• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aaaah canıımmmm aaaah ne uykusu akşamdan beri kahverengi akıntım var doktoru aradım hemen progestan iğne yaptır dedi.tabii elimde reçete yok evde iğne vardı gittik en yakın devlet hastanesine durumu anlattım yok dediler reçetesiz olmaz yapamayız.yalvar yakar yaptırdım.bu sabah tekrar gittim yine yalvar yakar yaptırdım gecem iyi geçmedi yaniii:30: ve yarın beni daha çok endişelendiriyor:53::53::53::53:

Gunaydin canlar Allshim izniyle bisey olmaz insallah endiselenme Fasla ayakta kalma Dinlen insallah ayaginin Altona yastik koy ve yat kuzum Allah herkesin gonlune gore versin

Nihancimmmm ne haber insallah guzel haberlerle gelursin Kislar hamileyim diye pozitifli gunler dilerim hepinize

Nihancimmmm ne haber insallah guzel haberlerle gelursin Kislar hamileyim diye pozitifli gunler dilerim hepinize

mutlu pazarlaaarrrrr.......

aaaah canıımmmm aaaah ne uykusu akşamdan beri kahverengi akıntım var doktoru aradım hemen progestan iğne yaptır dedi.tabii elimde reçete yok evde iğne vardı gittik en yakın devlet hastanesine durumu anlattım yok dediler reçetesiz olmaz yapamayız.yalvar yakar yaptırdım.bu sabah tekrar gittim yine yalvar yakar yaptırdım gecem iyi geçmedi yaniii:30: ve yarın beni daha çok endişelendiriyor:53::53::53::53:

canım kendini fazla yorma, dinlen.... allaha emanet yavrular, inşallah sonuna kadar sağlıkla seninle kalırlarrr.......

Nihannnnn nerde kaldın yavruuuuu..... merakla bekliyorummmmm:37::37:

Gunaydin canlar Allshim izniyle bisey olmaz insallah endiselenme Fasla ayakta kalma Dinlen insallah ayaginin Altona yastik koy ve yat kuzum Allah herkesin gonlune gore versin

canım benim sağol dinleniyorum:34: bakalım bu tedavinin sonu nasıl olacak:44:

Kizlar mrb hepinize iyi pazarlar diliyorum
cnm bolbolbyat dinlen ayaginin altina minder koy cnm iyiki vurdurabilmissiniz igneleri insss onlar yerlesme lekesidir cnm allaha emanetler inss

:3:tatlım nerdesin ne yaptın kan verdin mi?inşaALLAH Rabbim yüzünü güldürsün:49:

Evet nihan inss guzel sonucla dön bize merak ettik seni

canım kendini fazla yorma, dinlen.... allaha emanet yavrular, inşallah sonuna kadar sağlıkla seninle kalırlarrr.......

sana da mutlu pazarlar canım:29:amin canım inşaALLAH:16::16::16:doktorum normal diyor "embriyo implantasyonu"gerçekleşiyormuş beklenen bir olaymış ama bir de bana sorun :30:
ben de Nihan'ı merak ettim inşaALLAH herşey yolundadır:16::16:

Kizlar mrb hepinize iyi pazarlar diliyorum
cnm bolbolbyat dinlen ayaginin altina minder koy cnm iyiki vurdurabilmissiniz igneleri insss onlar yerlesme lekesidir cnm allaha emanetler inss

Evet nihan inss guzel sonucla dön bize merak ettik seni

sağol Neşecim inşaALLAH doktor da büyük bir ihtimal yerleşmedir dedi ama bu güne kadar yerleşemedi mi?bu yavrular:44::44::44::44::53:

canım benim sağol dinleniyorum:34: bakalım bu tedavinin sonu nasıl olacak:44:

Canim benim Allahim artik evlatlarini korusun bisey olmaz korkma benim eltimde hamile ve 2 aylik flan onunda ara ara lanamalari Oluyo Doktor DEMIS kahvengi akintidan korkma hisey olmaz DEMIS Allshim butjn hamilelerin evlatlarini hayirlusiyla kucagina Aldirsin Allaha emanetr olun

Kuzum içnini ferah tut bebişler yer acıyordur damara denk gelmiştir yarında değerin İnşalllahhh katlanacak:16::16:

Bitanem sanada iyi pazarlar:16::16:
:3:tatlım nerdesin ne yaptın kan verdin mi?inşaALLAH Rabbim yüzünü güldürsün:49:
Bende merak ettim :16:

Canim benim Allahim artik evlatlarini korusun bisey olmaz korkma benim eltimde hamile ve 2 aylik flan onunda ara ara lanamalari Oluyo Doktor DEMIS kahvengi akintidan korkma hisey olmaz DEMIS Allshim butjn hamilelerin evlatlarini hayirlusiyla kucagina Aldirsin Allaha emanetr olun

canım benim ne güzel yazmışsın:29: inan için ferahladı .ALLAH .C.C razı olsun..:16:amin:16:canım amin:16::16::16::16:

Kuzum içnini ferah tut bebişler yer acıyordur damara denk gelmiştir yarında değerin İnşalllahhh katlanacak:16::16:

Bitanem sanada iyi pazarlar:16::16:

Bende merak ettim :16:

melindacım kalbi güzel,yüzü güzel arkadaşım.:29:çok sağol:16::16::16:ben de öyle olmasını umuyorum.inşaALLAH iyi bir gömrler kendilerini 9 aylık olduklarında bırakırlar:16::16::16::16:

melindacım kalbi güzel,yüzü güzel arkadaşım.:29:çok sağol:16::16::16:ben de öyle olmasını umuyorum.inşaALLAH iyi bir gömrler kendilerini 9 aylık olduklarında bırakırlar:16::16::16::16:
Canım benim :16:TSK ederim o senin güzelliğin :42:İnşallahhh canım 9 ay sımsıkı annelerine yapışsınlar :16::16:

sağol Neşecim inşaALLAH doktor da büyük bir ihtimal yerleşmedir dedi ama bu güne kadar yerleşemedi mi?bu yavrular:44::44::44::44::53:
bizim yaramazlar biraz gec yerlesiyorlar nede olsa 9 ay kalacaklar herseyleri tamam olsun cnm benim

Kizlarrrrrr ben turkiyeyi cokkkkkkkkk Osledim. Alakasiz ama yazmaki geldi icimdennnn

Cnm okuyunca icin ciz etti cok oldu gelmeyeli

Canim benim senin kontrolun yarin dimi gulerel icin ferahlamis sekilde gelirsin insallah nihandan haber varmi oda musmutlu gelir insallah

yarın 2. beta-hcg testim var zaten bu kahverengi akıntının hayır mı:16:şer mi:53:olduğu belli olur:44:

Back