- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Doğru hatırlıyorsun cnmŞakkıdı şakkıdı oynarımki ben
![]()
ben de tutamam kendimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru hatırlıyorsun cnmŞakkıdı şakkıdı oynarımki ben
![]()
cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum çokkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk kalbimdesin gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyy............cicibebem sende gözün aydınnnnn kalp atışını duymusun....kısa yazıyorum kızlar bana gelince valla şu an bi terziye girdim adamı rehin aldım size yazmak için
.....muayne oldum yumişlerim çok güzel büyüyolarmış teyzeleriiiiiii
yakında allahımın izniyle arkanızdan geliyommmmmmm inşllh.....şimdi bu adam beni haşlamadan çıkıyom iğnemi vurim eve gidim geliyorum 1 saate bi
ere ayrılmayınnnn....güzbaharım klinkamım sizleride seviyorum saolun beni yanlız bırakmadınız b
gün telefında öpüyorum sizide
![]()
Cnm 8,9 ay olmuştur yanlış hatırlamıyorsam :44:
Ben bebeklerimi hemen almak istiyorum banane banane
Şaka bi yana sen ne zaman tedaviye başlayacaksın cnm
Nasil guzel bir deger o oyle 41 kere masallahh canim telden bulamadim nazar boncugunu:)) bu defa bebislerini saglicakla kucagina alacsksin canim tum kalbimle inaniyorummmm mucukkkk
hoş geldin maaşllah yumoş larına hadi sende gel bakkızlara umut oluyormuşuz benim çok miydem bulanıyor yaaaaaaaaaaaaa
![]()
neyapcaz bu miyde bulantılarını azım zehir gibi
hoş geldin maaşllah yumoş larına hadi sende gel bakkızlara umut oluyormuşuz benim çok miydem bulanıyor yaaaaaaaaaaaaa
![]()
canım benim henüz midem bulanmıyorama bir şey yedikten sonra ağzımın tadı bozuluyor
![]()
kızzzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bennnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Canim sende cok beklemissin Allah yardimcin olsun neden bu kadar bekletildi canim? Insallah birlikte olur transferimiz benimki bi aksilik olmszsa yumurtlamami engelleyebilirlerse bu sefer!! 27 martta olacak canim
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızzzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bennnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
senin o tadı bozulan ağzını yerim ben yer yer allahım allahım mideleride bulanırmış ağızlarının tadıda gitmiş ben nörim nerelere gideyim yaaa kız ben sizlere kurban olurummmmmmmm iyi bakın hem kendinize hemde yeğenlerimeee![]()
yaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim ben onu helebi doğsun ben bili yorum ona ne yapacağımı popo sunu poposunu ısırıcam hem bukadar beletsin bizi hemde şımara şımara gelsinbulansın bulansın iyidiryavrun sana annnneeee
ben burdayım ve doğunca çoookkk yaramaz olacağım diyor
![]()
inşallah seninde enaz benim kadar bulanır miydencanım benim henüz midem bulanmıyorama bir şey yedikten sonra ağzımın tadı bozuluyor
![]()
sen miden bulanıyo diye şikayetmi ediyonnnnnnnnnnn valla yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
bebeğim hoşgeldinbugün benim için masallar ülkesinde gibi......değerim maşaALLAH çok yüksek çıktı ilk hamileliğim böyle idi doktor süper ötesi demişti.o gün çok mutluydum bu günde aynı ama
testin pozitif çıkması ile bitmiyor herşey uzun bir yol ve bitmeyen dualar var.mevlan hepimize kolay yollardan gelen kolay tedaviler ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin
![]()
yaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim ben onu helebi doğsun ben bili yorum ona ne yapacağımı popo sunu poposunu ısırıcam hem bukadar beletsin bizi hemde şımara şımara gelsin
inşallah seninde enaz benim kadar bulanır miyden
yok şikeyet deyil :18::18::18::18:teyzesi neşikayeti
yaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim ben onu helebi doğsun ben bili yorum ona ne yapacağımı popo sunu poposunu ısırıcam hem bukadar beletsin bizi hemde şımara şımara gelsin
inşallah seninde enaz benim kadar bulanır miyden
yok şikeyet deyil :18::18::18::18:teyzesi neşikayeti