bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudumRabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH
amin canım benimmmmmArkadaslar bir gun bizlerde anne olacagiz ben buna inaniyorum. Rabbimin vardir mutlaka bir bildigi. Sonuç bekleyen tedavisini goren arkadaşlarım inşallah kucaginiza almayi nasip etsin yavrularinizi.
"Amin"der susarim. Dua'm belli. Duyan belli. Vesselam.
amayacim saol tatlim guzel dileklerin icin, bebisimle tatile gelip senin bebisinle tanisma firsati bulmayi cok isterim:))
kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydumbebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına
Ya ben cok fena grip oldum kizlar bogazlarim , burnum , basim catliyo , sakaklarim resmn disarda atiyooksurukte var oksurrken korkuyorm bebeyime bisey olur die ilac kafama gore ztn almamda ilac kullanmak istemiyorm hamislerin icebilecegi bitkisel biseyler biliyosnz tavsiye edin
canım benim sakın endişe etme, kov o vesveseleri içinden..... herşey gayet normal ilerliyor bence.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebekleriniOncelikle hepinizi cok ozledim benim interneti yapmadilar hala bugun gittim kontor aldim dayanamadim Yeliz cim gercekten cok uzuldum Rabbim insallah tez vakitte yuzunu guldurur acilarini unutturur Kalbimdesin canim benim idrarda ikinci cizgiyi gormussun cok sukur insallah bugun kandada cok guzel bi deger cikar iki ci cizginin rengine takilma tutarsizlik olabiliyo insallah Rabbim yuzunu guldursun Nihan canim seninde az kaldi sanirim testine insallah senden de guzel haberler almak nasip olur...
sizlerden uzakta kendimi cok yalniz hissettim bena geli ce ben sevinc ve endiseyi bir arada yasiyorum ilk merkezde yaptirdigim test 11.gun 274 sonrasinda ozel hastanede yaptirdigim 13.gun 555 ti 15.gun aile hekimine gitmistim ilaclarimi yazdirmaya doktor rutin kan tahlillerini yapalim dedi kan almisken hcg yede bakalim dedi yani ucuncu testi aile hakiminde 15.gun yaptirdim 968 cikti yani ikiye katlamamis doktorumla gorustum laboratuvarlardan farkedebilir dedi bide artis iyi yeterli dedi ama enim icim rahat etmedi bugun yani 18.gun tekrar ikinciyi yaptirdigim ozel hastaneye gittim tekrar yaptirdim 18.gun 2608 cikti yani artis var ama iki gunde ikiye katlanma seklinde degil bazi sitelerde 48 veya 72 saatte bir ikiye katladigi yaziyo o teoriye guvenirsem sorun yok bazi sitelerde ise 48saatte katlanmali diyo ona itimat edersek yavas ilerliyo belkide ikiside tutunup biri gelisememistir diyede dusunuyorum anliycaniz kafam birazcik karisik herseyin hayirlisi artik insallah sali gunu cimcimeyi gormekte nasip olur henuz kimseye soylemedik neolur neolmaz diye
Guzel kardelerim hepiniz Allah a emanet olun Rabbim yar e yardimciniz olsun Insallah herzaman guzel haberler paylasmak nasipnolur hepimize...
500 küsür müüüüükızlarrrrrrrmelindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.Rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaALLAH bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum çokkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk kalbimdesin gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyy............cicibebem sende gözün aydınnnnn kalp atışını duymusun....kısa yazıyorum kızlar bana gelince valla şu an bi terziye girdim adamı rehin aldım size yazmak için .....muayne oldum yumişlerim çok güzel büyüyolarmış teyzeleriiiiiii yakında allahımın izniyle arkanızdan geliyommmmmmm inşllh.....şimdi bu adam beni haşlamadan çıkıyom iğnemi vurim eve gidim geliyorum 1 saate bi ere ayrılmayınnnn....güzbaharım klinkamım sizleride seviyorum saolun beni yanlız bırakmadınız b gün telefında öpüyorum sizide
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum çokkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk kalbimdesin gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyy............cicibebem sende gözün aydınnnnn kalp atışını duymusun....kısa yazıyorum kızlar bana gelince valla şu an bi terziye girdim adamı rehin aldım size yazmak için .....muayne oldum yumişlerim çok güzel büyüyolarmış teyzeleriiiiiii yakında allahımın izniyle arkanızdan geliyommmmmmm inşllh.....şimdi bu adam beni haşlamadan çıkıyom iğnemi vurim eve gidim geliyorum 1 saate bi ere ayrılmayınnnn....güzbaharım klinkamım sizleride seviyorum saolun beni yanlız bırakmadınız b gün telefında öpüyorum sizide
500 küsür müüüüü kızzzz maşalllah sizeeeee Rabbim değerinin artışını, kesesi, kalp atışını duymayı, sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..... çok sevindim çoookkkk..... hemen tablo güncellemesi yapmalıyımmmmm
ben de buna çok inanıyorum canımmmmmevet canım aynen ben de şoktayıminşaALLAH bu sefer Rabbim kucağıma almayı da nasip eder.....canım bu topikte er yada geç herkes hamile kalıp yavrularını kucağına alacak ALLAH'ın izniyle
melindacım ALLAH razı olsuninşaALLAH pazartesi gününüde kazasız atlatırsam şoktan biraz da olsa çıkacağım canım benim dualarının duacısıyım.Rabbim kalbimizden geçenleri kabul etsin
kız ilk sayfaya bi git tabloya bak..... insanın içi umutla dolmasın da nolsunnnnn yaaaaa
kız ilk sayfaya bi git tabloya bak..... insanın içi umutla dolmasın da nolsunnnnn yaaaaaçok duygulandımmmmm
kızlarrrrrrrmelindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.Rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaALLAH bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın
ben de buna çok inanıyorum canımmmmm
şunun şurasında nisana ne kaldı canım yaaa.... sağlıkla gelsin inşallahhhhbakalım nasip kısmet, Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallahh... nedense ben kendimi hazirana hazırladığımdan (ilk haftasında gideceğimiz tatilin etkisi olabilir ) gün saymayı bıraktım ben
Ohhhhh maşallahhh maşallahhhhh çok güzel bi haber canım inan çok sevindim allahım sizi nazarlardan saklasın
İçimden oynayasım geldi tutmayın beni:118:
Arkadasim senin adina çok sevindim. Sorunsuz bir gebelik geçirip kucağına almani dilerim rabbimden. Bu arada lutfen doktordan habersiz kan vermeyin arkadaslar. Ne kadar doğru bilmem ama arkadasim hamile ve doktoru ona kan vermek bebege iyi gelmez neticede kanla besleniyor falandemis
Amin canım inşallah pazartesi rabbim yüzünü güldürsun çok mutlu oldum
baharda daha bi kanlari kayniycak isiniverecekler annesi:)) ne zamandir bekliyor senin kuzular canim?
canım benim sağol Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin.RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaALLAH SANKİİİİİİ:26:sen evinizin salonunda oynayacaktın yanlış mı?hatırlıyorum acep hadi çekinme geeellll :118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?