meraba kızlarrrrr napıyonus bakim ben iyi olmaya çalışıyom çok üzgünüm ama toparlanmam lazım biliyom
neyseeeeee
bugün doktorumuzla konuşup durum değerlendirmesi yaptık.. yumurtalarımızıın zayıflığından kaynaklandığını anlattı ve zaten deformasyon oluşmuştu 3ncü onları temizliklerini fkaat bu durumun da şansı azalttığını söledi
zaten ben yumurtalarımız dondurulmaz dediklerinde anlamıştım...yinede hala seviniyorum çünkü eşimin durumunda ilerleme var sperm sayısı 1 milyonu bile bulamadığı için morfoloji hiç bakılamıyodu bugüne kadar yeterli sayı bulunamadı yazıyolardı ya hep.....bugün test verdi işte sayı 12 milyon çıktığı için morfolojisi incelenebildi maalesef %2 miş %4 den fazla olması gerekmiş...en azından bunuda öğrendik ve bunuda tedavisi var umutsuz vaka değil ilaçlar işe yaramış dedi fakültesinin üroloji doktoruna danıştı oda onayladı aynen devam etsin dedi artı bide prengnly 5000 iğnesi verdi eşime 3 ay boyunca kullancak + tamoxifen + proxed plus vitamini
banada nazlı nazlı yumurtalarım kaliteli olsun die büsürü vitamin verdi ....biosteron+melatonina+colastrom
napim bilemedim ama inandım güvendim ikna da etti beni kullanıyım bari bende dedim hatta kendiliğinden olursa ne güzel olur bu kadar destek alınca bakarsın olur diyee içime hisler doğdu ..umut dünyası işte....
hee bide bana çıkarken 8 kilo ver dedi heeeee dedimm beni şişirdiniz şişirdiniz şimdi nasıl verim dedim bende hakkatten yaaaaa 3 ayda 12 kilo aldım zaten fazlam vardı şimdi aynaya bakmak bile istemiyom buda moralimi çok bozuyo zaten troidim ben hormonlarım çalışmadığından kilo veremiyom hiç alamyarabimmmmm spora yazılım bari napimm ve salataya talim bundan sonra
sevgilerrr