Ben acibadem maslakta tedviye basladim canim muane ucreti 360₺ , bizim evimize cok uzak ozel arbyla gittgimz halde . Ama ben b 5.aya kadar ayni doktora devam etmyi dusnuyorm , yada m azindan butun ilaclarim bitene kadr , 15gun icinde gidince muane ucreti yok ama 3.muaneye illaki aliyolar para ... Aslinda rabbm nasip ederse dogumumuda ayni doktor yapsin isterim Ama cok uzak kararszm bnde
meraba kızlarrrrr napıyonus bakim ben iyi olmaya çalışıyom çok üzgünüm ama toparlanmam lazım biliyom
neyseeeeee
bugün doktorumuzla konuşup durum değerlendirmesi yaptık.. yumurtalarımızıın zayıflığından kaynaklandığını anlattı ve zaten deformasyon oluşmuştu 3ncü onları temizliklerini fkaat bu durumun da şansı azalttığını söledi
zaten ben yumurtalarımız dondurulmaz dediklerinde anlamıştım...yinede hala seviniyorum çünkü eşimin durumunda ilerleme var sperm sayısı 1 milyonu bile bulamadığı için morfoloji hiç bakılamıyodu bugüne kadar yeterli sayı bulunamadı yazıyolardı ya hep.....bugün test verdi işte sayı 12 milyon çıktığı için morfolojisi incelenebildi maalesef %2 miş %4 den fazla olması gerekmiş...en azından bunuda öğrendik ve bunuda tedavisi var umutsuz vaka değil ilaçlar işe yaramış dedi fakültesinin üroloji doktoruna danıştı oda onayladı aynen devam etsin dedi artı bide prengnly 5000 iğnesi verdi eşime 3 ay boyunca kullancak + tamoxifen + proxed plus vitamini
banada nazlı nazlı yumurtalarım kaliteli olsun die büsürü vitamin verdi ....biosteron+melatonina+colastrom
napim bilemedim ama inandım güvendim ikna da etti beni kullanıyım bari bende dedim hatta kendiliğinden olursa ne güzel olur bu kadar destek alınca bakarsın olur diyee içime hisler doğdu ..umut dünyası işte....
hee bide bana çıkarken 8 kilo ver dedi heeeee dedimm beni şişirdiniz şişirdiniz şimdi nasıl verim dedim bende hakkatten yaaaaa 3 ayda 12 kilo aldım zaten fazlam vardı şimdi aynaya bakmak bile istemiyom buda moralimi çok bozuyo zaten troidim ben hormonlarım çalışmadığından kilo veremiyom hiç alamyarabimmmmm spora yazılım bari napimm ve salataya talim bundan sonra
sevgilerrr
canım inşaALLAH kullandığın bitkisel ürünlerin faydasını göreceksin.biz elimizden geleni yapıyoruz taktir ALLAH'ınben çalışıyorum transfer itibari ile izne çıktım herşey yolunda giderse 3. ayı bitirnce işbaşı yapacağım yani işten uzak durdum evdeyim bir yere gitmedim ev işi çok hafif yaptım ilk günler ananas ve suyunu tükettim yemekleri kemdim yaptım bunların dışında özel bir şey yok haa bir de kendimi hep eğlenceli şeylerle meşgul ettim
Kizlar bisey sorcam kese muaynesine gittigimizde ekstra ucret aliniyo sanirim bilgisi olan var mi ben bugun takiplerimi yaptiracagim doktora karar verdim evimin yakinindaki ozel hastanede capadan gelmis cok iyi bi doktor oldugunu duydum pazartesi gunu icin randevu aldim merkeze gitmiycem direk ona gitmeyi dusunuyorum mekeze gidip muayne icin 130 tl vermek istemiyorum kafam biraz karisik sizce ne yapmaliyim.
meraba kızlarrrrr napıyonus bakim ben iyi olmaya çalışıyom çok üzgünüm ama toparlanmam lazım biliyom
neyseeeeee
bugün doktorumuzla konuşup durum değerlendirmesi yaptık.. yumurtalarımızıın zayıflığından kaynaklandığını anlattı ve zaten deformasyon oluşmuştu 3ncü onları temizliklerini fkaat bu durumun da şansı azalttığını söledi
zaten ben yumurtalarımız dondurulmaz dediklerinde anlamıştım...yinede hala seviniyorum çünkü eşimin durumunda ilerleme var sperm sayısı 1 milyonu bile bulamadığı için morfoloji hiç bakılamıyodu bugüne kadar yeterli sayı bulunamadı yazıyolardı ya hep.....bugün test verdi işte sayı 12 milyon çıktığı için morfolojisi incelenebildi maalesef %2 miş %4 den fazla olması gerekmiş...en azından bunuda öğrendik ve bunuda tedavisi var umutsuz vaka değil ilaçlar işe yaramış dedi fakültesinin üroloji doktoruna danıştı oda onayladı aynen devam etsin dedi artı bide prengnly 5000 iğnesi verdi eşime 3 ay boyunca kullancak + tamoxifen + proxed plus vitamini
banada nazlı nazlı yumurtalarım kaliteli olsun die büsürü vitamin verdi ....biosteron+melatonina+colastrom
napim bilemedim ama inandım güvendim ikna da etti beni kullanıyım bari bende dedim hatta kendiliğinden olursa ne güzel olur bu kadar destek alınca bakarsın olur diyee içime hisler doğdu ..umut dünyası işte....
hee bide bana çıkarken 8 kilo ver dedi heeeee dedimm beni şişirdiniz şişirdiniz şimdi nasıl verim dedim bende hakkatten yaaaaa 3 ayda 12 kilo aldım zaten fazlam vardı şimdi aynaya bakmak bile istemiyom buda moralimi çok bozuyo zaten troidim ben hormonlarım çalışmadığından kilo veremiyom hiç alamyarabimmmmm spora yazılım bari napimm ve salataya talim bundan sonra
sevgilerrr
tatlım ben bu ay 5 hafta sonra gittim memlekette olduğum için gidemedim normalde 3 haftada bir gidiyorum dr öyle çağırıyor fazla girme ne gerek var diyor.) ama ben ogluşlarımı özledimmm yaaa kurban olurum ogluşş demekte tuafıma gidiyorum kızım cümlesine hep alıştığım içinşükr yaradana bu günleride gördükk
tebrıkler canm allah daim etsın kucagnada almayı nasıp etsinevet olma ihtimali yüksek benim 10.cu gün değerim 164.dü şükür ikizlerim olcak allah izin verirse...
cnm seninde ikizdi dimi bu sene erkek senesi sanırım bizimkiler erkek bakalım seninkiler ne olcak rabbime şükürler olsun bu günleride gördük yaaa ben 5 gün falan olacak gittim dr maşallahhh paşalarıma kurban olurum verene onları çok tatllardı
Canim senin merkezde cok pahaliymis benim merkez gebelik takibi yapmiyo sadece kalp atisina kadar takip ediyo sonrasinda zaten mecburen baska doktor aramaliyim bende simdiden baslasam mi diye dusunmustum kafam gercekten cok karisti neyse ben pazartesi bu doktora bi gideyim olmazsa salida merkeze giderim
☺️☺️☺️ yesinler ogluslarni senin :) ya bnmde icime erkek doguyo ama kizim olsun istiyormm bebegimle konusurkn bazen kizim , bazen oglum diye seviyorm :)) ya bnde cok ozluyorm harektlerini srkli gormk istiyorm , esime dedim eve ultrason al her gun bakalim 😃😁 hahah :)) benmde 10.haftam 2hafta bi gidyorm bende suan 3kere gttim yanlis htrlamiosam ama kyananm gitme diyo ultrason radyosyon yayio die ama anne olunca gormeden dayanamiosn :) seni cok iyi anliyorm :)
valla bilmiyorum cinsiyetleri ne olursa olsun biran önce alışverişe çıkmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İkikere polip çıktı bende cnm bazı sorunlardan dolayı hep ertelenmek zorunda kaldıBenimde nisan başı gibi olur aynı zamana denk gelse keşke yalnız kalmamış olurum
canım benim ALLAH razı olsun.inşaALLAH sen de 27 Mart da yavrularınla buluşacaksın .9 ay boyunca en değerli misafirin olacaklar
Canım çok çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün,ikizlerini sana ve ailene bağışlasın herşey çok güzel olsun inş,sevgi ve dua ile🙏🙏🙏
Ilac gibi geldi bu habeerrr cok ama coookkk mutlu olduumm rabbim sag saglim evlatlarina kavusmayi nasip etsin canim:)
Canim hastane de muayne ucrati 36tl merkezede gitsem ayni muayne olucak hastaneye gitsemde hem devam edecegim doktorda baslamis olurum merkezde baya uzak git gel usandim artik zaten merkez illada muayneye buraya gelin demedi bakalim hayirlisi insallah ben eniyisi pazartezi gideyim hem doktorumla tanisayim insallah guzel bi baslangic yapariz ...
oh oh maşallah kalbimdesin çok sevindim galiba ikiz geliyor
diğer anneler adınıza çok mutlu oldum
cicibebem sen bide hareket etmeye başladığı görünce deli olursun ben ağlamaktan masadan kalkamadım bu arada bende hala bahçecide burçak hanıma devam ediyorum pazartesi cinsiyetlerini öğrencez
13 haftalığım ve hala kusmalarım devam ediyor ve yaklaşık 5 kilo verdim baya zor geçiyor ama olsun bu yolda çekilen çile kutsaldır.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
hepinizi seviyorum amayam hadi kuzum sıra sende hayırlı haberlerini görürüz inşallah kusura bakmakmayın unutmadım yiğenleriniz biraz yaramaz pek giremiyorum forum
neyseeeeee
sevgilerrr
tatlım ben bu ay 5 hafta sonra gittim memlekette olduğum için gidemedim normalde 3 haftada bir gidiyorum dr öyle çağırıyor fazla girme ne gerek var diyor.) ama ben ogluşlarımı özledimmm yaaa kurban olurum ogluşş demekte tuafıma gidiyorum kızım cümlesine hep alıştığım içinşükr yaradana bu günleride gördükk
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyşuan kendım kadar sevındım hayatım tebrikler rabbım kucagna almayı nasıp etsın canmmm
cok sagol canimcim guzell rahat bir uyku cek bu gece, muhtemelen cekiyorsundur simdi:) Allah hepimizin gonlune gore versin insallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?