• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydum :nazar::nazar::nazar::nazar:bebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına:16:

gozun aydin canim masallahh:nazar::nazar: saglikla buyusun gelissin..Alllah hepimize nasip etsin..

selam kızlar yine ben :1::1: kalbimdesin valla merakla seni bekliyorum inanki :23::23: rabbim yüzünü güldürsün bu sefer inşallah :23:

oooooo hatice gelmiş :42::42:büyüksün abla :42:duydum ki banlanmışsın:53:hoşgeldin şeref verdin:1::1::1:geç şöyle baş köşeye otur:32::32:(kızmadın değil mi?:29:) şaka bir yana yarının stresinden şaşkınım :30:amin canım hepimizin inşaALLAH:16::16::16:

kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydum :nazar::nazar::nazar::nazar:bebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına:16:

cicibebem maşaALLAH:16:Rabbim yavrunu sana bağışlasın bu mutluluğun ömür boyu sürsün inşaALLAH
bu şehir halayı:16::16::16::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
bu da Erzincan halayı:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Cnm insss bu sefer mutlu son olsun inss bence sen ha mi le sinnnnnnn:36::36:

Cnm inss hersey yolundadir guzel haberlerle dön bize inss:49:

Aminnnnn cnm inss agzina yuregine saglik

canım sanada hayırlı cumalar:16:inşaALLAH yarın güzel bir haber veririm size:49::54::54::54::54::54:

Ya ben cok fena grip oldum kizlar bogazlarim , burnum , basim catliyo , sakaklarim resmn disarda atiyo :( oksurukte var oksurrken korkuyorm bebeyime bisey olur die :( ilac kafama gore ztn almamda ilac kullanmak istemiyorm hamislerin icebilecegi bitkisel biseyler biliyosnz tavsiye edin :(

edacım çok geçmiş olsun canım:16::16::16: tüp bebek doktorunla görüşmeden ne bitkisel nede sentetik ilaç kullanma:16::16::16:tez zamanda iyileşirsin inşaALLAH:34:

Kuzum yarın güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsun:16::16::16:

:46::46::46::46::46: canım gozunaydin rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim:16::16::16:

Cok sevindim canım. Allah kucaginada almayi nasip etsin. Ne güzel bir mutluluk. Rabbim bizede yasatsin inşallah.

Normal ilac ztn icememde oksuruk icin b couzm bulmam lazm bebekim sarsilir die korkuyorm :( acaba kara turpun icine bal koysam zararlimidr :/

Canım cok geçmiş olsun bence doktoruna danismadan bişey yapma ılık ılık cok açık çay iç bir iki damla limon damlat Allah korur melegini :) korkma geçmiş olsun tekrardan

Ya ben cok fena grip oldum kizlar bogazlarim , burnum , basim catliyo , sakaklarim resmn disarda atiyo :( oksurukte var oksurrken korkuyorm bebeyime bisey olur die :( ilac kafama gore ztn almamda ilac kullanmak istemiyorm hamislerin icebilecegi bitkisel biseyler biliyosnz tavsiye edin :(

Çok geçmis olsun arkadasim.öksürükle ilgili zeytinyağli limon yada balli limon yiyebirsin sanirim.yinede doktoruna danis.

cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:16::16::16:

canım sanada hayırlı cumalar:16:inşaALLAH yarın güzel bir haber veririm size:49::54::54::54::54::54:

İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss:49::emir_bebek::16::16::16::16::16:

Allah razi olsn canim cok sgol denicem

Cnm gecmis olsun bitkisel biseyler bence de deneme ara ara zeytinyag ic cnm ve bolbol ilik su ic cnm bogazinin kurumasina iyi gelir olmazsada dr nu ara cnm onlar mutlaka biseyler onerirler

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar: Maşallah kuzucuga Allah size bagislasin :16:
canım çok teşekkür derim allah razı olsun güzel dileklerin için :16::16::16::16::16::16::16:
cicibebem maşaALLAH:16:Rabbim yavrunu sana bağışlasın bu mutluluğun ömür boyu sürsün inşaALLAH
bu şehir halayı:16::16::16::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
bu da Erzincan halayı:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
aminnnnnnnnnnnn inşallah yarın sende verde güzel haberi iyce neşelendirelim buraları rabbim her kese nasip etsin inşallah
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:46::46::46::46::46: canım gozunaydin rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim:16::16::16:
canımya çoooookkkkkkkkkk sağol
Cok sevindim canım. Allah kucaginada almayi nasip etsin. Ne güzel bir mutluluk. Rabbim bizede yasatsin inşallah.
aminnnnnnnnnnn inşallah rabbim kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın allahım sanada nasip etsin inşallah:49::49:
Canim hyrli ugrlu olsn cok sevindim :)
teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun allah şifa versin :21:
gozun aydin canim masallahh:nazar::nazar: saglikla buyusun gelissin..Alllah hepimize nasip etsin..

aminnnnnnnn inşallah canımya rabbim sana ve isteyen her kese tattırsın bu duyguyu inşallah :54::49::49::49::49::49:

Back