2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yeliz aşağıda napıyon yukarıya gel
napim kızzz güzel haberler varmı diye bakıyomm

rabbimm inaşalhhhhhhhh sonuna kadar güzel eylesin

canımm inşalahh sağlıkla herşey yolunda gider rabbim nazarlardan korusun seni

nihancım güzel haberlerini duayla bekliyorum ...inşalahh sağlıkla kavuşcaksın bebişine

5 yıllık ..ama 3 yıldır çocuk için uğraşıyoz ..bende triodim çalışmadığı için yumurtalarım yavaş büyüyor sadece ...büyük sorun eşimde maalesef ..

yeliz ama sorun erkekte olunca tüp bebekte daha yüksek başarı oranı var diyorlar.biraz vücudunuda kafanıda dinle sonra adam gibi bi klinikte yaptırın tekrar inşallah.

Canım Allah 9 ay sonra kucağına almayıda nasip etsin inşallah, çok sevindim sağlıklı bi şeklide 9 ay su gibi akıp geçsin ve bebişlerin kucağını doldursun

Canım benim içini ferah tut salı günü hersey guzel olacak
Kuzum okurken tüğlerim diken diken oldu Cooooook cooooooooook cokkkkkkkkkkk sevindim gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin :119::119::119::119::119::119:Dualarım sizinle

Aminnnnnnnnnnn canim benim Allah buyuk kuzummmmmm

süpeeeer kız yoksa ikiz mi değerin maşallah çok güzel Rabbim korusun sizi çok mutlu oldum canım benim :)

Tebrikler canim gozun aydin Allah saglikla sihatle akilli zeki iman dolu eli ayagi Dus azanoksansiz kucagina aldirmayi nasip etsin insallah keyiflu bir hamileligin olur darisi bizim basimza Seni seviyorus Allaha emanet ol

Cok sukur RABBIM sana.canim hayirli ugurlu olsun insaALLAH hersey bu guzellikle devam eder

Masallah topigimize nazar bomcugu Koyun Kislar negativ sonuc alamlarda Allshim izniyle onlarda pozitif olacaklar benim Nezaman olacak belli degil ama insallah ozamannda buralarda olursunuz Kislar hepinuzun adina cok seviniyorum Allaha emanetr olun EMI hepinizin kalvbi cok Gusel

Canım inşallah Rabbim yüzüne güler de bol pozitifi görürsün

Canım Allah 9 ay sonra kucağına almayıda nasip etsin inşallah, çok sevindim sağlıklı bi şeklide 9 ay su gibi akıp geçsin ve bebişlerin kucağını doldursun

sağol canım benim darısı 2.testime:18: onuda atlatırsak diğerleriiiiii çoook sabretmem lazım çoookkkkkk

şimdi de mutluluktan konuşamıyorummmmmm.... yazamıyorummmm... oleeyyyyyyy.... şükür rabbime binlerce kez şükür... canım arkadaşımda hamişmiş artık.... bebişi tutunmuş ona çoook şükür...

canım benimmmm... rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı ve evladını yine sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahhh.. binlerce kez maşallaahhhh...

canım ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH hepimiz burada güzel haberlerimizi paylaşacağız.

yelizcim sağol tatlım dilerim en kısa zamanda topiği hamile haberleriyle yerinden oynatırızhepimizin bir zamanı var bu sefer benim sıramın da gelmiş olmasını diliyorum..inşaALLAH sizlerde arkamdan geleceksiniz

Canım sen tecrübelisin bişey sorcam şimdi bende dondurulmuş tedavisindeyim ilaç kullanıyorum, doktor 3 marta kontrol dedi, hesaplıyorum gittiğim gün adetimin 17. günü oluyo transferde 1 hafta sonra olsa adetimin 22.-23. gününe denk geliyo yaa geç değil mi nerdeyse bi sonraki adetime 1 hafta hatta daha az kalmış oluyo nedersin... daha erken bi zamanda gidiyim mi ben kontrole yoksa onların hesabı doğru mu kafam allak bullak

Kuzum okurken tüğlerim diken diken oldu Cooooook cooooooooook cokkkkkkkkkkk sevindim gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin Dualarım sizinle

melindacım ALLAH razı olsuninşaALLAH pazartesi gününüde kazasız atlatırsam şoktan biraz da olsa çıkacağımcanım benim dualarının duacısıyım.Rabbim kalbimizden geçenleri kabul etsin

Son düzenleme:
cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss

canım gözün aydı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin süüüüüüüüüüüüüüüppppppppppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrr bihaber 64:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…