• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

15 sene oldu ikisenede birr gidiyoruz bide tup bebek davalari Cikti Burda bayada ucretli 6000 eoroya kadar cikiyo uc tanesini sigorta karsiliyo ama sonrasida epey yipraniyo insan yani ucdenemede olursa yasadin Allah lolaylik versin cumlemize

canım benim 15 sene çok zaman olmuş.Rabbim sabır versin:16:inşaALLAH başladığın ilk tedavide yavrularını kucağına alırsın:49:

bizim yaramazlar biraz gec yerlesiyorlar nede olsa 9 ay kalacaklar herseyleri tamam olsun cnm benim

Cnm okuyunca icin ciz etti cok oldu gelmeyeli

Canim benim cokbtesekkur ederim sizlerle yazisinca Biras rahatliyorum aslinda buseme geldik ama tup bebek icin geldik izinden bisey anlamadim git gel konya alti Saat derlerler ya Izin yollarda gecti ustune ustluk bide negatif oldu tabc HIc bisey anlamadim Allshim herkesin gonlune gore versin optum canlar Gusel yurekli arkadslarim bemin

canım benim 15 sene çok zaman olmuş.Rabbim sabır versin:16:inşaALLAH başladığın ilk tedavide yavrularını kucağına alırsın:49:

Evet canim yaklasik On senedir bebek icin ugrasiyorus burada 6 tane oldu bir tanede turkiyede oldu ama Transfer sayim 5. 2 tanesinde Transfer olmadi doktorun kotisune denk geldik turk dedik fayda Eder dedik benim Yumurtalarin heder etti Yumurtalarim ilki zamanlar 6 tane fln oluyodu hepside dolleniyodu ama kadin Genetik tahlil yapcaz dedi 6 yumuryadan sadece 1 tane laliyodu oda negatif .sonra merkez degistirdik oradaki Doktor sizin genlerinisde Sorun yok Yumurtalarin o tahlile gindermeuelim dedi saglikli yumurtalarida zedeleyebiliyorlar dedi zaten o Yumurtalarin problemli olsa dollenmesler dedi tabi is Isden gecti bendede gunden gunee Yumurtalarin azaldi her tedavide yapilan hormonlarda kac yumurya cikarsa kadinin okafar yjmurtaliklari yaslaniyomis gecen sarac oglu hoca soyledi elbet gelecek o gunler neyler eyler MEVLAM guzel eylerartik sasirdim

Evet canim yaklasik On senedir bebek icin ugrasiyorus burada 6 tane oldu bir tanede turkiyede oldu ama Transfer sayim 5. 2 tanesinde Transfer olmadi doktorun kotisune denk geldik turk dedik fayda Eder dedik benim Yumurtalarin heder etti Yumurtalarim ilki zamanlar 6 tane fln oluyodu hepside dolleniyodu ama kadin Genetik tahlil yapcaz dedi 6 yumuryadan sadece 1 tane laliyodu oda negatif .sonra merkez degistirdik oradaki Doktor sizin genlerinisde Sorun yok Yumurtalarin o tahlile gindermeuelim dedi saglikli yumurtalarida zedeleyebiliyorlar dedi zaten o Yumurtalarin problemli olsa dollenmesler dedi tabi is Isden gecti bendede gunden gunee Yumurtalarin azaldi her tedavide yapilan hormonlarda kac yumurya cikarsa kadinin okafar yjmurtaliklari yaslaniyomis gecen sarac oglu hoca soyledi elbet gelecek o gunler neyler eyler MEVLAM guzel eylerartik sasirdim

canım bazen diyorum ki bu doktorların bazıları insan değil mi?acaba çok hassas olan biz kadınları kobaya çeviriyorlar sonrada cevap veremeyince bir sürü sudan sebeplerle kafamızı karıştırıyorlar.ALLAH karşımıza insan olan iyi doktorları çıkarsın.eminim bizi görünce gözleri parlıyordur.film şeridi gibi dolar euro işaretleri geçiyordur.canım yumurta sayıları benimde ilk tedavilerimde 7-8 tane olurdu ama bu son tedavilerde 9-16-22 oldu :44::44:ben de anlamadım ama inşaALLAH Rabbim kadeimize hayırlı sağlıklı evlatlar yazar..canım benim ben de 12 senedir bebek için uğraşıyorum son 10 senedir de tüp bebekle 2 tane tüp tedavisi yumurta gelişmleri güzel gitmiyor diye opu günlerine yakın iptal edildi bunun 2.cisini İST.cerrahpaşada yaptırıyordum opu gününü belirleyebiliriz dedikleri gün aşırı stresten kanamam oldu o da öyle iptal oldu.3.tedavim opudan sonra embriyolar kalitesiz diye iptal oldu.4 tane fresh 3 tanede dondurulmuş transferim var bunlar sadece tüp bebek olanlar diğerlerini saymıyorum bile ve hala dışardan normal biri gibi gözüküyorum:52::52::52::52::52::52:düşününce bile deliriyorum:27::27::27: ama sabredeceğiz inşaALLAH mükafatını alacağız:55::55::8::8::8::8::8:

canım yaa bu yaramazların yüzünden son 3 ayda saçlarım beyazladı:52::52::52:
cnm benim inss bundan sonra allah kolayliklar versin inss
Ama sana sunu soyleyeyim o saclar olsada beyazliyor olmasada inss olduklarindada goreceksin o zamanda baska dertler oluyor hele bide takintili anne olursan dusun artik gerisini ben biraz oyleyimde cnm benim olsunda beyazlasin cnm benim sagligimiz yerinde olsun yeterki:54:

Canim benim cokbtesekkur ederim sizlerle yazisinca Biras rahatliyorum aslinda buseme geldik ama tup bebek icin geldik izinden bisey anlamadim git gel konya alti Saat derlerler ya Izin yollarda gecti ustune ustluk bide negatif oldu tabc HIc bisey anlamadim Allshim herkesin gonlune gore versin optum canlar Gusel yurekli arkadslarim bemin

Aminnn cnm inss bebisinle gelmeyi nasip etsin allah inss bolbol gezersin ozaman inss cnm benim allah yardimcin olsun

Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırım :( bunada şükür.

Cnm niye oyle duyorsun bence oyle kotu degil :nazar:ben gozun aydin hamilesin diyorum inss bu deger katlanarak bebisini sana getirsin cnm simdi bolbol yat dinlen stres felan yapma inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

cnm benim inss bundan sonra allah kolayliklar versin inss
Ama sana sunu soyleyeyim o saclar olsada beyazliyor olmasada inss olduklarindada goreceksin o zamanda baska dertler oluyor hele bide takintili anne olursan dusun artik gerisini ben biraz oyleyimde cnm benim olsunda beyazlasin cnm benim sagligimiz yerinde olsun yeterki:54:

Aminnn cnm inss bebisinle gelmeyi nasip etsin allah inss bolbol gezersin ozaman inss cnm benim allah yardimcin olsun

haklısın canım:16::16::16:en büyük zenginlik ve mutluluk sağlıklı olmak:34:

Ben geldim kızlar. Ama pek umutlu gelmedim.11.gün degerim 47,48 düşük sanırım :( bunada şükür.

Canim benim gozun aydin hamilesin Allshim insallah gjndeen gunee degerin artar bebisin annecim seninle der HIC tasalanma degri bes olupta artanlar bile oluyor Allshim saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin sevgilerle keuifli gunler dilerim hepinize

Back