2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm arkadaşlarım çok tebrik ederim abbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatla bebeklerinize kavuştursun mevlammm cok sevindimmmm inann çok şükrler olsun rabbimme binlerce kez maşallahhhh

Canim benim tekrar tebyikler Allahm saglikli sihatli eli ayagi duz aza noksansiz akilli ve zeki iman dolu olarak kucagina almayi nasip etsin Mis kokusunu Icine cektigin gunleride gostersin darisi bizlerin basina keyifli nur hamileligin olur insallah

Tatlimmmmmmm insallah yarin kanda bebisin annecim ben seninleyim 9 ay boyunca yanindayim der ve testin pozitiff cikar insalllllllllllah keyifli bir hamileligin olur insallah benim icime doguyo Sen Allahim izniyle hamilesin tatlimmmmmm hepimizde ogusel duytguyu yasayacagiz insallah Allaha emanet olun kizlarrrrrr

Dayanamadim acile gttim normalde olsa gitmezdim agri kesici bile almam ama bebegm icin endiselndm evimize yakin b tip merkezne gttik esimle , minoset verdi tantum die bogaz speryi verdi bide maksipor die b ilac verdi , baska ilac sakin kullnma dedi , ben minoseti kullanan duydumda dier ilaci ilk defa duyuyorm , acba kendi doktorumu yarin aryp m kullnim kii ufff

cnm arkadaşlarım çok tebrik ederim abbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhatla bebeklerinize kavuştursun mevlammm cok sevindimmmm inann çok şükrler olsun rabbimme binlerce kez maşallahhhh

çok teşekkürler canım benim rabbim cümlemizin evladını bağışlasın ben ilk kez yaşadım bu duyguyu ama annelik bu olsa gerek içim titriyor hele o minicik kalbinin atışı sanki anne ben burdaym seninleym diyordu kuzum çoookkkkkk şükür allahıma

Canim benim tekrar tebyikler Allahm saglikli sihatli eli ayagi duz aza noksansiz akilli ve zeki iman dolu olarak kucagina almayi nasip etsin Mis kokusunu Icine cektigin gunleride gostersin darisi bizlerin basina keyifli nur hamileligin olur insallah

aaaaaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım azına yüreyine sağlık ne güzel dua etmişsin kalbi güzel arkadaşım allah senide sevindirsin inşallah

aaaaaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım azına yüreyine sağlık ne güzel dua etmişsin kalbi güzel arkadaşım allah senide sevindirsin inşallah

Dualarim dualarinuzla birr butun ve sonunda rabbim hepimizin yuzune guldurecek insallah hangimuzin duadsinin Kabul olacagini Allah bilir oyusden ben hepimus icin Dua ediyorum canim arkadslarim sizlerde bizim icin Dua ediyosunyz hepinuzin kalbi cok guzel Allah gonlunuze gore versin Allaha emanet olun bebisimize iyi bak tatlimmmmmmm

Günaydin gönlü güzel arkadaslarim.herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.
Bu kapakli sisli puslu havada (bursada hava bu sekilde sizlerde nasil bilmem) kalbimdesin arkadasimizin haberiyle içimize günes dogacak ve bizi isitacak.Rabbim hayirli sevinçli haberle gelmesini nasip eyle.amin.

hahaha artık şeref köşesindeyim ben 3 kere banlandım hoşbuldum tatlım.bugün senden çooookkk güzel haberler bekliyorum.duayla sabırla hayırlı haberi ver bize hadiiiiiiiiiiiiii

cicibebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyorum hala ya şaka gibi.ağlasam yeridir yani çok seviniyorum sizlere...bebek34 cicibebe ve kalbimdesin sizlerden güzel haberler duyunca şevk geliyo bizlereeeeeee

anammm geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.bende çok fena üşüttüm bide dün üstüne adet oldum hepsi bi arada oldu

Canım kan verdin mi:26:merakla sonucunu bekliyoruz insallah guzel haberlerle gel

Oncelikle hepinizi cok ozledim benim interneti yapmadilar hala bugun gittim kontor aldim dayanamadim Yeliz cim gercekten cok uzuldum Rabbim insallah tez vakitte yuzunu guldurur acilarini unutturur Kalbimdesin canim benim idrarda ikinci cizgiyi gormussun cok sukur insallah bugun kandada cok guzel bi deger cikar iki ci cizginin rengine takilma tutarsizlik olabiliyo insallah Rabbim yuzunu guldursun Nihan canim seninde az kaldi sanirim testine insallah senden de guzel haberler almak nasip olur...

sizlerden uzakta kendimi cok yalniz hissettim bena geli ce ben sevinc ve endiseyi bir arada yasiyorum ilk merkezde yaptirdigim test 11.gun 274 sonrasinda ozel hastanede yaptirdigim 13.gun 555 ti 15.gun aile hekimine gitmistim ilaclarimi yazdirmaya doktor rutin kan tahlillerini yapalim dedi kan almisken hcg yede bakalim dedi yani ucuncu testi aile hakiminde 15.gun yaptirdim 968 cikti yani ikiye katlamamis doktorumla gorustum laboratuvarlardan farkedebilir dedi bide artis iyi yeterli dedi ama enim icim rahat etmedi bugun yani 18.gun tekrar ikinciyi yaptirdigim ozel hastaneye gittim tekrar yaptirdim 18.gun 2608 cikti yani artis var ama iki gunde ikiye katlanma seklinde degil bazi sitelerde 48 veya 72 saatte bir ikiye katladigi yaziyo o teoriye guvenirsem sorun yok bazi sitelerde ise 48saatte katlanmali diyo ona itimat edersek yavas ilerliyo belkide ikiside tutunup biri gelisememistir diyede dusunuyorum anliycaniz kafam birazcik karisik herseyin hayirlisi artik insallah sali gunu cimcimeyi gormekte nasip olur henuz kimseye soylemedik neolur neolmaz diye

Guzel kardelerim hepiniz Allah a emanet olun Rabbim yar e yardimciniz olsun Insallah herzaman guzel haberler paylasmak nasipnolur hepimize...

Canim cok sevindim maasalah bebisine Allah kucagina alip buyutmeyide nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlerin basina insallah bide ben duyabilsem o guzel sesi Allah in izniyle sali kese muaynesi var bakalim cimcime gostercekmi kendini...

cicibebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyorum hala ya şaka gibi.ağlasam yeridir yani çok seviniyorum sizlere...bebek34 cicibebe ve kalbimdesin sizlerden güzel haberler duyunca şevk geliyo bizlereeeeeee
gelsin gelsinki bırakmayın bebeyinizin peşini bak benin 14 yıldan sonra geldi kuzum inşallah rabbim sizede nasıp eder aminnnnnnnnn
Canim cok sevindim maasalah bebisine Allah kucagina alip buyutmeyide nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlerin basina insallah bide ben duyabilsem o guzel sesi Allah in izniyle sali kese muaynesi var bakalim cimcime gostercekmi kendini...
aminnnn acnım inşallah sende duyarsın o minicik kalbinin sesini dokuz ay sonrada alırsın kucağına meleyini

orası öyle canım rabbim bilir kimin dua sının kabul olucağını ama ben her dua edişimde önce bütün isteyenlere sonra bana ver diyorum allah dualrımızı kabuletsin inşallah

Canım inşallah Rabbim yüzüne güler de bol pozitifi görürsün

Canım kan verdin mi:26:merakla sonucunu bekliyoruz insallah guzel haberlerle gel

kızlarrrrrrr melindacım ilk testim pozitif maşaALLAH 500 küsürlüymüş doktorum aradı.şuan ne kulağım duyuyor nede gözüm görüyor
pazartesi 2.testim var.Rabbim sen yüzümüzü güldür.inşaALLAH bu tedavide yavrularımı bana bağışlasın

inşaALLAH canım sende Salı günü o mucize sesi görürsün

yemin ederim tüylerim diken diken oldu Allahıma hmdü senalar olsun yarabbim sana ne kadar şükretsek az.valla bi bebek34 kaldı Sonra ben yeliz amaya selen neşe diye devam edicez inşallah Rabbim devamını getirsin hayırlı olsun kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…