- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
aaaah canıımmmm aaaah ne uykusu akşamdan beri kahverengi akıntım var doktoru aradım hemen progestan iğne yaptır dedi.tabii elimde reçete yok evde iğne vardı gittik en yakın devlet hastanesine durumu anlattım yok dediler reçetesiz olmaz yapamayız.yalvar yakar yaptırdım.bu sabah tekrar gittim yine yalvar yakar yaptırdım gecem iyi geçmedi yaniiive yarın beni daha çok endişelendiriyor
aaaah canıımmmm aaaah ne uykusu akşamdan beri kahverengi akıntım var doktoru aradım hemen progestan iğne yaptır dedi.tabii elimde reçete yok evde iğne vardı gittik en yakın devlet hastanesine durumu anlattım yok dediler reçetesiz olmaz yapamayız.yalvar yakar yaptırdım.bu sabah tekrar gittim yine yalvar yakar yaptırdım gecem iyi geçmedi yaniiive yarın beni daha çok endişelendiriyor
Gunaydin canlar Allshim izniyle bisey olmaz insallah endiselenme Fasla ayakta kalma Dinlen insallah ayaginin Altona yastik koy ve yat kuzum Allah herkesin gonlune gore versin
cnm bolbolbyat dinlen ayaginin altina minder koy cnm iyiki vurdurabilmissiniz igneleri insss onlar yerlesme lekesidir cnm allaha emanetler inssaaaah canıımmmm aaaah ne uykusu akşamdan beri kahverengi akıntım var doktoru aradım hemen progestan iğne yaptır dedi.tabii elimde reçete yok evde iğne vardı gittik en yakın devlet hastanesine durumu anlattım yok dediler reçetesiz olmaz yapamayız.yalvar yakar yaptırdım.bu sabah tekrar gittim yine yalvar yakar yaptırdım gecem iyi geçmedi yaniiive yarın beni daha çok endişelendiriyor
tatlım nerdesin ne yaptın kan verdin mi?inşaALLAH Rabbim yüzünü güldürsün
mutlu pazarlaaarrrrr.......
canım kendini fazla yorma, dinlen.... allaha emanet yavrular, inşallah sonuna kadar sağlıkla seninle kalırlarrr.......
Nihannnnn nerde kaldın yavruuuuu..... merakla bekliyorummmmm
Kizlar mrb hepinize iyi pazarlar diliyorum
cnm bolbolbyat dinlen ayaginin altina minder koy cnm iyiki vurdurabilmissiniz igneleri insss onlar yerlesme lekesidir cnm allaha emanetler inss
Evet nihan inss guzel sonucla dön bize merak ettik seni
canım benim sağol dinleniyorumbakalım bu tedavinin sonu nasıl olacak:44:
Kuzum içnini ferah tut bebişler yer acıyordur damara denk gelmiştir yarında değerin İnşalllahhh katlanacakaaaah canıımmmm aaaah ne uykusu akşamdan beri kahverengi akıntım var doktoru aradım hemen progestan iğne yaptır dedi.tabii elimde reçete yok evde iğne vardı gittik en yakın devlet hastanesine durumu anlattım yok dediler reçetesiz olmaz yapamayız.yalvar yakar yaptırdım.bu sabah tekrar gittim yine yalvar yakar yaptırdım gecem iyi geçmedi yaniiive yarın beni daha çok endişelendiriyor
Bitanem sanada iyi pazarlarmutlu pazarlaaarrrrr.......
canım kendini fazla yorma, dinlen.... allaha emanet yavrular, inşallah sonuna kadar sağlıkla seninle kalırlarrr.......
Nihannnnn nerde kaldın yavruuuuu..... merakla bekliyorummmmm
Bende merak ettimtatlım nerdesin ne yaptın kan verdin mi?inşaALLAH Rabbim yüzünü güldürsün
Canim benim Allahim artik evlatlarini korusun bisey olmaz korkma benim eltimde hamile ve 2 aylik flan onunda ara ara lanamalari Oluyo Doktor DEMIS kahvengi akintidan korkma hisey olmaz DEMIS Allshim butjn hamilelerin evlatlarini hayirlusiyla kucagina Aldirsin Allaha emanetr olun
Kuzum içnini ferah tut bebişler yer acıyordur damara denk gelmiştir yarında değerin İnşalllahhh katlanacak
Bitanem sanada iyi pazarlar
Bende merak ettim
Kizlarrrrrr ben turkiyeyi cokkkkkkkkk Osledim. Alakasiz ama yazmaki geldi icimdennnn
canım benim ne güzel yazmışsıninan için ferahladı .ALLAH .C.C razı olsun.. amin canım amin
Canım benimmelindacım kalbi güzel,yüzü güzel arkadaşım.çok sağol ben de öyle olmasını umuyorum.inşaALLAH iyi bir gömrler kendilerini 9 aylık olduklarında bırakırlar
bizim yaramazlar biraz gec yerlesiyorlar nede olsa 9 ay kalacaklar herseyleri tamam olsun cnm benimsağol Neşecim inşaALLAH doktor da büyük bir ihtimal yerleşmedir dedi ama bu güne kadar yerleşemedi mi?bu yavrular:44::44::44::44:
Kizlarrrrrr ben turkiyeyi cokkkkkkkkk Osledim. Alakasiz ama yazmaki geldi icimdennnn
kaç senedir gurbettesin canım
Canim benim senin kontrolun yarin dimi gulerel icin ferahlamis sekilde gelirsin insallah nihandan haber varmi oda musmutlu gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?