- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Tebrikler canim gozun aydin Allah saglikla sihatle akilli zeki iman dolu eli ayagi Dus azanoksansiz kucagina aldirmayi nasip etsin insallah keyiflu bir hamileligin olur darisi bizim basimza Seni seviyorus Allaha emanet ol
Cok sukur RABBIM sana.canim hayirli ugurlu olsun insaALLAH hersey bu guzellikle devam eder
Masallah topigimize nazar bomcugu Koyun Kislar negativ sonuc alamlarda Allshim izniyle onlarda pozitif olacaklar benim Nezaman olacak belli degil ama insallah ozamannda buralarda olursunuz Kislar hepinuzun adina cok seviniyorum Allaha emanetr olun EMI hepinizin kalvbi cok Gusel
şimdi de mutluluktan konuşamıyorummmmmm.... yazamıyorummmm... oleeyyyyyyy.... şükür rabbime binlerce kez şükür... canım arkadaşımda hamişmiş artık.... bebişi tutunmuş ona çoook şükür...
canım benimmmm... rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı ve evladını yine sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahhh.. binlerce kez maşallaahhhh...
kızlarrrrrrrmelindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.Rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaALLAH bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın
Canım sen tecrübelisin bişey sorcam şimdi bende dondurulmuş tedavisindeyim ilaç kullanıyorum, doktor 3 marta kontrol dedi, hesaplıyorum gittiğim gün adetimin 17. günü oluyo transferde 1 hafta sonra olsa adetimin 22.-23. gününe denk geliyo yaa geç değil mi nerdeyse bi sonraki adetime 1 hafta hatta daha az kalmış oluyo nedersin... daha erken bi zamanda gidiyim mi ben kontrole yoksa onların hesabı doğru mu kafam allak bullak
canım gözün aydı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin süüüüüüüüüüüüüüüppppppppppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrr bihaber64:
teyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy haydi halaya
canım şimdiye kadar 3 kere dondurulmuş transferim oldu.1.si 2010 yılında oldu test günü negatifti onu hiç hatırlamıyorum.2.transfer adetimin 17.günü yapıldı3.sü olan bu transferim adetin 20.günü yapıldı.bu günler neye göre hesaplanıyor bilmiyorum...senin kaçıncı gün donduruldu embriyon:44:
güzbahar canım inan ben de böyle bir sonuç beklemiyordum.Rabbime şükürler olsun.hepimize anne olmayı yavrularımızı kucağımıza alıp büyütüp bu acı günleri unutmayı nasip etsinKÜN FE YEKÜN
bu gün sadece ağlıyorum
teyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy haydi halaya
kızlarrrrrrrmelindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.Rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaALLAH bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın
benim ilk transferim opu günü hariç 4. günü yapıldı aynı günde donduruldu geriye kalanlar, yani 3. yada 4. gündü heralde, benim merak ettiğim transfer 23. günü geçtikten sonra yapılıyor mu acaba çünkü ozamana denk gelicek büyük ihtimalle çok korkuyorum iptal olacak diye....
rabbim sana şükrler olsunnn kuzum benim çokkk sevindim rabbimin izniyle kesin ikizzz .) sağlıkla gelsinler inş tatlımm sen bu mutluugu çoktannnnnnnnnn hak ettin rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir hamişlik naşi etsin rabbimmmmaşallahhh kuzularımaa
cnm çok sevindim alla kucanada almayı nasip etsin azmin sonu diyorum değerin baya yüksek cnm kaçıncı gün testi bu ikiz üçüz hahaha hadi inşlh...
ne cok sevindim bir bilsen ya sen bizim kalbimize indireceksin bir gün ALLAH tamamına erdirsin hamile oldugunu duymak bile heyecanlandırdı.canım bak transferde bir sürü olumsuzluk yaşamıştın SADECE ALLAH istediğinde oluyor cok sevindim benim icinde dua et ne olir sakın initma olurmu bir umutsun sen................
canım benim sağoll2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi.bu gün 14.gün inşaALLAH sağlıkla devam eden bir gebeliğin başlangıcıdır
ayy inşlh inşlh sağlıkla devam edcek allahın izniyle değeleri göz önüne koyar kaba taslak hesaplarsak 10 .cu gün değer 150 lerde filan buda ikiz gebeliğe benziyo hadi inşlh cnm gerçekden çık sevindim
sağol canım inşaALLAH bu sefer yarı yolda kalmamayrıca her zaman ikiz çocuklara karşı zaafım vardı nasip belki benim de olur yada yerim ben onları
evet olma ihtimali yüksek benim 10.cu gün değerim 164.dü şükür ikizlerim olcak allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?