2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah razi olsun canim.bende ayni sekilde iste olmama ragmen dua ettim.rabbim kabul etsin ins.

bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudum Rabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH

ALLAH razi olsun canim.Kalbin o kadar guzel ve geniski insaALLAH RABBIM o buyk kalbini evlat sevgisiyle senlendirsin

Arkadaşlarım, son günlerde pek fazla gelmiyorum topiğe, neden bilmem keyifsizim biraz. Pek bir şey yapmak gelmiyor içimden.
Umarım hepiniz çok iyisinizdir. Dün bir arkadaşım bana bir site tavsiye etti, bugün biraz karıştırdım ve çok faydalandım. Size de tavsiye etmek istedim. http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/ umarım size de yardımcı olur... Hepinizi öpüyorum.

ay canım benim, inşallah buraya bebişlerinle tatile gel emiiiii

buz parti haaaa, iyiymişşşş

ay yok artıkkkk, yuhhhhh ağlarım ben bu duruma yok yok gülerimmmm

amayacim saol tatlim guzel dileklerin icin, bebisimle tatile gelip senin bebisinle tanisma firsati bulmayi cok isterim:))

Ahhh ahhh ben napim benim bebişler uzun sürede donmuş şekilde beni bekliyorlar
Hemen alıp ısıtmam lazım kuzularımı kendim için bişi istiyorsam davul olayım herşey bebeklerim için

baharda daha bi kanlari kayniycak isiniverecekler annesi:)) ne zamandir bekliyor senin kuzular canim?

gecmis olsun nazancim, annene..galiba ayni zamanlarda yaptiricaz insallah..benimde mart 27 de olacak transfer insallah bu defa bir aksilik olmaz..bende kilo vermeye calisiyorum biraz da olsa, pek kilolu olmadigimdan da bu zor oluyor..ama hip hop abs denedim biraz gobecikteki yaglar erisin diye ve 1 kilo vermisim 1 haftada oleyy:) tavsiye ederim youtube da yaz hiphop abs diye 30 dk lik bir video var ben onu yapiyorum..zira esim zumbanin 2. dakkikasinda kacti bu ne boyle kalcami kivircam ben diye, yoga da beni pek kesmedi:)

Yelizcim ne guzel bir ic huzuruna varmissin, kabullenmek isani cok rahatlatiyor ve devam etmek ileriye bakmak baska cikar yollari aramak icin guc veriyor..evet burda hicbirimiz kolay kavusmayacagiz belki yavrularimiza ama kavusuncada tum bu gunleri unutacagiz hic yasamamisiz gibi..hep oyle olmuyor mu zaten hayatta..bunlarda bir seyler ogterecek birseyler katacak bize..ama umudum odurki kimse cok fazla beklemesin ve aci cekmesinn, aglamasin, ici burkulmasin..bebisine hemencecik kavussun..

Ayy cnm yeni gördüm cok sevindim kanda da degerin çok güzel cikacak inşallah

selam kızlar yine ben kalbimdesin valla merakla seni bekliyorum inanki rabbim yüzünü güldürsün bu sefer inşallah

Cnm insss bu sefer mutlu son olsun inss bence sen ha mi le sinnnnnnn
Kizlar bahcecideyim kese gormeye geldik dua edin hayirli cumalar
Cnm inss hersey yolundadir guzel haberlerle dön bize inss
bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudum Rabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH
Aminnnnn cnm inss agzina yuregine saglik

canım doktorla görüşmen nasıl geçti:44:haberdar et bizimeraktayız

Cicibebe yi bende merak ettim

Cnm insss bu sefer mutlu son olsun inss bence sen ha mi le sinnnnnnn

Cnm inss hersey yolundadir guzel haberlerle dön bize inss

Aminnnnn cnm inss agzina yuregine saglik

kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydum bebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına

Maşallah kuzucuga Allah size bagislasin

Ya ben cok fena grip oldum kizlar bogazlarim , burnum , basim catliyo , sakaklarim resmn disarda atiyo oksurukte var oksurrken korkuyorm bebeyime bisey olur die ilac kafama gore ztn almamda ilac kullanmak istemiyorm hamislerin icebilecegi bitkisel biseyler biliyosnz tavsiye edin

Canim hyrli ugrlu olsn cok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…