yapilan hormonlarda kac yumurya cikarsa kadinin okafar yjmurtaliklari yaslaniyomis gecen sarac oglu hoca soyledi elbet gelecek o gunler neyler eyler MEVLAM guzel eylerartik sasirdim
cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss
canım güzel arkadaşım korkma inşallah korkulacak bir şey deyildir benimde bugun belim ve kasıklarm ağrıyor bende korkuyorum
canım benim elden bir şey gelmiyor elimde değil:18: RABBİM yavrularımızı bize bağışlasın
cnm benim inss bundan sonra allah kolayliklar versin insscanım yaa bu yaramazların yüzünden son 3 ayda saçlarım beyazladı
Canim benim cokbtesekkur ederim sizlerle yazisinca Biras rahatliyorum aslinda buseme geldik ama tup bebek icin geldik izinden bisey anlamadim git gel konya alti Saat derlerler ya Izin yollarda gecti ustune ustluk bide negatif oldu tabc HIc bisey anlamadim Allshim herkesin gonlune gore versin optum canlar Gusel yurekli arkadslarim bemin
Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırımbunada şükür.
Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırımbunada şükür.
cnm benim inss bundan sonra allah kolayliklar versin inss
Ama sana sunu soyleyeyim o saclar olsada beyazliyor olmasada inss olduklarindada goreceksin o zamanda baska dertler oluyor hele bide takintili anne olursan dusun artik gerisini ben biraz oyleyimde cnm benim olsunda beyazlasin cnm benim sagligimiz yerinde olsun yeterki
Aminnn cnm inss bebisinle gelmeyi nasip etsin allah inss bolbol gezersin ozaman inss cnm benim allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?