2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim senin merkezde cok pahaliymis benim merkez gebelik takibi yapmiyo sadece kalp atisina kadar takip ediyo sonrasinda zaten mecburen baska doktor aramaliyim bende simdiden baslasam mi diye dusunmustum kafam gercekten cok karisti neyse ben pazartesi bu doktora bi gideyim olmazsa salida merkeze giderim

İyi geceler canim Allah kolaylik güç versin hayırlısı olsun hepimiz için bende toparlanmaya çalışıyorum mart adetiyle bir sürü kontrol yapılacak banafa bende yavastan spora basladim daha dikkatli besleniyorum eşim gecen sene Varikosel ameliyatı olmustu değerleri duzelmisti ama bu bekleme arefesinde o da bidaha baktiracak degerlerine gitsin kont etsin doktor arafa düşüyoruz ama daha güçlü ayağa kalkiyoruz bunada cok şükür Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin öptüm seni

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyşuan kendım kadar sevındım hayatım tebriklerrabbım kucagna almayı nasıp etsın canmmm

cnm ben tüp bebek dr gidiyorum sanırım dogumuda onda yapıcam zaten başka bir dr gitsem büsürü masraf çıkarırı adam sadece gerekli olanları yaptırıyor bizide 300 tl ama özel sağlık sgortam var indiriminden yararlanıyorum 150 tl muaynem 3 haftada bir gidiyorum benim için şuan iyi hem içim çok rahatt

Canim benim sen yeter ki moralini yuksek tut umudunu kaybetme insallah bi sonraki sefere hersey cok daha guzsl olacak seninde guzel haberlerini alicaz burdan Allah in izniyle seni cok seviyoruz herzaman yanindayiz ...

☺️☺️☺️ yesinler ogluslarni senin :) ya bnmde icime erkek doguyo ama kizim olsun istiyormm bebegimle konusurkn bazen kizim , bazen oglum diye seviyorm :)) ya bnde cok ozluyorm harektlerini srkli gormk istiyorm , esime dedim eve ultrason al her gun bakalim 😃😁 hahah :)) benmde 10.haftam 2hafta bi gidyorm bende suan 3kere gttim yanlis htrlamiosam ama kyananm gitme diyo ultrason radyosyon yayio die ama anne olunca gormeden dayanamiosn :) seni cok iyi anliyorm :)

valla bilmiyorum cinsiyetleri ne olursa olsun biran önce alışverişe çıkmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Evet hem pahali hem uzak ama , tedviye orda basldgim icin sorun ckmasn istyorum, bizim burdada medipol var orda sukriye leyla hanim varmis cok meht edilio ama randvu bulmak skntymis cok yogun oldgu icin , ona giderim diyodum ama randvu almak skntiysa oda kafami krstrdi , sen eger istdaysan o doktora b git istersen yakinsa

cnm benim gönlünde ne varsa rabbim onu versin inşşş
valla bilmiyorum cinsiyetleri ne olursa olsun biran önce alışverişe çıkmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

.)))) hadi bakalım güzel haberlerle gel inş cnmmm

canım haklısın her ay gideceksin o yüzden yakınında olması çok iyi olur.pazartesi hepimiz için önemli güzel haberler alırsın inşaALLAH

canım benim çok sağol.sen de yavrularında ALLAH'a emanetsiniz

canım benim ne güzel doktordan yine umutlarla ayrılmışsınız demek ki bu tedavilerin ucunda yavrular var.ben de kiloluyum canım.dediğin gibi ilaçlar da üzerine artı oluyor.ben spor yaptığımda kilo verebiliyorum biraz da yemeklerime ama sakın kendini aç bırakma bol bol yürüyüş yap.inşaALLAH herşey güzel olacak

maşaALLAH oğluşlarına da sanada

cok sagol canimcim guzell rahat bir uyku cek bu gece, muhtemelen cekiyorsundur simdi:) Allah hepimizin gonlune gore versin insallahh...

aaaah canıımmmm aaaah ne uykusu akşamdan beri kahverengi akıntım var doktoru aradım hemen progestan iğne yaptır dedi.tabii elimde reçete yok evde iğne vardı gittik en yakın devlet hastanesine durumu anlattım yok dediler reçetesiz olmaz yapamayız.yalvar yakar yaptırdım.bu sabah tekrar gittim yine yalvar yakar yaptırdım gecem iyi geçmedi yaniii ve yarın beni daha çok endişelendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…