2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss

hoş geldin maaşllah yumoş larına hadi sende gel bak kızlara umut oluyormuşuz benim çok miydem bulanıyor yaaaaaaaaaaaaa

Cnm 8,9 ay olmuştur yanlış hatırlamıyorsam :44:
Ben bebeklerimi hemen almak istiyorum banane banane
Şaka bi yana sen ne zaman tedaviye başlayacaksın cnm

Canim sende cok beklemissin Allah yardimcin olsun neden bu kadar bekletildi canim? Insallah birlikte olur transferimiz benimki bi aksilik olmszsa yumurtlamami engelleyebilirlerse bu sefer!! 27 martta olacak canim

Nasil guzel bir deger o oyle 41 kere masallahh canim telden bulamadim nazar boncugunu:)) bu defa bebislerini saglicakla kucagina alacsksin canim tum kalbimle inaniyorummmm mucukkkk

canım benim ALLAH razı olsun.inşaALLAH sen de 27 Mart da yavrularınla buluşacaksın.9 ay boyunca en değerli misafirin olacaklar

teşekkürler canım ben bu topingi görünce hemen siteye üye oldum tedavimin nezaman başlıycagıda belli deyildi ama hemen başladın tedaviye bütün cesaretimi toplayıp hatırlarsınız belki ben altı yıl ara vermiştim iki negatiften sonra korkuyordum ama sizinle tanışıp deyişik hikayeler duyunca ama hedefler aynı tamam dedimhadi kızın yola devam iyki açmışsın bu uğurlu topingi iyki tolamışsın bizi buraya allah seninde gönlünden geceni ömrüne yazsın ay yeter ağlıycam şimdi

canım benim henüz midem bulanmıyor ama bir şey yedikten sonra ağzımın tadı bozuluyor

senin o tadı bozulan ağzını yerim ben yer yer allahım allahım mideleride bulanırmış ağızlarının tadıda gitmiş ben nörim nerelere gideyim yaaa kız ben sizlere kurban olurummmmmmmm iyi bakın hem kendinize hemde yeğenlerimeee

Canim sende cok beklemissin Allah yardimcin olsun neden bu kadar bekletildi canim? Insallah birlikte olur transferimiz benimki bi aksilik olmszsa yumurtlamami engelleyebilirlerse bu sefer!! 27 martta olacak canim

İkikere polip çıktı bende cnm bazı sorunlardan dolayı hep ertelenmek zorunda kaldı Benimde nisan başı gibi olur aynı zamana denk gelse keşke yalnız kalmamış olurum

canım arkadaşım tabloya baktım çok mutlu oldum sana sonsuz teşk böle bi topik açıpta bizi bi araya topladığın için sizlerle tanıştıktan sonra hayata daha başka ve farklı bakmaya başladım kocaman bi ailem oldunuz hepiniz saolun canlarım beni hiç yanlız bırakmadınız amayam ben sana sölicek kelime dahi bulamıyorum tek diyeceğim burdakilerle aynı rabbim gönlündeki muradı tez zamanda sana nasip etsin arkadaşm başkada ne diyim tekrar saol.........beni yanlız bırakmadınız gerek telefnlarınızla gerek msajlarınzla hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkk seviiiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ağlıcam şimd iheeee duygulandımmmm

kızzzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bennnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

bebeğim hoşgeldinbugün benim için masallar ülkesinde gibi......değerim maşaALLAH çok yüksek çıktı ilk hamileliğim böyle idi doktor süper ötesi demişti.o gün çok mutluydum bu günde aynı ama testin pozitif çıkması ile bitmiyor herşey uzun bir yol ve bitmeyen dualar var.mevlan hepimize kolay yollardan gelen kolay tedaviler ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin

bulansın bulansın iyidiryavrun sana annnneeee ben burdayım ve doğunca çoookkk yaramaz olacağım diyor
yaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim ben onu helebi doğsun ben bili yorum ona ne yapacağımı popo sunu poposunu ısırıcam hem bukadar beletsin bizi hemde şımara şımara gelsin
canım benim henüz midem bulanmıyor ama bir şey yedikten sonra ağzımın tadı bozuluyor
inşallah seninde enaz benim kadar bulanır miyden
sen miden bulanıyo diye şikayetmi ediyonnnnnnnnnnn valla yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok şikeyet deyil :18::18::18::18:teyzesi neşikayeti

aminnnnnnnnnnnnnn canım inşllh bi aksilik çıkmıcak rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasi edicek çok mutlu oldum yeminle kendim olmuş kadar mutlu oldum

sanki bana ozaman öle geldiiii dimi annelerin güzelleri

canımsın sen evimizin küçük şakacı annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…