h.b canm napıyosun nasılsınnnnnnnnn
sanki bana ozaman öle geldiiii dimi annelerin güzelleri
canım şimdi sen de anne aday adayısın tebrik ederizsizi de böyle görmek isteriz
ben iyim sen nasılsın yumoşların nasıl nezaman toplannır tahminen
inşllh kızlar dua edin geliyom arkanızdan
vallabebem bugün gittim işte rahim kalınlığm 5 di sağda 2 solda 2 yumurta var geridende gelenler var çok şükür 5 8 12 6 milimlerdi ulun bey çok güzel dedi salı yine gidicem bakalım
canımsın senevimizin küçük şakacı annesi
geelll geelll yerini hazırladıkenişteyede söyledik artık o bakacak sana
ben miyim oooooooo küçük sen biliyonmu ben 61 kiloyum 57 le tırasfere girdim 7 haftada 4 kilo almışım dr kızdı bana sakinol dedi önünde daha çok uzun biyol var azye dedinasıl az yiyim bu içimdeki canavar bağrıyor anneeeee anneeeeeeeeee hem yiyom hem miydem bulanıyo şimdi ben miyim kücük
ben miyim oooooooo küçük sen biliyonmu ben 61 kiloyum 57 le tırasfere girdim 7 haftada 4 kilo almışım dr kızdı bana sakinol dedi önünde daha çok uzun biyol var azye dedinasıl az yiyim bu içimdeki canavar bağrıyor anneeeee anneeeeeeeeee hem yiyom hem miydem bulanıyo şimdi ben miyim kücük
amayaaa ya alkışbizi burda o buluşturdu çooookkk teşekkür ediyoruz.tez zamanda göbüşüne bebişinin konmasını diliyoruzz
bu topiği güzel kılan sizlersiniz kızlarrrrrben de her birinizi ayrı ayrı çoookkkkk seviyorum canlarım benimmmmmm ayrıyeten dualarınıza da AMİİİİİNNNN diyorum....
bu arada söylemeyi unuttum güzbaharla konuştum, hepinizi ayrı ayrı öpüyo yazmış yazmış bi sürü ama sonra gönderemeden gitmiş o da yeniden yazamamış, yelize eminim hepimizin olduğu gibi üzülmüş, Rabbim tez vakitte inşallah onun da güzel haberlerini almayı nasip eder bizlere inşallah... yaaaa bi sürü şey söylemişti bunu da yaz bunu da de diye ama ben unuttum bi çoğunu:26::26::26::26: kalbimdesinin sonucuna çok çok sevindiğini söyledi, ki zaten ben henüz pcyi açmamış haberi almamıştım konuştuğumuzda, kalinkamın tatlı endişelerinden bahsetti, inşallah yersiz endişeler onlarda; ssooonnnraaaaa bebek in yumilerinden de konuştuk... canım onlar bebiş olup önce göbeğine sonra kucağına gelcekler inşallah.... kendisi de hala tedavi öncesi ilaçlarına aksatarak da olsa (!) devam ediyormuş, düzenli almayı unuttuğu oluyormuş bazen, ama eşinin maşallahı varmış hiç aksatmıyormuş..... inşallah güzbaharda aksatmayacaktır artık.... başka başka ne demişti? cicibebeden de bahsettik, alınan her iyi haber her birimize, ardınızdan gelecek olan bizlere, çok iyi geliyor gerçekten.... sesindeki tınının güzelliğini duymalıydınız..... neyse şekerler ben bu gece kayınvalideme gidiyim azcık onunla da zaman geçiriyim istiyorum 2 hafta oldu görüşemiyoruz..... izninizi istiyorum.
hepinizi çok çok çok seviyorum.... telefon konuşma sürem bu ay 10 günde bitti, ilk kez konuşma süremi bitirdim.... o yüzden çok merak etsem de arayamadıklarım oldu, bebek gibi, kalinkam gibi..... keşke her birinizle tanışabilsek görüşebilsek......
zümrütcüm senden de bahsettik, kulaklarını çınlattık bugün, senin her ne kadar umudun olmasa da bu transferden Rabbim inşallah beklemediğin anda güldürsün yüzünü.....
ay pek mutlu oldum ben yaaaa.....
Oncelikle hepinizi cok ozledim benim interneti yapmadilar hala bugun gittim kontor aldim dayanamadim Yeliz cim gercekten cok uzuldum Rabbim insallah tez vakitte yuzunu guldurur acilarini unutturur Kalbimdesin canim benim idrarda ikinci cizgiyi gormussun cok sukur insallah bugun kandada cok guzel bi deger cikar iki ci cizginin rengine takilma tutarsizlik olabiliyo insallah Rabbim yuzunu guldursun Nihan canim seninde az kaldi sanirim testine insallah senden de guzel haberler almak nasip olur...
sizlerden uzakta kendimi cok yalniz hissettim bena geli ce ben sevinc ve endiseyi bir arada yasiyorum ilk merkezde yaptirdigim test 11.gun 274 sonrasinda ozel hastanede yaptirdigim 13.gun 555 ti 15.gun aile hekimine gitmistim ilaclarimi yazdirmaya doktor rutin kan tahlillerini yapalim dedi kan almisken hcg yede bakalim dedi yani ucuncu testi aile hakiminde 15.gun yaptirdim 968 cikti yani ikiye katlamamis doktorumla gorustum laboratuvarlardan farkedebilir dedi bide artis iyi yeterli dedi ama enim icim rahat etmedi bugun yani 18.gun tekrar ikinciyi yaptirdigim ozel hastaneye gittim tekrar yaptirdim 18.gun 2608 cikti yani artis var ama iki gunde ikiye katlanma seklinde degil bazi sitelerde 48 veya 72 saatte bir ikiye katladigi yaziyo o teoriye guvenirsem sorun yok bazi sitelerde ise 48saatte katlanmali diyo ona itimat edersek yavas ilerliyo belkide ikiside tutunup biri gelisememistir diyede dusunuyorum anliycaniz kafam birazcik karisik herseyin hayirlisi artik insallah sali gunu cimcimeyi gormekte nasip olur henuz kimseye soylemedik neolur neolmaz diye
Guzel kardelerim hepiniz Allah a emanet olun Rabbim yar e yardimciniz olsun Insallah herzaman guzel haberler paylasmak nasipnolur hepimize...
canım sen benim yanımda S bedensin o yüzden hala evin küçüğü sensin
amayaaa ya alkışbizi burda o buluşturdu çooookkk teşekkür ediyoruz.tez zamanda göbüşüne bebişinin konmasını diliyoruzz
kızlarrrrrrrmelindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.Rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaALLAH bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?