2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

amayaaa ya alkış bizi burda o buluşturdu çooookkk teşekkür ediyoruz.tez zamanda göbüşüne bebişinin konmasını diliyoruzz

vallabebem bugün gittim işte rahim kalınlığm 5 di sağda 2 solda 2 yumurta var geridende gelenler var çok şükür 5 8 12 6 milimlerdi ulun bey çok güzel dedi salı yine gidicem bakalım

hayırlısı canım inşaAALLAH bu sefer herşey güzel olacak

Son düzenleme:
canımsın sen evimizin küçük şakacı annesi

ben miyim oooooooo küçük sen biliyonmu ben 61 kiloyum 57 le tırasfere girdim 7 haftada 4 kilo almışım dr kızdı bana sakinol dedi önünde daha çok uzun biyol var azye dedi nasıl az yiyim bu içimdeki canavar bağrıyor anneeeee anneeeeeeeeee hem yiyom hem miydem bulanıyo şimdi ben miyim kücük

bu topiği güzel kılan sizlersiniz kızlarrrrr ben de her birinizi ayrı ayrı çoookkkkk seviyorum canlarım benimmmmmm ayrıyeten dualarınıza da AMİİİİİNNNN diyorum....

bu arada söylemeyi unuttum güzbaharla konuştum, hepinizi ayrı ayrı öpüyo yazmış yazmış bi sürü ama sonra gönderemeden gitmiş o da yeniden yazamamış, yelize eminim hepimizin olduğu gibi üzülmüş, Rabbim tez vakitte inşallah onun da güzel haberlerini almayı nasip eder bizlere inşallah... yaaaa bi sürü şey söylemişti bunu da yaz bunu da de diye ama ben unuttum bi çoğunu:26::26::26::26: kalbimdesinin sonucuna çok çok sevindiğini söyledi, ki zaten ben henüz pcyi açmamış haberi almamıştım konuştuğumuzda, kalinkamın tatlı endişelerinden bahsetti, inşallah yersiz endişeler onlarda; ssooonnnraaaaa bebek in yumilerinden de konuştuk... canım onlar bebiş olup önce göbeğine sonra kucağına gelcekler inşallah.... kendisi de hala tedavi öncesi ilaçlarına aksatarak da olsa (!) devam ediyormuş, düzenli almayı unuttuğu oluyormuş bazen, ama eşinin maşallahı varmış hiç aksatmıyormuş..... inşallah güzbaharda aksatmayacaktır artık.... başka başka ne demişti? cicibebeden de bahsettik, alınan her iyi haber her birimize, ardınızdan gelecek olan bizlere, çok iyi geliyor gerçekten.... sesindeki tınının güzelliğini duymalıydınız..... neyse şekerler ben bu gece kayınvalideme gidiyim azcık onunla da zaman geçiriyim istiyorum 2 hafta oldu görüşemiyoruz..... izninizi istiyorum.

hepinizi çok çok çok seviyorum.... telefon konuşma sürem bu ay 10 günde bitti, ilk kez konuşma süremi bitirdim.... o yüzden çok merak etsem de arayamadıklarım oldu, bebek gibi, kalinkam gibi..... keşke her birinizle tanışabilsek görüşebilsek......

zümrütcüm senden de bahsettik, kulaklarını çınlattık bugün, senin her ne kadar umudun olmasa da bu transferden Rabbim inşallah beklemediğin anda güldürsün yüzünü.....

ay pek mutlu oldum ben yaaaa.....

hahhh hayyyyy aferin yeğenimeee

canım sen benim yanımda S bedensin o yüzden hala evin küçüğü sensin

anam dakkalarım yüklensin ben seni arıcam canımmmm arkadaşmmmmmmmm

Kalinkam canim benim tekrar gözün aydin.doktorun dedigine göre laboratuvardan kaynaklanabiliyor.benimde basima gelmisti.ins.saglikli bir hamilelik gecirirsin.Evet yarinda ben yaptiracagim test.hem korku hem merak tuhaf hissediyotum kendimi.

sırada nihan varrrrrrrr........ son 2 gün.... inşallah onunda güzel haberlerini alırızzzzz

Canim benim canim canim..... çok sevindim cok. Rabbim pazartesi günü de yüzünü güldürsün.gezmeye gittim bugün int.yok aklim sende kaldi.gelir gelmez kan sulandirici ignemi bile yapmadan sana baktim.daha bir sevinçle yaptim igne mi.darisi basima ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…