canım Nihancımbenim transferden sonra 12.günümdü test pozitif gözüküyor inşaALLAH kanda da güzel değerler çıkat ama yolun ne yarısı canımmmm başı bile değil cuma saatinde sanada isminle dua ettim Rabbim kabul eder inşaALLAH
bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudumRabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH
bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudumRabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH
amin canım
Ahhh ahhh ben napim benim bebişler uzun sürede donmuş şekilde beni bekliyorlar
Hemen alıp ısıtmam lazım kuzularımı kendim için bişi istiyorsam davul olayım herşey bebeklerim için
merhaba kızlar,ben de sizi özledim:))
dun aksam döndüm.annem rahatsızdı,ona bakmaya gittim 12gün..bugün de hemen hastaneye...2.denemem icin raporum cıkacaktı ve benim kurtaj sonrası ilk reglim 12gündür devam ediyor.muayene oldum,rahim inceligi normalmis.ilaclarımı yazdırdım,henüz almadım ama.önümüzdeki ay reglimin 2.gunu muayeneye gidecegim,sorun olmazsa baslayacagız:)) bu 1 ay icinde de biraz kilo vermeliyim,nasıl ama??üff...
sizler nasılsınız,gecmisi pek okuyamadım.
muhtemelen çoğunuz uyuyorsunuz güzel rüyalar görün emiiiiiiiiii
beni uyku tutmuyo malum işte...asla benim başıma gelmes dediğim şeyleri yaşıyorum kendim bile kendime inanamıyorum
....ilk sayfalarda biraz anlatmıştım yaşadığım zorlukları toparlamak gerekirse sevgili gönülden bağlandığım güzel arkadaşlarım anladım ben.evet anladım ben......sanırım benim kaderim bu istediğim herşeye geç kavuşmak....sevdiğimi 22 yaşımda buldum o yaşa kadar herkesin üçüncü dördüncü sevgilisi olmuştu yada çoktan bulup evlenmişlerdi bile...........geç buldum ama buldum mutluyum.. evlenmek istedik tam 7 sene sürdü kabul ettirmek... geç evlendik ama evlendik mutluyum...geç kaldık çocuk düşünmeye sorunlarımızı GEÇ anladık....şükr ettik sabır ettik bekledik geç öğrendik gerçekleri ama öğrendik yine mutluyum......ama kırık döküğüm sanki artık gücüm yok gibi beklemeye .geç anladım ama anladım galiba GEÇTE OLSA KAVUŞCAM yavruma ..mutlu olucam ben yaaaa geç olcak ama olucam ve dicem ki geç oldu ama temiz oldu yine mutlu olucam
şiir gibimi oldu ya :26::26::26::26::26: iyi geceler
canım dün yaptığım testte 2. çizgi koyu idi bugün sabah aynı marka testteki ikinci çizgi düne göre daha açıktı.o yüzden kafam karıştı.aslında kan testi sonucunu yazacaktım idrardan bahsetmeyecektim kafalarımızı meşgul etmesin diye ama dayanamadım fikirlerinizi duymak istedim.bende çok heyecanlandım amainşaALLAH sonu iyi biter iyi dileklerin için sağol bitanem
Cnm insss bu sefer mutlu son olsun inss bence sen ha mi le sinnnnnnncanlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir:44::44::44::44::44:
Cnm inss hersey yolundadir guzel haberlerle dön bize inssKizlar bahcecideyim kese gormeye geldik dua edin hayirli cumalar
Aminnnnn cnm inss agzina yuregine saglikbugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudumRabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH
canımdoktorla görüşmen nasıl geçti:44:haberdar et bizi meraktayız
Cicibebe yi bende merak ettim
Cnm insss bu sefer mutlu son olsun inss bence sen ha mi le sinnnnnnn
Cnm inss hersey yolundadir guzel haberlerle dön bize inss
Aminnnnn cnm inss agzina yuregine saglik
kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydumbebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına
kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydumbebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına
ALLAH razi olsun canim.Kalbin o kadar guzel ve geniski insaALLAH RABBIM o buyk kalbini evlat sevgisiyle senlendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?