kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydumbebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına
cnm arkadaşlarım çok tebrik ederim abbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatla bebeklerinize kavuştursun mevlammm cok sevindimmmm inann çok şükrler olsun rabbimme binlerce kez maşallahhhh
Canim benim tekrar tebyikler Allahm saglikli sihatli eli ayagi duz aza noksansiz akilli ve zeki iman dolu olarak kucagina almayi nasip etsin Mis kokusunu Icine cektigin gunleride gostersin darisi bizlerin basina keyifli nur hamileligin olur insallah
aaaaaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım azına yüreyine sağlık ne güzel dua etmişsin kalbi güzel arkadaşım allah senide sevindirsin inşallah
oooooo hatice gelmişbüyüksün abla duydum ki banlanmışsın hoşgeldin şeref verdin geç şöyle baş köşeye otur (kızmadın değil mi? ) şaka bir yana yarının stresinden şaşkınım amin canım hepimizin inşaALLAH
kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydumbebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına
Dayanamadim acile gttim normalde olsa gitmezdim agri kesici bile almam ama bebegm icin endiselndm evimize yakin b tip merkezne gttik esimle , minoset verdi tantum die bogaz speryi verdi bide maksipor die b ilac verdi , baska ilac sakin kullnma dedi , ben minoseti kullanan duydumda dier ilaci ilk defa duyuyorm , acba kendi doktorumu yarin aryp m kullnim kii ufff
gelsin gelsinki bırakmayın bebeyinizin peşini bak benin 14 yıldan sonra geldi kuzum inşallah rabbim sizede nasıp eder aminnnnnnnnncicibebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyorum hala ya şaka gibi.ağlasam yeridir yaniçok seviniyorum sizlere...bebek34 cicibebe ve kalbimdesin sizlerden güzel haberler duyunca şevk geliyo bizlereeeeeee
aminnnn acnım inşallah sende duyarsın o minicik kalbinin sesini dokuz ay sonrada alırsın kucağına meleyiniCanim cok sevindim maasalah bebisine Allah kucagina alip buyutmeyide nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlerin basina insallah bide ben duyabilsem o guzel sesi Allah in izniyle sali kese muaynesi var bakalim cimcime gostercekmi kendini...
Dualarim dualarinuzla birr butun ve sonunda rabbim hepimizin yuzune guldurecek insallah hangimuzin duadsinin Kabul olacagini Allah bilir oyusden ben hepimus icin Dua ediyorum canim arkadslarim sizlerde bizim icin Dua ediyosunyz hepinuzin kalbi cok guzel Allah gonlunuze gore versin Allaha emanet olun bebisimize iyi bak tatlimmmmmmm
Canım kan verdin mi:26:merakla sonucunu bekliyoruz insallah guzel haberlerle gel
Canim cok sevindim maasalah bebisine Allah kucagina alip buyutmeyide nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlerin basina insallah bide ben duyabilsem o guzel sesi Allah in izniyle sali kese muaynesi var bakalim cimcime gostercekmi kendini...
yemin ederim tüylerim diken diken oldukızlarrrrrrrMelindacım Ilk testim pozitif maşaallah 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaallah bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?