2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum çokkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk kalbimdesin gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyy ............cicibebem sende gözün aydınnnnn kalp atışını duymusun....kısa yazıyorum kızlar bana gelince valla şu an bi terziye girdim adamı rehin aldım size yazmak için .....muayne oldum yumişlerim çok güzel büyüyolarmış teyzeleriiiiiii yakında allahımın izniyle arkanızdan geliyommmmmmm inşllh.....şimdi bu adam beni haşlamadan çıkıyom iğnemi vurim eve gidim geliyorum 1 saate bi ere ayrılmayınnnn....güzbaharım klinkamım sizleride seviyorum saolun beni yanlız bırakmadınız bgün telefında öpüyorum sizide

bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudum Rabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH

Rabbim dualarını kabul etsin inşallah.....
amin canım benimmmmm

amayacim saol tatlim guzel dileklerin icin, bebisimle tatile gelip senin bebisinle tanisma firsati bulmayi cok isterim:))

ayyyy nası güzel olur..... inşallah o günleri de görürüz şekerimmmm

Rabbim nazarlardan korusun siziiiii sağlıkla kucağına alasın inşallahhhhh

canım mutlaka doktorun danış, ılık su veya süte bal karıştırarak içmen iyi olur diye düşünüyorum bende.....

canım benim sakın endişe etme, kov o vesveseleri içinden..... herşey gayet normal ilerliyor bence.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini

500 küsür müüüüü kızzzz maşalllah sizeeeee Rabbim değerinin artışını, kesesi, kalp atışını duymayı, sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..... çok sevindim çoookkkk..... hemen tablo güncellemesi yapmalıyımmmmm

sağol canımsenin yumilerede maşaALLAHinşaALLAH bu sene hepimiz anne olacağız

senin de güzel haberlerini alalım inşallahhhh canım benim. maşallah yumilerine.... güzelce büyüsünler göbeğinde can bulsunlar inşallahhhhhh

evet canım aynen ben de şoktayıminşaALLAH bu sefer Rabbim kucağıma almayı da nasip eder.....canım bu topikte er yada geç herkes hamile kalıp yavrularını kucağına alacak ALLAH'ın izniyle

melindacım ALLAH razı olsuninşaALLAH pazartesi gününüde kazasız atlatırsam şoktan biraz da olsa çıkacağımcanım benim dualarının duacısıyım.Rabbim kalbimizden geçenleri kabul etsin

Amin canım inşallah pazartesi rabbim yüzünü güldürsun çok mutlu oldum

Arkadasim senin adina çok sevindim. Sorunsuz bir gebelik geçirip kucağına almani dilerim rabbimden. Bu arada lutfen doktordan habersiz kan vermeyin arkadaslar. Ne kadar doğru bilmem ama arkadasim hamile ve doktoru ona kan vermek bebege iyi gelmez neticede kanla besleniyor falandemis

kız ilk sayfaya bi git tabloya bak..... insanın içi umutla dolmasın da nolsunnnnn yaaaaa çok duygulandımmmmm

Ben baktim canim maasallah cok guzel gorunuyo insallah Allah in izniyle bastan sona hamis olsun listemiz sonrada yavas yavas bebeklerimizin cinsiyetlerini dogumlarini da gormek nasip olur guzel listemizde insallah...

Ohhhhh maşallahhh maşallahhhhh çok güzel bi haber canım inan çok sevindim allahım sizi nazarlardan saklasın
İçimden oynayasım geldi tutmayın beni:118:

Gün saymayı bırakmakla en doğrusunu yapmışsın cnm benim En kısa zamanda bebişlerimizi kavuşuruz inşallahhhh

Ohhhhh maşallahhh maşallahhhhh çok güzel bi haber canım inan çok sevindim allahım sizi nazarlardan saklasın
İçimden oynayasım geldi tutmayın beni:118:

canım benim sağol Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin.RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaALLAHSANKİİİİİİ:26:sen evinizin salonunda oynayacaktınyanlış mı?hatırlıyorum acephadi çekinme geeellll :118::118::118::118:

canım benim sağol Rabbim hepimize cennet kokusundan koklamayı nasip etsin

Doğru hatırlıyorsun cnm Şakkıdı şakkıdı oynarımki ben

Nasil guzel bir deger o oyle 41 kere masallahh canim telden bulamadim nazar boncugunu:)) bu defa bebislerini saglicakla kucagina alacsksin canim tum kalbimle inaniyorummmm mucukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…