napim kızzz güzel haberler varmı diye bakıyommyeliz aşağıda napıyon yukarıya gel
kızlarrrrrrrmelindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.Rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaALLAH bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın
napim kızzz güzel haberler varmı diye bakıyomm
Oncelikle hepinizi cok ozledim benim interneti yapmadilar hala bugun gittim kontor aldim dayanamadim Yeliz cim gercekten cok uzuldum Rabbim insallah tez vakitte yuzunu guldurur acilarini unutturur Kalbimdesin canim benim idrarda ikinci cizgiyi gormussun cok sukur insallah bugun kandada cok guzel bi deger cikar iki ci cizginin rengine takilma tutarsizlik olabiliyo insallah Rabbim yuzunu guldursun Nihan canim seninde az kaldi sanirim testine insallah senden de guzel haberler almak nasip olur...
sizlerden uzakta kendimi cok yalniz hissettim bena geli ce ben sevinc ve endiseyi bir arada yasiyorum ilk merkezde yaptirdigim test 11.gun 274 sonrasinda ozel hastanede yaptirdigim 13.gun 555 ti 15.gun aile hekimine gitmistim ilaclarimi yazdirmaya doktor rutin kan tahlillerini yapalim dedi kan almisken hcg yede bakalim dedi yani ucuncu testi aile hakiminde 15.gun yaptirdim 968 cikti yani ikiye katlamamis doktorumla gorustum laboratuvarlardan farkedebilir dedi bide artis iyi yeterli dedi ama enim icim rahat etmedi bugun yani 18.gun tekrar ikinciyi yaptirdigim ozel hastaneye gittim tekrar yaptirdim 18.gun 2608 cikti yani artis var ama iki gunde ikiye katlanma seklinde degil bazi sitelerde 48 veya 72 saatte bir ikiye katladigi yaziyo o teoriye guvenirsem sorun yok bazi sitelerde ise 48saatte katlanmali diyo ona itimat edersek yavas ilerliyo belkide ikiside tutunup biri gelisememistir diyede dusunuyorum anliycaniz kafam birazcik karisik herseyin hayirlisi artik insallah sali gunu cimcimeyi gormekte nasip olur henuz kimseye soylemedik neolur neolmaz diye
Guzel kardelerim hepiniz Allah a emanet olun Rabbim yar e yardimciniz olsun Insallah herzaman guzel haberler paylasmak nasipnolur hepimize...
Günaydin gönlü güzel arkadaslarim.herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.
Bu kapakli sisli puslu havada (bursada hava bu sekilde sizlerde nasil bilmem) kalbimdesin arkadasimizin haberiyle içimize günes dogacak ve bizi isitacak.Rabbim hayirli sevinçli haberle gelmesini nasip eyle.amin.
5 yıllık ..ama 3 yıldır çocuk için uğraşıyoz ..bende triodim çalışmadığı için yumurtalarım yavaş büyüyor sadece ...büyük sorun eşimde maalesef ..kaç yıllık evlisin yelizcim sizin sorununuz neydi ?
5 yıllık ..ama 3 yıldır çocuk için uğraşıyoz ..bende triodim çalışmadığı için yumurtalarım yavaş büyüyor sadece ...büyük sorun eşimde maalesef ..
Canım benim içini ferah tut salı günü hersey guzel olacakOncelikle hepinizi cok ozledim benim interneti yapmadilar hala bugun gittim kontor aldim dayanamadim Yeliz cim gercekten cok uzuldum Rabbim insallah tez vakitte yuzunu guldurur acilarini unutturur Kalbimdesin canim benim idrarda ikinci cizgiyi gormussun cok sukur insallah bugun kandada cok guzel bi deger cikar iki ci cizginin rengine takilma tutarsizlik olabiliyo insallah Rabbim yuzunu guldursun Nihan canim seninde az kaldi sanirim testine insallah senden de guzel haberler almak nasip olur...
sizlerden uzakta kendimi cok yalniz hissettim bena geli ce ben sevinc ve endiseyi bir arada yasiyorum ilk merkezde yaptirdigim test 11.gun 274 sonrasinda ozel hastanede yaptirdigim 13.gun 555 ti 15.gun aile hekimine gitmistim ilaclarimi yazdirmaya doktor rutin kan tahlillerini yapalim dedi kan almisken hcg yede bakalim dedi yani ucuncu testi aile hakiminde 15.gun yaptirdim 968 cikti yani ikiye katlamamis doktorumla gorustum laboratuvarlardan farkedebilir dedi bide artis iyi yeterli dedi ama enim icim rahat etmedi bugun yani 18.gun tekrar ikinciyi yaptirdigim ozel hastaneye gittim tekrar yaptirdim 18.gun 2608 cikti yani artis var ama iki gunde ikiye katlanma seklinde degil bazi sitelerde 48 veya 72 saatte bir ikiye katladigi yaziyo o teoriye guvenirsem sorun yok bazi sitelerde ise 48saatte katlanmali diyo ona itimat edersek yavas ilerliyo belkide ikiside tutunup biri gelisememistir diyede dusunuyorum anliycaniz kafam birazcik karisik herseyin hayirlisi artik insallah sali gunu cimcimeyi gormekte nasip olur henuz kimseye soylemedik neolur neolmaz diye
Guzel kardelerim hepiniz Allah a emanet olun Rabbim yar e yardimciniz olsun Insallah herzaman guzel haberler paylasmak nasipnolur hepimize...
Kuzum okurken tüğlerim diken diken oldukızlarrrrrrrmelindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.Rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaALLAH bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın
gelsin gelsinki bırakmayın bebeyinizin peşini bak benin 14 yıldan sonra geldi kuzum inşallah rabbim sizede nasıp eder aminnnnnnnnn
aminnnn acnım inşallah sende duyarsın o minicik kalbinin sesini dokuz ay sonrada alırsın kucağına meleyini
orası öyle canım rabbim bilir kimin dua sının kabul olucağını ama ben her dua edişimde önce bütün isteyenlere sonra bana ver diyorum allah dualrımızı kabuletsin inşallah
kızlarrrrrrrmelindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
Canım inşallah Rabbim yüzüne güler de bol pozitifi görürsün
Canım Allah 9 ay sonra kucağına almayıda nasip etsin inşallah, çok sevindim sağlıklı bi şeklide 9 ay su gibi akıp geçsin ve bebişlerin kucağını doldursun
yemin ederim tüylerim diken diken olduAllahıma hmdü senalar olsun yarabbim sana ne kadar şükretsek az.valla bi bebek34 kaldı Sonra ben yeliz amaya selen neşe diye devam edicez inşallah Rabbim devamını getirsin hayırlı olsun kuzummmmmm
Kuzum okurken tüğlerim diken diken oldu Cooooook cooooooooook cokkkkkkkkkkk sevindim gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin Dualarım sizinle
süpeeeer kız yoksa ikiz mi değerin maşallah çok güzel Rabbim korusun sizi çok mutlu oldum canım benim :)
cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?