kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydumbebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına
canim cok sevindim, insallah bu sefer sonuna kadar gidecek bu is ve o bebis Allah in izniyle kucaginda olacak:) ne mutlu sanaadarisi hepimizin basina insallahh..
Ayy cnm yeni gördüm cok sevindim kanda da degerin çok güzel cikacak inşallah
selam kızlar yine benkalbimdesin valla merakla seni bekliyorum inanki rabbim yüzünü güldürsün bu sefer inşallah
kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydumbebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına
Cnm insss bu sefer mutlu son olsun inss bence sen ha mi le sinnnnnnn
Cnm inss hersey yolundadir guzel haberlerle dön bize inss
Aminnnnn cnm inss agzina yuregine saglik
Ya ben cok fena grip oldum kizlar bogazlarim , burnum , basim catliyo , sakaklarim resmn disarda atiyooksurukte var oksurrken korkuyorm bebeyime bisey olur die ilac kafama gore ztn almamda ilac kullanmak istemiyorm hamislerin icebilecegi bitkisel biseyler biliyosnz tavsiye edin
edacım çok geçmiş olsun canımtüp bebek doktorunla görüşmeden ne bitkisel nede sentetik ilaç kullanma tez zamanda iyileşirsin inşaALLAH
Normal ilac ztn icememde oksuruk icin b couzm bulmam lazm bebekim sarsilir die korkuyormacaba kara turpun icine bal koysam zararlimidr :/
Ya ben cok fena grip oldum kizlar bogazlarim , burnum , basim catliyo , sakaklarim resmn disarda atiyooksurukte var oksurrken korkuyorm bebeyime bisey olur die ilac kafama gore ztn almamda ilac kullanmak istemiyorm hamislerin icebilecegi bitkisel biseyler biliyosnz tavsiye edin
Canım cok geçmiş olsun bence doktoruna danismadan bişey yapma ılık ılık cok açık çay iç bir iki damla limon damlat Allah korur melegini :) korkma geçmiş olsun tekrardan
Çok geçmis olsun arkadasim.öksürükle ilgili zeytinyağli limon yada balli limon yiyebirsin sanirim.yinede doktoruna danis.
cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsinkızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydumbebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına
canım sanada hayırlı cumalarinşaALLAH yarın güzel bir haber veririm size
Allah razi olsn canim cok sgol denicem
canım çok teşekkür derim allah razı olsun güzel dileklerin içinMaşallah kuzucuga Allah size bagislasin
aminnnnnnnnnnnn inşallah yarın sende verde güzel haberi iyce neşelendirelim buraları rabbim her kese nasip etsin inşallahcicibebem maşaALLAHRabbim yavrunu sana bağışlasın bu mutluluğun ömür boyu sürsün inşaALLAH
bu şehir halayı
bu da Erzincan halayı
canımya çoooookkkkkkkkkk sağolcanım gozunaydin rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
aminnnnnnnnnnn inşallah rabbim kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın allahım sanada nasip etsin inşallahCok sevindim canım. Allah kucaginada almayi nasip etsin. Ne güzel bir mutluluk. Rabbim bizede yasatsin inşallah.
teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun allah şifa versinCanim hyrli ugrlu olsn cok sevindim :)
gozun aydin canim masallahhsaglikla buyusun gelissin..Alllah hepimize nasip etsin..
Cnm gecmis olsun bitkisel biseyler bence de deneme ara ara zeytinyag ic cnm ve bolbol ilik su ic cnm bogazinin kurumasina iyi gelir olmazsada dr nu ara cnm onlar mutlaka biseyler onerirler
cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
aminnnnnnnnnnninşallah canım çokkkkkkkkkk teşekkürler çok tatlısınızya allah razıolsun sizden hepinizden
İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?