2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tatlım nerdesin ne yaptın kan verdin mi?inşaALLAH Rabbim yüzünü güldürsün

Gunaydin canlar Allshim izniyle bisey olmaz insallah endiselenme Fasla ayakta kalma Dinlen insallah ayaginin Altona yastik koy ve yat kuzum Allah herkesin gonlune gore versin

Nihancimmmm ne haber insallah guzel haberlerle gelursin Kislar hamileyim diye pozitifli gunler dilerim hepinize

Nihancimmmm ne haber insallah guzel haberlerle gelursin Kislar hamileyim diye pozitifli gunler dilerim hepinize

mutlu pazarlaaarrrrr.......

canım kendini fazla yorma, dinlen.... allaha emanet yavrular, inşallah sonuna kadar sağlıkla seninle kalırlarrr.......

Nihannnnn nerde kaldın yavruuuuu..... merakla bekliyorummmmm

Gunaydin canlar Allshim izniyle bisey olmaz insallah endiselenme Fasla ayakta kalma Dinlen insallah ayaginin Altona yastik koy ve yat kuzum Allah herkesin gonlune gore versin

canım benim sağol dinleniyorum bakalım bu tedavinin sonu nasıl olacak:44:

Kizlar mrb hepinize iyi pazarlar diliyorum
cnm bolbolbyat dinlen ayaginin altina minder koy cnm iyiki vurdurabilmissiniz igneleri insss onlar yerlesme lekesidir cnm allaha emanetler inss

Evet nihan inss guzel sonucla dön bize merak ettik seni

canım kendini fazla yorma, dinlen.... allaha emanet yavrular, inşallah sonuna kadar sağlıkla seninle kalırlarrr.......

sana da mutlu pazarlar canımamin canım inşaALLAHdoktorum normal diyor "embriyo implantasyonu"gerçekleşiyormuş beklenen bir olaymış ama bir de bana sorun
ben de Nihan'ı merak ettim inşaALLAH herşey yolundadır

sağol Neşecim inşaALLAH doktor da büyük bir ihtimal yerleşmedir dedi ama bu güne kadar yerleşemedi mi?bu yavrular:44::44::44::44:

canım benim sağol dinleniyorum bakalım bu tedavinin sonu nasıl olacak:44:

Canim benim Allahim artik evlatlarini korusun bisey olmaz korkma benim eltimde hamile ve 2 aylik flan onunda ara ara lanamalari Oluyo Doktor DEMIS kahvengi akintidan korkma hisey olmaz DEMIS Allshim butjn hamilelerin evlatlarini hayirlusiyla kucagina Aldirsin Allaha emanetr olun

Kuzum içnini ferah tut bebişler yer acıyordur damara denk gelmiştir yarında değerin İnşalllahhh katlanacak

Bitanem sanada iyi pazarlar
Bende merak ettim

canım benim ne güzel yazmışsın inan için ferahladı .ALLAH .C.C razı olsun..amincanım amin

Kuzum içnini ferah tut bebişler yer acıyordur damara denk gelmiştir yarında değerin İnşalllahhh katlanacak

Bitanem sanada iyi pazarlar

Bende merak ettim

melindacım kalbi güzel,yüzü güzel arkadaşım.çok sağolben de öyle olmasını umuyorum.inşaALLAH iyi bir gömrler kendilerini 9 aylık olduklarında bırakırlar

melindacım kalbi güzel,yüzü güzel arkadaşım.çok sağolben de öyle olmasını umuyorum.inşaALLAH iyi bir gömrler kendilerini 9 aylık olduklarında bırakırlar
Canım benim TSK ederim o senin güzelliğin İnşallahhh canım 9 ay sımsıkı annelerine yapışsınlar

sağol Neşecim inşaALLAH doktor da büyük bir ihtimal yerleşmedir dedi ama bu güne kadar yerleşemedi mi?bu yavrular:44::44::44::44:
bizim yaramazlar biraz gec yerlesiyorlar nede olsa 9 ay kalacaklar herseyleri tamam olsun cnm benim

Kizlarrrrrr ben turkiyeyi cokkkkkkkkk Osledim. Alakasiz ama yazmaki geldi icimdennnn

Cnm okuyunca icin ciz etti cok oldu gelmeyeli

Canim benim senin kontrolun yarin dimi gulerel icin ferahlamis sekilde gelirsin insallah nihandan haber varmi oda musmutlu gelir insallah

yarın 2. beta-hcg testim var zaten bu kahverengi akıntının hayır mışer miolduğu belli olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…